anajrim Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 ваистину се јави!!! Небојша Јовановић је реаговао/ла на ово 1 ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 20, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Хвала од срца, и нека Би Бог Свемилостиви све нас Сакупио и у Царству своме, као што нас и овде Духом Светим Сабра. "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Срећна вам слава свима ! Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Jel bio neko na mrsnoj slavi Svetog Jovana sad u petak? Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 27, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 27, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука