Jump to content

Kako težina majke oblikuje zdravlje bebe?

Ronald

Препоручена порука

Подели на овим сајтовима

Treba obavezno dodati da zeninu majku i svekrvu treba udaljiti od zene u tom periodu zbog one price o "jedenju za dvoje" itd. Muz nek se uhvati kuhinje i brine za zenu i dijete :D

Подели на овим сајтовима

Naravno da se to ne preporucuje!ali negde sam procitala neko zitije svetiteljke koja je u trudnoci jela samo hleb jedno parce i vodu da na taj nacin ucini zrtvu pred bogom za bebu,Bog je to primio i dete je isto postalo svetitelj kasnije.To cisto kao primer nasuprot prekomernom gojenju u trudnoci, tome je svakako prethodilo stanje duha te zene i cudo Bozije inace bi verovatno umrla.

• Волим 1

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Naravno da se to ne preporucuje!ali negde sam procitala neko zitije svetiteljke koja je u trudnoci jela samo hleb jedno parce i vodu da na taj nacin ucini zrtvu pred bogom za bebu,Bog je to primio i dete je isto postalo svetitelj kasnije.To cisto kao primer nasuprot prekomernom gojenju u trudnoci, tome je svakako prethodilo stanje duha te zene i cudo Bozije inace bi verovatno umrla.

Mogao bih i ja napraviti zrtvu, molio bih Boga da me udostoji kao Viktora Truviana da ne jedem i ne pijem nista, ako ce dijete biti svetitelj, a zena neka jede sta hoce, odmah cu se ozeniti, heheheehehehe zezam se  :D

Подели на овим сајтовима

Mogao bih i ja napraviti zrtvu, molio bih Boga da me udostoji kao Viktora Truviana da ne jedem i ne pijem nista, ako ce dijete biti svetitelj, a zena neka jede sta hoce, odmah cu se ozeniti, heheheehehehe zezam se  :D

Samo se ti zezaj,Bogu je sve moguce :D

• Волим 1

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Samo se ti zezaj,Bogu je sve moguce :D

U pravu si moram poceti razmislajti o tome, hehehehehe :D Medjutim morao bih okrenuti citav zivot za milion stepeni i ne biti letargican kao sad hehehehehe :D

Подели на овим сајтовима

Nema tu nekog cuda, medicina kaze da majke vrlo malo treba da povecaju svoj dnevni unos hrane u trudnoci (a prvih nekoliko meseci cak uopste). Jedenje za dvoje je nazalost uglavnom izgovor za hedonizam.

Plod do prvih 4-5 meseci naraste do velicine veverice... Zasto bi takvom organizmu bilo potrebno puno hrane... Nema logike...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...