Никола Поповић Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Некако, од свих распева и данашњег избора и могућности, мени директно удара у срце када чујем нешто под "знаменијем". Такође, доживљавам га као створеним за период васкршњег поста. Херувимка "знаменије" манастира Валаам. Милан Ракић and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Погледајте нарочито 7:44 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јануар 11, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2018 Страница са мп3 знаменог распева за различите празнике и постoве, различити хорови: http://znamennoe.ru/ obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Март 7, 2019 Пријави Подели Написано Март 7, 2019 Ex Libris Ensemble - hor koji peva na staroruski nacin https://www.youtube.com/channel/UCgDYhYpGGlwNLZqZUADnaXg/videos Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Март 22, 2020 Пријави Подели Написано Март 22, 2020 Hor Paraklit - dve playliste Liturgija: Veliki Post i Velika Sedmica: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Мај 3, 2020 Пријави Подели Написано Мај 3, 2020 Stihire Pashe, na kraju tropar takodje na grckom i arapskom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јануар 26, 2023 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2023 ДРЕВНИЕ САКРАЛЬНЫЕ ПРОСТРАНСТВА - kanal na Youtube, razlicita staroruska pojanja, profesjonalni klipovi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јануар 26, 2023 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2023 Гимнографические программы древнерусских храмов - albumi sa staroruskom ckrvenom muzikom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука