Slavko... Написано Септембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2014 On 21. 9. 2014. at 20:54, Милосављевић рече Моја штрока Ostrooka Млађони and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2014 On 21. 9. 2014. at 21:02, Slavko... рече Ostrooka Срамота ме да ставим онај натпис на капији "опасан пас" а онда погледаш поред капије лежи она овако.. Kaludjerovic Sreten, Juanito, Пг and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2014 Каква лепота... https://www.flickr.com/photos/matthewalmonroth/ Млађони, Пг, Slavko... and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Септембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2014 On 21. 9. 2014. at 21:08, Милосављевић рече Срамота ме да ставим онај натпис на капији "опасан пас" а онда погледаш поред капије лежи она овако.. plati mi nekoliko dana da je pustim kod mojih mesanaca da je nauce sta znaci pas cuvar i opasan pas. nece ti nista proci pored kuce niti ptica sletjeti a da ona ne zalaje Млађони and Рада. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2014 On 21. 9. 2014. at 21:50, Kaludjerovic Sreten рече plati mi nekoliko dana da je pustim kod mojih mesanaca da je nauce sta znaci pas cuvar i opasan pas. nece ti nista proci pored kuce niti ptica sletjeti a da ona ne zalaje hehe Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 On 21. 9. 2014. at 21:08, Милосављевић рече Срамота ме да ставим онај натпис на капији "опасан пас" а онда погледаш поред капије лежи она овако.. Hahaha u potpunosti te razumem, takva je i moja zenka Staford iste naravi. Prava maza a na kapiju stavio neulazi pas kolje. Млађони and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 On 22. 9. 2014. at 17:50, Slavko... рече Hahaha u potpunosti te razumem, takva je i moja zenka Staford iste naravi. Prava maza a na kapiju stavio neulazi pas kolje. Променићу у - мани пса, чувај се газде. Slavko..., Рада., Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2014 On 22. 9. 2014. at 17:50, Slavko... рече Hahaha u potpunosti te razumem, takva je i moja zenka Staford iste naravi. Prava maza a na kapiju stavio neulazi pas kolje. Pa to su psi modelke, lepotice i umetnice, njih je šteta za čuvanje kuće i te nižerazredne poslove, njih treba za pravljenje muzičkih klipova i umetnost. Koulelo se koulelo Пг је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Интегра, Рада., Млађони and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Догс н розессс Juanito, Рада., Интегра and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Како је лепа. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 On 3. 10. 2014. at 14:36, Juan рече Како је лепа. Хвала јуанее oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 On 3. 10. 2014. at 14:32, Млађони рече Догс н розессс Vidi ih. :0442_feel: Млађони је реаговао/ла на ово 1 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Kaludjerovic Sreten, Slavko... and Пг је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Moj ljubimac, nisam ga videla mesec dana Kaludjerovic Sreten, RYLAH, Млађони and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука