Милица Написано Септембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2009 ??? ?? ??????? ??? ??? ?? ?????? ??????.... ????? ????? ?? ?? ??????? ??? ?? ???? ?????? ??????, ????? ?? ?? ?? ?? ?? ??????. ???? ? ?? ?????? ????? ??? ?? ?????, ?? ?????????... ? ?????? ????? ????? ??? ? ?? ????? :-) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Септембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2009 ! mukica... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 2, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 Јесте, али газда је другачији у различитим периодима живота, тако да су моја два пса потпуно два света :-) Сватки ти је мацанковић. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Октобар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 Mom Dzesiju je 6. oktobra rodjendan... 0913_sport confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 2, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 koji po redu? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Октобар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 6. rodjendan... 8084.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 2, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 6. rodjendan... 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> ??? ????? ? ???????? ???? ???? ???????? :-) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Октобар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2009 jaoooooooooooooooj bas lepo.............. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Октобар 6, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 Danas mom Dzesiju 6. rodjendan...a on nije pored mene... 0409_feel confused 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 7, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 него где је? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Октобар 7, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 Izgubila sam ga... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 8, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2009 па... кад већ тај пас није имао среће... узмеш другог и спасиш га са улице... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Октобар 8, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 8, 2009 Nazalost to je sada nemoguce... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rayela Написано Октобар 11, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2009 ??? ???? ???? "??????" ????????... http://zivotinje.info/forum/viewtopic.php?...&p=775#p775 Ja sam pre dve godine udomila ovog Boba, a bio je u i iz Ovche. Verovatno i najatraktivniji pas koji se ikada i pojavio u nekom azilu za pse, ja sam ga videla na nekom sajtu i jednostavno nisam mogla da odolim Usput,jako podseca na mog psa. Volonterke koje tamo rade su mi prichale da su veterinari tamo samo da bi maznjavali lovu koju grad daje, da se uopste ne staraju o zivotinjama. Psi i uopste ulicne i napushtene zivotinje problem su i u bogatim drustvima, a o Srbiji da ne govorimo. Ne mozesh da krivish grad i vlasti za tu i takvu situaciji. Krivi su vlasnici pasa, Ne sterilishu svoje kucne ljubimce, oni se razmnozavaju i stenci ili mali machici zabrshavaju na ulici. Otelo je ovaj sto lichi na mene:)) Bob je beo. U nemackoj je tako da zivotinje u azilima prozive ostatak zivota u azilu ukoliko ne budu usvojene. U Francuskoj ( a cini mi se da je tako i u USA) zivotinje se zadrzavaju izvesno vreme, nude na usvajanje, a ako ih niko ne usvoji , budu humano uspavane. Ja sam zagovornik zakvog reshenja za Srbiju i ulicne zivotinje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 12, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 Ко је Боб од ова два пса... 1312_womens Свашта се ради у шинтерају, а не би се рекло да је на добробит животиња... Јесте, криви су власници, али и без њих је паса било по улици одувек... Мислим да стерилизација јесте решење, што се тиче иличних паса, а власници би требало да држе псе или на оку или у дворишту... како кад :-) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука