Jump to content

Kako se pomiriti sa seksomnijom

Ronald

Препоручена порука

Sex u snu, hehhhehe, radi se o problemu kada partner nesvjesno u snu potencira sexualne odnose i sutra ih se ne sjeca, kao i mjesecarenje.

Подели на овим сајтовима

...ето, а мислио сам, да нисам неискусан... никад чуо... :)

Nista strasno, bolest je novijeg datuma, hehehehe :) , makar se prica o njoj vise u poslednje vrijeme.

Подели на овим сајтовима

Roni, jel ti neko hakov'o profil :)

Mislim se mislim :)

Jos da pocnemo da stavljamo .................. I eto sale eto posalice.

Na zadatu temu ne midlim nista, jer sve sto mislim nije za forum.

Ko ima zaidta taj problem nece doci ovde, moze da oseti svasta nesto, od toga da se oseca iskorisceno, prljavo, ludo....

I verujem da je osecaj grozan kad se probudis, a ne secas se nicega, kao da te je neko nadrogirao, al sta je ispod svega toga, koja potisnuta energija il slicno to samo Bog zna :)

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Roni, jel ti neko hakov'o profil :)

Mislim se mislim :)

Jos da pocnemo da stavljamo .................. I eto sale eto posalice.

Na zadatu temu ne midlim nista, jer sve sto mislim nije za forum.

Ko ima zaidta taj problem nece doci ovde, moze da oseti svasta nesto, od toga da se oseca iskorisceno, prljavo, ludo....

I verujem da je osecaj grozan kad se probudis, a ne secas se nicega, kao da te je neko nadrogirao, al sta je ispod svega toga, koja potisnuta energija il slicno to samo Bog zna :)

U edukativne svrhe, opusteno Jelena, ja sam glavom i bradom:-)

Подели на овим сајтовима

:)

Ma onaj ko ima ovu muku njemu nista nije to zanimljivo.

Ja sam se mucila godinama sa insomnijom, onaj film bre mala maca...ozbiljne su to stvari.

Srecom reverzibilne :)

Nije za,zezanje

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

јој бре, Роланде... баш волиш да постављаш интересантне теме :) 

• Волим 1

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

:)

Ma onaj ko ima ovu muku njemu nista nije to zanimljivo.

Ja sam se mucila godinama sa insomnijom, onaj film bre mala maca...ozbiljne su to stvari.

Srecom reverzibilne :)

Nije za,zezanje

Ne zezam se ja, slusao sam ljude koliko im to problema stvara u zivotu i odnosu sa pertnerom.

Подели на овим сајтовима

јој бре, Роланде... баш волиш да постављаш интересантне теме :)

Nidzo u edukativne svrhe, vjeruj mi jer mnogo ljudi na ove probleme pocne da se smije, a za one koji ih imaju su porazavajuci, to je pravi izraz :)

Подели на овим сајтовима

Nidzo u edukativne svrhe, vjeruj mi jer mnogo ljudi na ove probleme pocne da se smije, a za one koji ih imaju su porazavajuci, to je pravi izraz :)

Свакако се слажем да је сваки облик оваквих поремећаја врло незгодан и тежак. Ко зна како им је само тешко борити се, поготову што је борба онда више на подсвесном нивоу. 

• Волим 1

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ronalde, eno teme, pozalila se devojka sta je sve prezivela, a svi junaci nikom ponikose.

Sto rece jednom Lepi, nisu bre za forum ozbiljne price, sve je sala i zezanje il filozofiranje.

Ko ima bilo kakvu ozbiljnu muku ne isplati se da se otvara, nece se bas lepo provesti.

Kao sto rekoh -ti si sam rekao na pocetku evo neceg zanimljivog, a svesna sam ja itekako da je ovo ozbiljna muka...

Подели на овим сајтовима

Ronalde, eno teme, pozalila se devojka sta je sve prezivela, a svi junaci nikom ponikose.

Sto rece jednom Lepi, nisu bre za forum ozbiljne price, sve je sala i zezanje il filozofiranje.

Ko ima bilo kakvu ozbiljnu muku ne isplati se da se otvara, nece se bas lepo provesti.

Kao sto rekoh -ti si sam rekao na pocetku evo neceg zanimljivog, a svesna sam ja itekako da je ovo ozbiljna muka...

Zanimljivog, ne u smislu zezanja, nego nestoo sto se rijetko cuje.Da ali ja ne znam da li sam i kako sposoban da pomognem Bucki, procitao sam pet puta njene poruke i nisam znao sta da napisem, krenem pa obrisem, mislim u sebi da nisam sposoban i da cu reci nesto pogresno. Da sam u istom okruzenje zvao bih je da porazgovaramo ako joj nesto znaci, ali ovako jedino da joj kazem bori se, izdrzi.

Подели на овим сајтовима

Ne trazi ona pomoc, sta mislis, da iko sa foruma moze da joj pomogne?

Jok...nekad je dovoljno biti tu, saslusati ne ono sto zelimo nego sta taj neko zeli i pustiti ga nezno da se otvori do kraja. Bez naseg ucitavanja kako bismo mi, nego zainteresovano kako to oni.

To je vise nego dovoljno, kad osetis da nisi sam i da te neko razume.

A ona je vec tolilo jaka i pametna i sposobna da kad se odmori i ukrepi tim osecajem da nije sama,, da sama smisli sta ce.

Ne treba joj niko da kaze, najbolje sama zna trast mi.

Подели на овим сајтовима

Ne trazi ona pomoc, sta mislis, da iko sa foruma moze da joj pomogne?

Jok...nekad je dovoljno biti tu, saslusati ne ono sto zelimo nego sta taj neko zeli i pustiti ga nezno da se otvori do kraja. Bez naseg ucitavanja kako bismo mi, nego zainteresovano kako to oni.

To je vise nego dovoljno, kad osetis da nisi sam i da te neko razume.

A ona je vec tolilo jaka i pametna i sposobna da kad se odmori i ukrepi tim osecajem da nije sama,, da sama smisli sta ce.

Ne treba joj niko da kaze, najbolje sama zna trast mi.

Pa vidis da nisam sposobn ni da razumijem to cim sam rekao pomoc.

Подели на овим сајтовима

Ne bih se slozila ;)

Itekako znam da jesi, samo te paralise kad mislis da neko ima vrliku muku , pa se uplasis, pa bi ti sad nesto veliko da uradis i na kraju se paralises.

To svi mi radimo :)

Al umes ti svasta nesto ne zeki :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...