Милан Меденица :) Написано Септембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2010 smej.gif чекај,јел он то својој деци дође и тата и "деда" 0102_laugh-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> ти ти причам greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Ма човјек је напревазиђен лик. Збунио би два ока у глави. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Ма човјек је напревазиђен лик. Збунио би два ока у глави.мислим да је највише себе успео да збуни smiley-dance007 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 Jedanaestogodisnjoj cerki daje 300 funti mesecno za ulepsavanje Devojčica Saša Benington je sa samo osam godina počela da farba kosu, nosi veštačke trepavice i nokte, posećuje solarijume i salone za ulepšavanje. U tome ima totalnu podršku svoje majke Džejn (31), koja sve svoje vreme i novac troši kako bi pomogla maloj Saši na putu do slave. "Vršnjakinje moje ćerke rade iste stvari", tvrdi ona. "Možda ne u seoskim sredinama, ali u većim gradovima devojčice odrastaju brzo i moraju da se ponašaju starije nego što jesu", kaže ona. Pre godinu dana Džejn je tada desetogodišnju Sašu odvela na takmičenje za mis Britanskih ostrva za devojčice, ali kaže da takmičenja u Velikoj Britaniji ne mogu da se porede sa sličnim događajima koji se organizuju u Americi, na kojima je Saša takođe bila učesnik i to kao jedina Britanka. "U Americi se takmičenja u lepoti malih devojčica shvataju ozbiljnije", priča Džejn. "Sve majke učesnica su ustajale u šest ujutru kako bi imale dovoljno vremena da ćerkama pomognu oko frizure i šminke". Dok se u Britaniji osuđuju ovakve vrste takmičenja, Džejn kaže da u Americi organizatori hrabre devojčice da koriste što više šminke. "Bilo je kao u snu, pravi teatralni događaj, kao sa druge planete", kaže oduševljena majka i dodaje da su joj rekli da Sašu čeka veliki uspeh u svetu filma, reklama i manekenstva. Međutim, Sašu je jedna modna agencija za decu u Britaniji odbila s obrazloženjem da žele da njihove manekenke stvarno izgledaju kao deca. Tada joj je rečeno da bi je primili kada bi prestala da izbeljuje kosu i nosi veštačke nokte. Džejn se i sama oprobala u svetu manekenstva, ali tek sa 23 godine, što je po njenom mišljenju bilo prekasno i zato neće da njena ćerka napravi istu grešku. Potom je vodila biznis sa servisiranjem i iznajmljivanjem limuzina i radila na televiziji, pre nego što je svu pažnju i novac usmerila na ćerku i njenu karijeru. "Neki misle da živim kroz nju, ali Saša je oduvek želela da bude manekenka. Ja joj kao dobar roditelj samo pomažem da uspe u onome čime želi da se bavi". Na pitanje novinara kako vidi sebe, mala Saša kaže: "Plava sam, lepa i glupa - ne treba mi mozak", dok se Džejn zadovoljno smeška jer njena ćerka razmišlja na isti način kao i ona. Beograd Cafe Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 @ Милева Питам се јел имају они тамо социјалне раднике и неку службу за бригу о деци 0409_feel Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2010 E nemam pojma sestro, ali da je strašno - strašno je. Ja bih ovu majku na liječenje, ili kod nekog sveštenog lica, ako bude htjela da sluša. Tuga me uhvati za ovim djetetom. isus-sinai Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 23, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 23, 2010 Мода Драгана Огњеновић: Увек бирам боје из природе Ревија наше креаторке у радном атељеу са моделима „надохват руке” Са модне ревије у радном атељеу Атмосфера ни по чему није личила на београдску модну ревију. Идеја Драгане Огњеновић је и била да то не буде „градска журка са џет-сетом без стила и покрића“, па је прексиноћ представила нову колекцију у присној атмосфери свог радног атељеа. Без гламурозног декора, чак и без модне писте. У колекцији за јесен–зиму 2010/2011. доминирају црне хаљине од свиленог сатена чвршће структуре. Или су мајсторски укројене да прате линију тела, или проширене у глох. Накита готово да нема. Украс на хаљинама и туникама су раскошни цветови од материјала. Поруб варира око колена, чешће испод, него изнад. Занимљиви детаљи су споља пришивен рајсфершлус или изврнут поруб као украс, што је могло добро да се види баш захваљујући простору у ком су модели били „надохват руке“. Отмене хаљине од мекане вуне у неутралним бојама имају необичне ушитке да истакну струк, или лежерно падају не наглашавајући облине. Панталоне уских ногавица комбиноване су са туникама и блузама занимљивог кроја. Мантили у сивој и беж боји мамили су уздахе. У колекцији нема класичних дугих вечерњих хаљина ни макси дужине уопште. Креаторка каже да иначе обожава дугачко, али да јој то у овој колекцији није пало на памет. Ипак, шик хаљине од тешког сатена, дужине око колена, са машном од истог материјала везаном преко груди или „лепезом“ од сатена, достојне су црвеног тепиха. У колекцији царује црна, а заступљене су још сива, беж и разне нијансе боје земље и песка. – Мени некако кад мислим на боје увек падају на памет те из природе. Увек нађете неки каменчић који је такав или песак. Вероватно је то моја лична „болест“ – каже Драгана Огњеновић. У публици су се могли чути уздаси „хоћу ону сиву хаљину и сиви мантил“. – Драго ми је ако се то неком допало, али ништа не могу ни ако није. Ја сам та коју бирају. Као јабуке и крушке на пијаци. Па неко воли јабуке, а неко крушке. Од сутра радим следећу ревију. Моје мисли су већ на другом месту – истиче Драгана. У питању је колекција линије „Софтвер“ „други део њене личности“, коју ће представити следећег уторка. Ј. Каваја објављено: 23.09.2010. Политика Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 23, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 23, 2010 Ћилим за успех и свекрвину милост Неко верује, неко не верује. Ја сам милион пута закључила да ћилим није само оно што голим оком видимо. Ћилим је енергија а шара пиротског ћилима је енигма као ДНК, каже Славица Ћирић, директорка пиротске задруге „Дамско срце” Ко хоће да му крене посао, нека тражи „бомбе”, да освоји жену „разбацане ђулове“, а за заштиту од урока ту је „Кондићева шара“. Двадесетак уникатних пиротских ћилима са мустрама којима се вековима приписује магична моћ продају се вечерас на аукцији у просторијама Туристичке организације Србије у Београду. Један заинтересовани суграђанин посетио је предаукцијску изложбу као потенцијални купац и истакнуте почетне цене у распону од 13.900 до 32.000 динара прокоментарисао као „превисоке“. „Налазио сам много веће комаде на Каленићу за 10.000“, рекао је господин који није желео да се представи. Ипак, иза наизглед високе цене стоје сати и сати рада. Да би изаткала осамдесет квадратних центиметара, жена је погнута поред разбоја осам сати дневно пуних месец дана. – Ако је нешто хитно и приморамо ћилимарку да остане дуже, осети се одмах на квалитету. Затим, основа је затегнута као струне на виолини, па жице цепају прсте. Фластер се стави само док не заустави крв и онда скида, јер осећај је у јагодицама прстију ћилимарки, а око је њихов метар. За пиротски ћилим не постоји шема, све је у глави – објашњава Славица Ћирић, директорка задруге „Дамско срце“ из Пирота из које ови ћилими долазе. „Разбацани ђулови“: ђулови на дирецима и разбацани ђулови означавају женску лепоту. Ови први су за питоме, а ови други за „даме лепршаве као пољско цвеће“ Пиротски ћилим је по много чему јединствен. Географски је заштићен, прави се искључиво од вуне оваца из пиротског краја и предиво не сме да буде дебело. Израђује се на вертикалном разбоју техником која омогућује ћилимарки да изради производ са два идентична лица, без наличја, и у односу на турски ћилим нема ограничења у ширини. – Покушавале су ткаље из сјеничког и новопазарског краја да копирају тај пиротски ћилим, али нису толико веште. Ипак је то знање које се преноси с колена на колено, то како се ови орнаменти у луковима савијају – каже Славица Ћирић. Занат који је пре три године потпуно замро оживео је захваљујући пројекту пиротске општине, уз помоћ Министарства економије и регионалног развоја и америчког програма USAID. Ћирићева, професорка информатике, која је због пиротског ћилима пре више од десет година оставила посао, сећа се како је још давно њена мајка комбиновала шаре за што бољу заштиту. – Шаре су вековни симболи. Сви који су се бавили пиротским ћилимом истраживали су како је која шара настала, али оне су енигма као ДНК. Неко верује, неко не верује. Ја сам милион пута закључила да ћилим није само оно што голим оком видимо. Ћилим је енергија – истиче Славица Ћирић. Такозване бомбе означавају мушку снагу. Ћилим са овом шаром поклања се мушком детету кад се роди или кад крене у школу. Мајке су некада ткале синовима овакве ћилимчиће кад су кретали у тешке борбе, а данас се траже за бољи успех у послу. Кондићева шара са насмејаним лицима у средишту купује се и поклања „да штити од лоших погледа“. Ђулови на дирецима и разбацани ђулови означавају женску лепоту. Ови први су за питоме, а ови други за „даме лепршаве као пољско цвеће“. Млада која се спремала за удају правила је „свекрвин језик” (процветали кактус) да свекрвине бодље претвори у цветове. Венац са врашким коленима штити од лоших намера, да ђаво пребије ногу. Два спојена срца на „Дамском срцу“ значе почетак с љубављу и тај мотив се поклања за рођење детета или за ступање у брак. У задрузи која носи исто име представља љубав ткаље и ћилима и почетак новог живота за занат који је претио да се угаси. Циљ задруге и читавог пројекта јесте да се организованом производњом сачува традиција, смањи сиромаштво и одржи квалитет. „Кондићева шара“, са насмејаним лицима у средишту, штити од лоших погледа Р. Крстинић – Квалитет пиротског ћилима је у његовој танкоћи и густини. Ако проспете воду, задржаће капљице. Можете да ходате колико хоћете, али испод њега неће бити прашине. Исто тако, ако шара није добра, растурамо – каже наша саговорница. Пиротски ћилим је тренутно врло тражен поклон за државничке посете. (Шведски краљ Карл Густав Шеснаести је од председника Тадића добио један.) Траже се и мањи који се стављају на зид или на столове. Такође се носе у Хиландар, где их је у пожару више од 200 изгорело. Вечерашњу аукцију водиће глумац Светозар Цветковић. Долазак су потврдили неки амбасадори, познати спортисти и угледни привредници, кажу у ТОС-у, али не могу да процене докле ће ићи цене, јер им је ово прва оваква аукција. Приход од продаје биће употребљен за уплату доприноса за десетак ткаља у „Дамском срцу“. – Надам се да ћемо имати бар за два месеца да уплатимо. То нам много значи – искрена је Славица Ћирић. Јелена Каваја објављено: 14.09.2010. Политика Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2010 Jedanaestogodisnjoj cerki daje 300 funti mesecno za ulepsavanje Devojčica Saša Benington je sa samo osam godina počela da farba kosu, nosi veštačke trepavice i nokte, posećuje solarijume i salone za ulepšavanje. U tome ima totalnu podršku svoje majke Džejn (31), koja sve svoje vreme i novac troši kako bi pomogla maloj Saši na putu do slave. "Vršnjakinje moje ćerke rade iste stvari", tvrdi ona. "Možda ne u seoskim sredinama, ali u većim gradovima devojčice odrastaju brzo i moraju da se ponašaju starije nego što jesu", kaže ona. Pre godinu dana Džejn je tada desetogodišnju Sašu odvela na takmičenje za mis Britanskih ostrva za devojčice, ali kaže da takmičenja u Velikoj Britaniji ne mogu da se porede sa sličnim događajima koji se organizuju u Americi, na kojima je Saša takođe bila učesnik i to kao jedina Britanka. "U Americi se takmičenja u lepoti malih devojčica shvataju ozbiljnije", priča Džejn. "Sve majke učesnica su ustajale u šest ujutru kako bi imale dovoljno vremena da ćerkama pomognu oko frizure i šminke". Dok se u Britaniji osuđuju ovakve vrste takmičenja, Džejn kaže da u Americi organizatori hrabre devojčice da koriste što više šminke. "Bilo je kao u snu, pravi teatralni događaj, kao sa druge planete", kaže oduševljena majka i dodaje da su joj rekli da Sašu čeka veliki uspeh u svetu filma, reklama i manekenstva. Međutim, Sašu je jedna modna agencija za decu u Britaniji odbila s obrazloženjem da žele da njihove manekenke stvarno izgledaju kao deca. Tada joj je rečeno da bi je primili kada bi prestala da izbeljuje kosu i nosi veštačke nokte. Džejn se i sama oprobala u svetu manekenstva, ali tek sa 23 godine, što je po njenom mišljenju bilo prekasno i zato neće da njena ćerka napravi istu grešku. Potom je vodila biznis sa servisiranjem i iznajmljivanjem limuzina i radila na televiziji, pre nego što je svu pažnju i novac usmerila na ćerku i njenu karijeru. "Neki misle da živim kroz nju, ali Saša je oduvek želela da bude manekenka. Ja joj kao dobar roditelj samo pomažem da uspe u onome čime želi da se bavi". Na pitanje novinara kako vidi sebe, mala Saša kaže: "Plava sam, lepa i glupa - ne treba mi mozak", dok se Džejn zadovoljno smeška jer njena ćerka razmišlja na isti način kao i ona. Beograd Cafe na ovoj zemlji vise se nemoze skoro reci ,svasta ima sta nema jos Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2010 Jedanaestogodisnjoj cerki daje 300 funti mesecno za ulepsavanje Devojčica Saša Benington je sa samo osam godina počela da farba kosu, nosi veštačke trepavice i nokte, posećuje solarijume i salone za ulepšavanje. U tome ima totalnu podršku svoje majke Džejn (31), koja sve svoje vreme i novac troši kako bi pomogla maloj Saši na putu do slave. "Vršnjakinje moje ćerke rade iste stvari", tvrdi ona. "Možda ne u seoskim sredinama, ali u većim gradovima devojčice odrastaju brzo i moraju da se ponašaju starije nego što jesu", kaže ona. Pre godinu dana Džejn je tada desetogodišnju Sašu odvela na takmičenje za mis Britanskih ostrva za devojčice, ali kaže da takmičenja u Velikoj Britaniji ne mogu da se porede sa sličnim događajima koji se organizuju u Americi, na kojima je Saša takođe bila učesnik i to kao jedina Britanka. "U Americi se takmičenja u lepoti malih devojčica shvataju ozbiljnije", priča Džejn. "Sve majke učesnica su ustajale u šest ujutru kako bi imale dovoljno vremena da ćerkama pomognu oko frizure i šminke". Dok se u Britaniji osuđuju ovakve vrste takmičenja, Džejn kaže da u Americi organizatori hrabre devojčice da koriste što više šminke. "Bilo je kao u snu, pravi teatralni događaj, kao sa druge planete", kaže oduševljena majka i dodaje da su joj rekli da Sašu čeka veliki uspeh u svetu filma, reklama i manekenstva. Međutim, Sašu je jedna modna agencija za decu u Britaniji odbila s obrazloženjem da žele da njihove manekenke stvarno izgledaju kao deca. Tada joj je rečeno da bi je primili kada bi prestala da izbeljuje kosu i nosi veštačke nokte. Džejn se i sama oprobala u svetu manekenstva, ali tek sa 23 godine, što je po njenom mišljenju bilo prekasno i zato neće da njena ćerka napravi istu grešku. Potom je vodila biznis sa servisiranjem i iznajmljivanjem limuzina i radila na televiziji, pre nego što je svu pažnju i novac usmerila na ćerku i njenu karijeru. "Neki misle da živim kroz nju, ali Saša je oduvek želela da bude manekenka. Ja joj kao dobar roditelj samo pomažem da uspe u onome čime želi da se bavi". Na pitanje novinara kako vidi sebe, mala Saša kaže: "Plava sam, lepa i glupa - ne treba mi mozak", dok se Džejn zadovoljno smeška jer njena ćerka razmišlja na isti način kao i ona. Beograd Cafe na ovoj zemlji vise se nemoze skoro reci svasta ima , vec sta nema jos Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2010 Direktor zaposlio 850 članova obitelji i prijatelja! Nedavno provedena istraga pokazala je da je u rimskoj gradskoj prijevozničkoj kompaniji zaposleno čak 850 članova obitelji i prijatelja bivšeg direktora. Među uposlenicima bila je i atraktivna striptizeta. Gradonačelnik Rima Gianni Alemanno naredio je istragu nakon što je objavljena informacija da u gradskoj prijevozničkoj kompaniji rade braća, sestre, rođaci i prijatelji bivšeg direktora, Adalberta Bertuccija. Mjesto tajnice u kompaniji dobila je i atraktivna striptizeta Giulia Pellegrino, koja povremeno radi kao voditeljica na lokalnoj TV stanici. "Striptizom se bavim povremeno, a položila sam ispit za mjesto sekretarice u kompaniji ATAC. Ne sjećam se kakva su pitanja bila, ali dok su me pozvali i kazali da sam dobila posao, očito je da sam sve znala", kazala je Pellegrino, objasnivši da ona ne vidi problem u tome što radi kao tajnica. Na pitanje da li ima ikakve kvalifikacije potrebne za posao koji trenutno obavlja uposlena striptizeta je odgovorila: "Nemam, ali imam školsku diplomu. Zar su potrebne neke kvalifikacije da budete tajnica?" Pellegrino je samo jedna od 854 uposlenika koji su dobili posao u kompaniji ATAC u protekle dvije godine, a da pri tome osim obiteljskih i prijateljskih veza nemaju nikakve kvalifikacije. U priopćenju gradonačelnika Rima navodi se da je zatražena istraga i uvid u dokumentaciju kompanije ATAC, kako bi se potvrdili navodi da su zaposleni isključivo članovi familije i prijatelji bivšeg direktora. "Očekujemo da će prvi izvještaj na stolu biti za 15 dana", navodi se u priopćenju. Što ne sve to kaže bivši direktor Bertucci? Pogađate, on tvrdi da ništa od navedenog nije točno. Izvor Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 27, 2011 Zaboravljene žene Eto, potkrala nam se sitnica. Nismo valjano sastavili delegaciju za Parlamentarnu skupštinu Saveta Evrope - nema žena u delegaciji. Kod nas inače žena ima svuda, i u kuhinji i na biro za zapošljavanje i u sigurnoj kući, čak i u porodilištu. Pogledajte samo kako ih država štiti od bahatih poslodavaca, kako brine o majkama, kako je zaštitila i nagradila žene sa troje i više dece... Ironija je ovde pozvana u pomoć samo da pokaže koliko smo mi zapravo zaboravili žene u životu uopšte. To što ih nema u delegaciji valjda je logičan sled našeg balkanskog načina. Uobičajena slika o nama. Ima još nešto, sem navika i mentaliteta. Mi na strateškom planu svaki dan knjižimo minuse. Ako nam je Evropska unija glavni cilj, a jeste, onda bi valjalo da bar tu pokažemo malo ozbiljnosti i doslednosti. Da nam se ne događaju gluposti kao ona sa dodelom Nobelove nagrade za mir, pa ova sa dvojnim akcizama za gorivo, pa sad propust sa sastavom delegacije. Kad se toliko često greši, onda nikakva opravdanja u smislu „to je tek uvedeno od oktobra“ (jedna žena među sedam predstavnika) i „nismo bili obavešteni“ (što je najverovatnije laž) ne prolaze. Nije za utehu ni to što je i crnogorska delegacija bila istopolna. Jednostavno, foliranje i nepoštovanje propisa i žena prolazi samo na domaćem terenu. http://www.blic.rs/Komentar/Komentar-dana/231567/Zaboravljene-zene Питам се, питам се, да ли су ѕаборавили нас жене, или у криминалу и мафији има мало жена? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 27, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2011 Ma muka živa,nas žena nema više ni u braku,u kriminalu smo skoro istrebljene smej.gif,a na nekim visokim stručnim položajima i da ne pričam.Čim čuju da bi da se udaš i rađaš decu,nisi više ni toliko obrazovana a još manje stručna.Čuj ti bi da rađaš decu,je li?A to je tako primitivno,osim toga ko će da te trpi na porodiljskom,trudničkom?Neće niki to da plaća iz svog džepa.Prednost imaju muškarci...ne moraju da kuvaju kući,ni ti mogu da rađaju decu,ne moraju da održavaju kuću.Nekako je to još uvek ženski posao isključivo.Nas najviše ima u kuhinji tu smo u velikom broju,a i u kupatili,red šporet red pranje veša.I tu smo većina 4chsmu1This is a man's world a nas osim za kuhinju i kupatilo,ako se sete,sete... smej.gif “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 27, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2011 Право збориш, Анчи. "Тешка времена, пријатељу мој, ђаво их однио..." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 27, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2011 Право збориш, Анчи. "Тешка времена, пријатељу мој, ђаво их однио..." Teška vremena,ali sisters ako se udruže...može da bidne zanimljivo,čak vrlo It's rainy man aleluja... smej.gif “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука