Stanoje Stankovic Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Погледајте кратки филм о једном од највећих поља за мисију Православне Цркве на планети данас. Погледајте колико плодова доноси приљежан и неуморни рад мисионара Московске Патријаршије на славу Божију. Претходних дана је у Цркву примљено још неколико заједница на југу Филипина. Помолите се за нашу браћу и сестре, помозите и својим прилогом, прикључите се нашем пројекту „500 пута 100“, постаните и ви део људи који помажу да се испуни Христова последња (Мт. 28:19-20) ! http://www.svedokverni.org/apostoli-21-veka-pravoslavna-misija-na-filipinima-video/ verum est in beer and Danijela је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Ako zelis da vidis cuda Bozija, idi u misionare! Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука