Branko D Tomic Написано Април 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2016 7 hours ago, Караконџула рече Разумијем то, само ми није јасно какве то везе има с оним "филозофом" са почетка. Он га не даје сиротињи, нити помаже икоме? Да ли је он себичан? Мислим да то нема везе са његовим филозофирањем, памећу, глупошћу, /не/радом, него са карактером, као таквим. Колико ја /за/сада разумијем твоје писање у овој теми, онда мислим да се ради о човјеку који у друштву прича како помаже свему и свакоме, како живи "по писму", а заправо се не придржава тога, тј. није такав на дјелу? Јесам ли ухватио срж твоје поруке? pa ako si primetio, drugi su skrenuli sa teme ja samo odgovaram na pitanje koje mi se postavi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branko D Tomic Написано Април 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2016 7 hours ago, Караконџула рече Колико ја /за/сада разумијем твоје писање у овој теми, онда мислим да се ради о човјеку који у друштву прича како помаже свему и свакоме, како живи "по писму", а заправо се не придржава тога, тј. није такав на дјелу? Јесам ли ухватио срж твоје поруке? Moze se tako reci, jak i posten na recima dok delom i obecanjem negira sve sto je rekao...... Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 18, 2016 Пријави Подели Написано Април 18, 2016 Mnogo volim citate o budalama ... Evo npr. ovi su mi bili zanimljivi ... Budala koja u jednom trenutku izrekne nešto pametno, pa tim ili zavidi ili sablazni okolinu, sličan je teglećem konju koji je tek počeo galopirat .... Razlika između budale i pametnog čovjeka često je nevidljiva Tvrdoglavost je energija glupaka. Jean Paul Sartre itd. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 18, 2016 Пријави Подели Написано Април 18, 2016 2 hours ago, Џуманџи рече "Буди оно што јеси" је најглупља паролица на свету. Истина, какав год да си, заправо си - онакав какав јеси! Тј. ако се правиш да си неко други и то је дио тебе, дакле и такав си "какав јеси". Много има парола и паролица које су блесаве, али добро, оне су такве какве су. "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 18, 2016 Пријави Подели Написано Април 18, 2016 Ма ја сам обрнула контекст, наравно да се не треба фолирати, али не треба човек ни да "закуца" (што често радимо), типа - ја сам такав и то је то. Мењамо се свакодневно, то је лепота живота 3006 and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Април 18, 2016 Пријави Подели Написано Април 18, 2016 "Ја сам такав" је зависно од ситуације. Може човек у једном дану да различито реагује на две потпуно исте ситуације. Разлога хиљаде. А ко каже да се не мења, лаже. Јелена011 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 18, 2016 Пријави Подели Написано Април 18, 2016 3 minutes ago, 3006 рече "Ја сам такав" је зависно од ситуације. Може човек у једном дану да различито реагује на две потпуно исте ситуације. Разлога хиљаде. Па, да. То је као кад покушаваш да не псујеш, нпр. Омакне ти се, али се суздржаваш и покушаваш да избациш то из свог речника. То некоме може да изгледа као фолирање (прави се фин, а није, знам га ја...), али, у суштини, нема потребе за било каквим подвлачењем црте ма ко год да је у питању 3006 је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 On 18.4.2016. at 15:42, Џуманџи рече Па, да. То је као кад покушаваш да не псујеш, нпр. Омакне ти се, али се суздржаваш и покушаваш да избациш то из свог речника. То некоме може да изгледа као фолирање (прави се фин, а није, знам га ја...), али, у суштини, нема потребе за било каквим подвлачењем црте ма ко год да је у питању По мени је "ја сам такав" или како то данас кажу "ја сам таква особа" тешко фолирање. Ја ћу да се похвалим, а ви ми се дивите. Лаж. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука