Дејан Написано Фебруар 12, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2016 Piše: Novosti / Objavljeno: 10.02.2016. u 17:11h TJEDNIK Novosti objavio je fotografije aktualnog ministra kulture Zlatka Hasanbegovića na kojima s ustaškom kapom pozira s Velimirom Bujancem! Kako je pojašnjeno riječ je o fotografijama koje su 1996. objavljene u časopisu Nezavisna Država Hrvatska koji se tada prodavao na kioscima, donose Novosti. Premijer uvjeren da je Hasanbegović antifašistIsti izvor donosi da je današnji ministar kulture bio suradnik te tiskovine u kojoj je pisao tekstove o ujedinjenju "Domovine od Mure, Drave i Drine pa do Jadranskoga mora". "Ja i Hasanbegović smo često komunicirali, ovi komentari u javnosti su izvan konteksta, on je uvjereni antifašist i povjesničar, mislim da će biti sjajan ministar", rekao je danas premijer Tim Orešković o ministru kulture Zlatku Hasanbegoviću. Kontroverzni povijesničar, a sada i ministar kulture Hasanbegović, već se proslavio izjavom da je antifašizam floskula, kao i po svojem divljenju liku i djelu nacističkog imama. Strani mediji o hrvatskoj sramotiSvjetski mediji, već su se raspisali o "hrvatskoj sramoti - ministru kulture", dok je centar Simon Wiesenthal poslao hrvatskoj Vladi oštro pismo u kojem traže hitnu smjenu ministra kulture, šokirani njegovim neutemeljenim i potpuno nepreciznim komentarima vezanima uz povijest Hrvatske za vrijeme Drugog svjetskog rata i Holokausta."Na komemoraciji za Jasenovac ne komemorira se žrtva, ne osuđuje počinitelj zločina, već se ona zloupotrebljava za rehabilitaciju jugoslavenskoga komunizma koji sam po sebi, u sebi, u svojem temelju, ima zločin", samo je jedna od kontroverznih izjava današnjeg ministra kulture. http://www.6yka.com/novost/99097/hrvatski-ministar-kulture-pozirao-sa-ustaskom-kapom- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 12, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2016 Гледо ја ХР собрание он то негира. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 12, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2016 И тамо исте форе: монтажа, фалсификат, намештаљка... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2016 Postoji li dokaz da je naštaljka? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 12, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2016 Postoji li dokaz da je naštaljka? Наравно да не. На страну што о Хасанбеговићу има много другог материјала који показује да је реч о нацисти. То су ове јефтине форе које користе и наши политичари. Намештаљка, имам доказ, ал' нећу да вам кажем. Као Синиша Мали што тврди да има налаз графолога, ал' неће да покаже. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 12, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2016 Као Синиша Мали што тврди да има налаз графолога, ал' неће да покаже. Е ал мени су заправе послали порниће са Колиндом на мејл пошто сам дуго инсистирао на томе да докази не постоје. Ал ово је церковни сајт па није ред да то качим овде. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 12, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2016 Нешто све имам утисак да је ово неко од усташа дао паре неком србину из Новости да то објави да би потом као направили откриће да је све намештено и да усташа нема везе с усташама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука