Баба Написано Октобар 9, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 Пио је ладну воду или јео сладолед? Пг, Таша and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 9, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 Пио је ладну воду или јео сладолед? Promaja... Баба, Пг, Рада. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Октобар 9, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 Kaze vet da su osetljivi kao i ljudi na ove vremenske promene. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 9, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 Promaja... Знам да коза не воле промају ал за кере нисам знао. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 9, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 Kaludjerovic Sreten, Интегра, Пг and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 Мој пас је јутрос био на првој изложби и да се похвлим да смо добили РЦАЦ (друго место ) на изложби! Kaludjerovic Sreten, Баба, Пг and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Мој пас је јутрос био на првој изложби и да се похвлим да смо добили РЦАЦ (друго место ) на изложби! Bravo Brate cestitam. Gde je bila izlozba, Muzjak ili zenka? Млађони and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 13, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2014 Bravo Brate cestitam. Gde je bila izlozba, Muzjak ili zenka? U kruševcu, ženka.. Slavko... је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 U utorak je bio veseo i raspoložen za igru, nisam imala vremena za njega....nisam znala .....ni počemu nisam slutila .... U sredu ujutru se nije probudio, uginuo je u snu Otišao je bez pozdrava....imam osećaj kao da ga je neko ukrao.... ceo dan sam dezorjentisana... Drugar je hteo da mi večeras donese neko kuče ...ali...ne može to tako....nije to sijalica koja kad pregori uzmeš drugu i zameniš je.... prazno je ....tišina u dvorištu....došla sam sa posla....a samo hladna kiša, tišina i mrak.... nema ga više da mi se obraduje i da zaboravim na sve probleme koji su se desili tog dana... .......... Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 U utorak je bio veseo i raspoložen za igru, nisam imala vremena za njega....nisam znala .....ni počemu nisam slutila .... U sredu ujutru se nije probudio, uginuo je u snu Otišao je bez pozdrava....imam osećaj kao da ga je neko ukrao.... ceo dan sam dezorjentisana... Drugar je hteo da mi večeras donese neko kuče ...ali...ne može to tako....nije to sijalica koja kad pregori uzmeš drugu i zameniš je.... prazno je ....tišina u dvorištu....došla sam sa posla....a samo hladna kiša, tišina i mrak.... nema ga više da mi se obraduje i da zaboravim na sve probleme koji su se desili tog dana... .......... puno mi je zao Rado ovo malo slatko kuce jel si ga vezala i da se nije otrovao kako tako odjednom da ugine? nisi ti kriva mora da ima neki razlog sto je uginuo,koliko je star? Рада. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 U utorak je bio veseo i raspoložen za igru, nisam imala vremena za njega....nisam znala .....ni počemu nisam slutila .... U sredu ujutru se nije probudio, uginuo je u snu Otišao je bez pozdrava....imam osećaj kao da ga je neko ukrao.... ceo dan sam dezorjentisana... Drugar je hteo da mi večeras donese neko kuče ...ali...ne može to tako....nije to sijalica koja kad pregori uzmeš drugu i zameniš je.... prazno je ....tišina u dvorištu....došla sam sa posla....a samo hladna kiša, tišina i mrak.... nema ga više da mi se obraduje i da zaboravim na sve probleme koji su se desili tog dana... .......... Jako tuzno Rado, znam kako se osecas imao sam vise takvih iskustava. Jedino ti mogu reci da mi je zao sto patis i zao mi je tvog ljubimca. Рада. and Nina 777 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 U utorak je bio veseo i raspoložen za igru, nisam imala vremena za njega....nisam znala .....ni počemu nisam slutila .... U sredu ujutru se nije probudio, uginuo je u snu Otišao je bez pozdrava....imam osećaj kao da ga je neko ukrao.... ceo dan sam dezorjentisana... Drugar je hteo da mi večeras donese neko kuče ...ali...ne može to tako....nije to sijalica koja kad pregori uzmeš drugu i zameniš je.... prazno je ....tišina u dvorištu....došla sam sa posla....a samo hladna kiša, tišina i mrak.... nema ga više da mi se obraduje i da zaboravim na sve probleme koji su se desili tog dana... .......... Штета баш радо.. колико је био стар? Можда се отровао ... :/ Рада. је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Рада. and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 10ipo godina je imao....googlam uzroke iznenadnog uginuća.... http://moj.pet-centar.rs/Pitajte-nase-veterinare-Psi/6037-Razlozi-iznenadnog-uginuca-psa.html Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 10ipo godina je imao....googlam uzroke iznenadnog uginuća.... http://moj.pet-centar.rs/Pitajte-nase-veterinare-Psi/6037-Razlozi-iznenadnog-uginuca-psa.html Стар је то пас.... деда практично... Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука