Војо Написано Март 25, 2010 Пријави Подели Написано Март 25, 2010 Цитат Цитат Брате Рашо требао си ставити називе икона и гдје се налазе, онако како је то Тавита урадила. Тавита. Јеси ли ти сликала ове Иконе? Нисам ја сликала Бојо, додајем одавде, http://www.rastko.rs/rastko-bl/umetnost/likovne/srakic-ikone/srakic-ikone_bih.html , и не знам по чему правим лош утисак? свашта. Хтјела сам све додати , па навести.... али добро. Не знам по чему си стекла утисак да остављаш лош утисак. Чак напротив, одлично си урадила. Мени лично много значи гдје се она налази. Лијеп поздрав. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2010 :drugarstvo: klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војо Написано Март 25, 2010 Пријави Подели Написано Март 25, 2010 :drugarstvo: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rasha Написано Март 25, 2010 Пријави Подели Написано Март 25, 2010 Цитат Душо .... Ма шта се бре одма вређаш, замисли сад се ја увредим због овог "душо".....(старијем човеку) Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2010 I ja sam starija zena. Sta cemo sad? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rasha Написано Март 25, 2010 Пријави Подели Написано Март 25, 2010 Или да се помиримо или да се побијемо Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2010 Треба ли уопште размишљати? 0409_feel Помирисмо се господине :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 6, 2011 Пријави Подели Написано Април 6, 2011 Icons of Bosnia & Herzegovina (16th - 19th century) GM6ag1vNBPg Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука