Arsenija Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 Нико те не тера, то је (још увек) слободан избор. ...hehehe ... Moj glas je kap u moru ... Sta covek da ocekuje ? Kad ce biti bolje ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 Moj glas je kap u moru ... Реално, да се не лажемо, твој глас не вреди ништа. Што ти да не бациш ђубре на улицу кад ће милиони њих да баце? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 Maju Gojković za kraljicu Srbije, na referendumu ću glasati ZA! Srbiji treba čvrsta ženska ruka, ko kraljice Viktorija i Elizabeta u Engleskoj, Srbija će procvjetati pod kraljicama kao i Velika Britanija. Ženske znaju kako s muškima! Ustanovit žensku dinastiju Gojkovića s pravom nasljedstva na sve njene ćerke. Njen outfit nedvosmisleno otkriva da će u vrijeme sveopšteg labavljenja morala i anarhije to bit najbolji izbor za Srbiju i za srpsku budućnost! https://goo.gl/Eljvwg https://goo.gl/PcngEg https://goo.gl/Zw5QkE Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 Ala cemo mi iz dijaspore da vam smrsimo konce Како? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 Kad ce biti bolje ? Зависи шта. Ја сам чуо, причали ми људи, да нпр. има земаља где детету лечење и живот не зависи од тога да ли ће да скупи довољно СМС порука. Е, сад, пошто сви знамо да је то њима пало с неба и да то никако нису могли да остваре кроз ту страшну и покварену ствар - политику, мислим да је боље не гласати ни за кога јер су сви политичари исти и само гледају како да нас опљачкају. Код нас је једноставно тако како је и тако ће увек бити. Нама је просто такав менталитет да децу морамо да лечимо СМС порукама (ако успеју да их скупе довољно) и ту ништа и никад не може да се промени, нема шансе. -- Позивам све да не гласају. Шта ако гласате за неког политичара и он сутра дође на власт и не одржи обећања? Још ако јавно кажете да сте га подржали? Па има то довека да вам набијају на нос! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 Како? Eeeee, videces... Posto mi ionako masovno glasamo, to nam je onako omoguceno i pristupacno... Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 Позивам све да не гласају. Шта ако гласате за неког политичара и он сутра дође на власт и не одржи обећања? Још ако јавно кажете да сте га подржали? Па има то довека да вам набијају на нос! To je vase pravo , cak i ako niste u pravu . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука