Sherlock H. Написано Март 26, 2010 Пријави Подели Написано Март 26, 2010 Koliko je meni poznato praksa molitve Mariji iil svecima nigdje nije zabiljezena u Svetom Pismu.Svi su se molili Isusu dok je bio ziv.Niko nije isao Mariji koja je njegova mati da joj kaze da se ona moli Isusu za jnega. U knjizi Djela ili poslanicama također ne postoji zapis ili apostolska uputa da se vjernici mole Isusovoj biološkoj majci, bilo za vrijeme njezinog života ili poslije smrti Jovan 14 13 I šta god zaištete u Oca u ime moje, ono ću vam učiniti, da se proslavi Otac u Sinu. Jovan 16 23 I u onaj dan nećete me pitati nizašta. Zaista, zaista vam kažem da šta god uzištete u Oca u ime moje, daće vam. Koliko sam ja upucen Svako biblijsko učenje mora biti potvrđeno s dva ili više stihova koji tvore usklađenu duhovnu cjelinu Говорили смо о томе раније.Свето Писмо је само један вид Светог Откровења,док постоји и Свето Предање. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука