Manolis Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Svaka čast Vučiću! Srbija radi, Krupanj se gradi! verum est in beer, Плутон and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Прекјуче сам причао са човеком из Крупња, који је ако се сећате жестоко награбусио у мајским поплавама ономад. Тај град је сад пицикато, све је изграђено, цело корито плус додатна обезбеђења, све куће, цео градић и инфраструктура је комплетно скоцкана. Плус су дошли и Турци са неком фирмом, запослили људе, сад од пролећа нова тура запошљавања. Каже ми човек да су Крупањци живнули потпуно, задовољни, трговине раде пуном паром, и по његовом утиску листом ће гласати за Вучића. Mozda je Vucko zapamtio ko je glasao za njega na proslim izborima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Ček jel Alek to dao iz svog džepa ili je to ipak neko drugi dao novce? Pa šta ako su došli Turci? Znamo mi kako prođu Srbi kad dođu Turci (malo šale). Tamo gde dolaze strani "investitori" tamo su subvencije 10000 eura za samo JEDNO radno mesto, da li su time pomogli Krpunju ili odmogli Srbiji? Npr. EU dala više od 173 miliona evra za rešavanje posledica poplava florenntina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 https://twitter.com/burigno/status/706949649609969664 Стварно, је л' ово могуће? Мсм, знам где живим и шта се све дешава сваки дан, али...да ли је ово могуће?? Ово бре ни Слоба није никад радио овако банално и примитивно...вероватно ни Тито... Плутон, Manolis, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Иде фотка Н. Пазар, вода набујала у кориту (као да можеш спречити кишу да пада и да напуни речно корито), испод иду коментари против Расима, Вучића...нема везе са мозгом. Има. Нису они криви што пада киша и што су реке набујале, али су криви што нису радили на томе да спрече поплаве. Лицемерно је када их критикују ови из ДС-а и екипе јер ни они нису урадили ништа, али то не ослобађа ову владу од одговорности јер су већ 4 године на власти. То што Тито, овај ил' онај нису улагали у те системе је њихова кривица, а ово данас је кривица ових који су данас на власти, пре свега зато што имамо довољно новца за то (само тај новац не иде где треба) и зато што нас је ова несрећа задесила и 2014. ВИЛМА, Manolis and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Стварно, је л' ово могуће? Мсм, знам где живим и шта се све дешава сваки дан, али...да ли је ово могуће?? Ово бре ни Слоба није никад радио овако банално и примитивно...вероватно ни Тито... Sloba ne bi ali Tito možda. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Стварно, је л' ово могуће? Мсм, знам где живим и шта се све дешава сваки дан, али...да ли је ово могуће?? Ово бре ни Слоба није никад радио овако банално и примитивно...вероватно ни Тито... Болест. Ал' је најјаче, што каже Гризли, with a straight face. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Sva sreća, Krupanj ne odlučuje ko će da pobedi na izborima... već naši dragi penzioneri :P Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 ВИЛМА, Manolis, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 već naši dragi penzioneri :P Неки с којима сам причао се разочарали у Вучића и СНС, враћају се СПС-у. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Ма каве то везе има са тиме што људи критикују власт зато што бујица тече кроз речно корито? Јел капираш о чему причам? Људима је догорело и хватају се за сваку ситницу, што рече Жељко једаред Вучић је крив и кад Сунце сија. Ја сам теби већ раније рекао формулу за мењање система. Никаква прича "ми" против "њих" да станемо на црту па се приупитамо за јуначко здравље. Од тога нема ништа. Проблем је систем, а у систем се улази преко онога ко је у датом тренутку најјачи. Зато кад ти кажеш да су они што су у коалицији са Вучићем шљам ја ти кажем да си глуп. Систем се мења тако што уђеш и колаборацију, уфураш се на мулака, тако да то "онтолошко зло" у одређеној мери зависи од тебе. А онда на ред долазе лични и стручни квалитети људи који те прате, који својим интегритетом и иницијативом постепено мењају систем, тако да после неког времена, које никако није кратко, буде потпуно неважно ко је у систему, јер систем ради. Проблем је што то уфуравање изискује извесно прљање, а људи неће да се блатњаве. To je hteo i Radule al ga duno. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Ма каве то везе има са тиме што људи критикују власт зато што бујица тече кроз речно корито? Јел капираш о чему причам? Људима је догорело и хватају се за сваку ситницу, што рече Жељко једаред Вучић је крив и кад Сунце сија. Крив је и за кривицу, да се ређе појављује у медијима људи га не би толико ни спомињали (и владао би дуже, гарантујем). Ал' воли чо'ек, шта ћеш. Зато кад ти кажеш да су они што су у коалицији са Вучићем шљам ја ти кажем да си глуп. Систем се мења тако што уђеш и колаборацију, уфураш се на мулака, тако да то "онтолошко зло" у одређеној мери зависи од тебе. А онда на ред долазе лични и стручни квалитети људи који те прате, који својим интегритетом и иницијативом постепено мењају систем, тако да после неког времена, које никако није кратко, буде потпуно неважно ко је у систему, јер систем ради. Проблем је што то уфуравање изискује извесно прљање, а људи неће да се блатњаве. Нек сам ја глуп и све, ал' ово што причаш је потпуно неозбиљно и имамо искуствене доказе кроз читаву историју да то тако не функционише. Уосталом, Кратос ти је већ одговорио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 Ја сам теби већ раније рекао формулу за мењање система. Evo ja da ti kažem formulu to je lobotomija na serbskome narodu.Sistem su ljudi.Problem je što hoće da se menja sistem a da narod ostane isti.Sve treba da se menja al kad dođeš do mene kod mene ništa ne treba ja sam uvek bio dobar a drugi ne valjaju. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 Ко прича да се овај систем може променити „изнутра“, не познаје систем и то је и Радуловић схватио кад је ушао у владу. florenntina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 Он да је хтео он би остао уз Вучића. Само је проблем комплекс више вредности и его. Мораш сине да направиш компромисе, и то дебеле компромисе, а не да све хоћеш одједном и преко колена да преокренеш, него миц по миц. У старту се одрекнеш огромног дела својих идеала, па једне године избоксујеш ово, друге оно, па онда опет следећи мандат, и тако редом. Реална политика је много прљав посао, није за идеалисте и усијане револуционаре. Kakav kompromis možeš da napraviš sa nekim koji ima aposlutnu većinu i koji zna da mu ne trebaš?Možeš samo da se prišljamčiš.I da izboksuješ mesto za sebe i svoje ljude.To ti je politika u Srbiji i ne samo u Srbiji nego uopšte.Političar se zapita onda kada nezadovoljstvo građana poprima kritične granice.Do tada zime nema. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука