Кратос Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Ova iz hitne je baš žena prepuna empatije. Лидија Миленковић and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Ma Lapis nije toliko los sistem...samo je ponekad surovo realan, mora svako da menja sebe. Ako ne zna tu je pomoc, ali ne moze niko mesto nas da zivi... Svako ima prostora da radi na sebi i da se menja, mi volimo da gledamo crno belo, ali nije tako bas. Ima punooo sive, to je ljudski Al ljudi koji nisu u prici dele ljude ovako nekako - nasilnik apsolutno zao, zrtva apsolutno dobra, cim se pojavi dokaz koji pobija to, odma svi postanu apsolutno zli i okrecu ledja. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Ma Lapis nije toliko los sistem...samo je ponekad surovo realan, mora svako da menja sebe. Ako ne zna tu je pomoc, ali ne moze niko mesto nas da zivi... Svako ima prostora da radi na sebi i da se menja, mi volimo da gledamo crno belo, ali nije tako bas. Ima punooo sive, to je ljudski Al ljudi koji nisu u prici dele ljude ovako nekako - nasilnik apsolutno zao, zrtva apsolutno dobra, cim se pojavi dokaz koji pobija to, odma svi postanu apsolutno zli i okrecu ledja. Sve se slazem Jelo! Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Ako sam dobro shvatila nasilnici su placali otstetu drzavi sto ih je prijavila pa nastavljali sa time. Kupovali iznova, iznova, meso za batinjanje a država im prodavala. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука