Гости Guest Написано Март 30, 2016 Гости Пријави Подели Написано Март 30, 2016 ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Ko? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 ? Ne verujem u politiku . Драшко and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Да. http://dostajebilo.rs/ Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Ko? florenntina, Аурор and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Sjase Kurta da uzjase Murta. Obicnom narodu - isto. Драшко, Караконџула, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Ko? https://www.facebook.com/srpskedveri/videos/986260158117280/?fref=nf Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Sjase Kurta da uzjase Murta. Obicnom narodu - isto. Зато треба гласати за странке које не причају само о промени власти (Ми кад дођемо, ми ћемо све боље него они пре нас, нећемо да крадемо, ми смо добри итд.), него о промени система. Аурор and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Не капирам баш најбоље наслов "Да ли неко други може уместо СНС-а да дође на власт?" или "Да неко други дође на власт, шта би онда било?" https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Зато треба гласати за странке које не причају само о промени власти (Ми кад дођемо, ми ћемо све боље него они пре нас, нећемо да крадемо, ми смо добри итд.), него о промени система. Обрадовић за Спутњик: Спремни за промену система (аудио) Српској политици је потребна смена генерација. Бошко Обрадовић, оснивач и председник Српског покрета Двери, и Јово Бакић, социолог и политички аналитичар, представници нових политичких снага, говоре за „Спутњик интервју“ о томе зашто је политички систем „рак-рана друштва Србије“ и зашто су они за суштинске промене. „Код нас влада страначко-паразитски систем који је 25 година на сцени, излизан и превазиђен идејно-политички спектар“, каже Обрадовић. С друге стране, Бакић каже да се овде ради о страначким племенима, а да треба да се ради о самосвесним људима који се удружују на основу истих идеја. Левица као антисистемска снага је неуједињена и слаба, сматра социолог, док је десница у замаху. Да ли је ипак левица прави изазов систему? У Србији, као и у ЕУ, јача бунт против владајуће олигархије. Економски избори су продубили неједнакости и фрустрације. Србија следи реформе које се своде на стезање каиша како би се ограничио јавни дуг. На удару су социјална политика и јавни сервис. Слично је у великом броју европских земаља. У каквој су вези нови покрети у Србији са европским кретањима? Саговорници Спутњика сматрају да су у питању различите идеолошке позиције, али да се ставови нове левице и нове деснице често приближавају када је реч о економској политици, критици европских институција, антиимперијализму, антилиберализму, односу према НАТО-у. Да ли је могућ заједнички фронт антисистемских снага различитих идеолошких оријентација? На ово и друга питања одговарају гости „Спутњик интервјуа“. Извор: Спутник Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Код нас влада страначко-паразитски систем Што ми ово познато... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Не капирам баш најбоље наслов "Да ли неко други може уместо СНС-а да дође на власт?" или "Да неко други дође на власт, шта би онда било?" Кол'ко сам скапирао - да ли неко други треба да дође на власт. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Зато треба гласати за странке које не причају само о промени власти (Ми кад дођемо, ми ћемо све боље него они пре нас, нећемо да крадемо, ми смо добри итд.), него о промени система. Ne zelim da glasam ni za koga . Sve je to farsa ... Prilika za svakog ko je na vlasti da ostvari neke licne ambicije .... Караконџула and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Ne zelim da glasam ni za koga . Sve je to farsa ... Prilika za svakog ko je na vlasti da ostvari neke licne ambicije .... Нико те не тера, то је (још увек) слободан избор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Ala cemo mi iz dijaspore da vam smrsimo konce Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука