Jump to content

Преузмите бесплатно црквени и креативни календар "ЖРУ" за АПРИЛ 2010

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Одговори 32
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

ako ipak neko hoće.... evo kalendara i bez pomenutih detalja.... da,tu smo zbog vas... i ne,nije nam teško.... i da,ovo je reklama...

1024x768

Постављена слика

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Kао и увијек календари превазилазе моја очекивања - свака част оче. :cheesy2:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Овај је заиста екстра и најбољи  dada klapklap 0110_hahaha klapklap

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Само да вас подсетим  t1253

Преузмите наш календар за Април 2010 за џ. Имате све на првој страници ове теме.

Преузима се врло једноставно:

Десни клик мишем на жељени календар и опција save as, и запамтите је где желите у компјутеру, па је потом поставите као позадину.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Сутра се поставља, две верзије, обе су феноменалне. За мене најбоље до сад.

1312_womens klapklap

Оче хоће ли бит на њима назначено када је пост,мрс,као и на овом календару за април? :smiley:

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Не знам, мислим да хоће, а можда и неће. Отишли смо корак даље са дизајном.

Иналче, предлажем свима који желе да се опробају у дизајнирању календара и осталих ствари да ми се јаве на [email protected] . Имаћу неколико послова за њих.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...