Никола Поповић Написано Фебруар 9, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 Пошто сам ја решио да се женим (мислим, решио ја одавно, али оно као, чекам младу) и немам боља посла (рецимо да спремам испит за прекосутра!) реших да се мало распитам и разменим идеје о музици за свадбе и тако то... Нема бољег места поштено, да се разумемо! Што се мене тиче, може и нека певаљка, али тек што се сви напију и културни гости оду кући, а пре тога неки добар бенд (а кошта... знам, чуо сам и глава ме заболела). Па да кренемо, идеје, сугестије, честитке и поздраве можете да оставите код мене на теми Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Фебруар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 Е људи моји што ја ову волим, али овако у џипси извођењу. Одлична! JESSY and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Фебруар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 Скроз ми је фенси ова. А могу и даме реално. Није фрка Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 9, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Фебруар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 gresna mi dusa, ali ovo u opisu "na suvo" mi prvo upalo u oci Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Фебруар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 У, ова је одлична уживо! Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Фебруар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 Лапис Лазули and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 9, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 У, ова је одлична уживо! a ovi : akapela Kaludjerovic Sreten and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 neka je srecno brate moj,da imas veliko potomstvo. pjesma za tebe brate moj (sala) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука