marija Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 dada Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Мени је Палма баш фаца. 0110_hahahai meni ... al' odvratna ! to je zaslužio poodavno ! mada , sad sa ovim stvarima što radi tamo po Jagodini ... 0110_hahaha iš'o sam i ja da vidim ŽIKU (majmuna) ! ali je mnogo vulgaran( dada) ! Ako neko zna na šta mislim - nek kaže ... pa , da se smejemo zajedno 0110_hahaha . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Март 28, 2010 Пријави Подели Написано Март 28, 2010 Можда и могу да разумем када ми неко ко није из Јагодине каже да нам је супер, али када то ЈАгодинац тврди... 0442_feel 0110_hahaha 0409_feel 0409_feel . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Март 28, 2010 Пријави Подели Написано Март 28, 2010 И какав привредни бум.... дајте молим вас... једино што ради код нас су банке, пар локала, кладионице и пекаре... и о чему онда причамо? . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Март 28, 2010 Пријави Подели Написано Март 28, 2010 И какав привредни бум.... дајте молим вас... једино што ради код нас су банке, пар локала, кладионице и пекаре... и о чему онда причамо? zoran kesic i pesma: Banka, banka, pekaraa..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јун 1, 2013 Пријави Подели Написано Јун 1, 2013 негде прочитах али сад не могу да нађем тему: http://www.vaseljenska.com/misljenja/biografije-izdajnika-dragan-markovic-palma/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука