Jump to content

Бомбашки напад у московском метроу!

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 143
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Не могу да верујем! Две жене!

Најновија вест: Биће много више жртава, повређени у тешком стању!

Чеченски терористи.

То није први пут. И обични шахидке то раде.

Иначе ја обично седам у тај вагон) други од машиновође) који је експлодирао данас. Међутим, ја бих био у том вагону сат касније. Али на посо нисам пошао јер је жена укључила телевизор и видео сам ову вест. Иначе ово ми је трећи пут да сам ту негде око ових напада ( једном у центру, и једном после посла на Ришкој станици). Сутра на посо истом том линијом.

Таксисти су подигли цену на превоз више од 10 пута данас....

Подели на овим сајтовима

Чекај, таксисти прави или ''таксисти''... Знаш на шта мислим.

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

„Добро испланирани терористички напад"

29.03.2010, 10:54

Прелиминарни подаци, добијени на самом почетку истраге, као и стил извршених злочина и њихова учесталост, омогућују да се изведе закључак да је у питању добро испланирани терористички напад - саопштава московска милиција. Кинолози трагају за експозивама на свим станицама метроа. Као што је постало познато, експлозију на станици „Парк Културе" је извела терористкиња-самоубица. Влада Москве позива грађане на будност и опрез.

http://serbian.ruvr.ru/2010/03/29/5757118.html

Подели на овим сајтовима

Свет жали заједно са Русијом

29.03.2010, 14:31

Свет је потресен чудовишним терористичким актима у московском метроу. Већ неколико сати после трагичних догађаја у руску престоницу на адресу пострадалих од терористичког напада почела су да стижу саучешћа из разних крајева света. Обједињује их заједничка оцена оног што се десило - осуда терористичких актова и дубоко саучешће невиним жртвама серије жестоких злочина.

Председник Украјине Виктор Јанукович је изразио саучешће свом руском колеги Дмитрију Медведеву и читавом руском народу поводом експлозија у московском метроу. У тексту обраћања је речено: Са осећањем дубоке жалости Украјина је сазнала за трагедију која се десила у току експлозија у московском метроу и повукла са собом многобројне људске жртве. Наша земља дели бол тешког и ненадокнадивог губитка који је погодио Руску Федерацију.

Индија је осудила терористичке акте у московском метроу, у којима је погинуло на десетине људи. Ово је изјавио министар иностраних послова ове земље Соманахали Малаја Кришна, додавши: Изражавамо саучешће породицама и рођацима погинулих и пострадалих у тим жестоким терористичким нападима. Индија је заједно са Русијом у овим трагичним тренуцима.

Премијер Литваније Андрјус Кубиљус изразо је саучешће Русији поводом трагичних догађаја у Москви. Између осталог он је рекао: Примите моје речи саучешћа поводом данашњих терористичких аката у Москви, у којима су рањени и погинули људи. Дубоко сам потресен крвавим терористичким актом против цивила.

Речи подршке стигле су од немачког министра иностраних послова Гида Вестервелеа. Најодлучније осуђујемо ове кукавичке нападе. Ова гнусна дејства ничим не могу да буду оправдана, подвукао је он.

Министар иностраних послова Француске Бернар Кушнер такође је жестоко реаговао на терористички напад у московском метроу. У изјави је речено: Француска најодлучније осуђује ове терористипке нападе и уверава Русију у своју пуну подршку. Кушнер је назвао организаторе експлозија варварима и изразио наду да ће кривци бити ухапшени и да ће одговарати за своје поступке пред судом.

Словачка је узнемирена због теористичког акта у московској подземној железници и саосећа са рођацима погинулих.

Речи саучешћа пострадалима стижу и из руских региона. Председник Ингушетије Јунус-Бек јевкуров је изјавио да народ републије у овим тешким тренутцима саосећа заједно са московљанима. У његовом телеграму престоничким властима се каже: Са дубоком боли примили смо вест о извршеним терористичким нападима у метроу, у којима има погинулих и рањених - још једном терористи покушавају да унесу хаос и панику у наш миран живот.

http://serbian.ruvr.ru/2010/03/29/5757118.html

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Не могу да верујем! Две жене!

Најновија вест: Биће много више жртава, повређени у тешком стању!

Чеченски терористи.

То није први пут. И обични шахидке то раде.

Иначе ја обично седам у тај вагон) други од машиновође) који је експлодирао данас. Међутим, ја бих био у том вагону сат касније. Али на посо нисам пошао јер је жена укључила телевизор и видео сам ову вест. Иначе ово ми је трећи пут да сам ту негде око ових напада ( једном у центру, и једном после посла на Ришкој станици). Сутра на посо истом том линијом.

Таксисти су подигли цену на превоз више од 10 пута данас....

Слава Богу брате, Бог те сачувао... :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Оливера

Сазнала сам од пријатеља да је позван у војску, али не знам ког опсега је мобилизација.

Надам се да је наша Цеца добро, нисмо се чуле још.

Подели на овим сајтовима

Лепо сам ја рекао да ће неко добити по глави због овога...

Нека га Бог чува!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...