Jump to content

Музика за свадбе и тако то

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пошто сам ја решио да се женим (мислим, решио ја одавно, али оно као, чекам младу) и немам боља посла (рецимо да спремам испит за прекосутра!) реших да се мало распитам и разменим идеје о музици за свадбе и тако то... Нема бољег места поштено, да се разумемо! 

Што се мене тиче, може и нека певаљка, али тек што се сви напију и културни гости оду кући, а пре тога неки добар бенд (а кошта... знам, чуо сам и глава ме заболела). 

Па да кренемо, идеје, сугестије, честитке и поздраве можете да оставите код мене на теми :D

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Е људи моји што ја ову волим, али овако у џипси извођењу. Одлична! :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Скроз ми је фенси ова. А могу и даме реално. Није фрка :)

Подели на овим сајтовима

gresna mi dusa, ali ovo u opisu "na suvo" mi prvo upalo u oci :D 

Подели на овим сајтовима

У, ова је одлична уживо! :)

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...