ИВАН KARINGTON Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Christian rock илити Хришћански рок је жанр који постоји већ дуже времена у рокенрол музици; иначе оно што се не зна је да је сав рокенрол настао на корену хришћанског, црначког Госпел блуза, и да су песме посвећене Христу и Богу певане од најранијих певача( Елвис, Џони Кеш итд), касније су се тендециозно форсирали бендови који су удаљавали рокенрол од његовог извора.Код нас, Бог се у рокенролу ретко помињао јер је био државни и режимски у време комунизма а "револуцију" и враћање коренима је направио ЦД "Изнад истока и запада". Бенд XI (Eleven) из Крушевца постоји већ неколико година и свира своје ауторске ствари на енглеском и српском; почујте и оставите коментар. https://xi-eleven.bandcamp.com/track/nevo-an Goku, Благовесник and Pancakes је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Поздрав, Иване,још једном све похвале, како за идеју, тако и за реализацију. Надам се да ћу имати прилике да вас уживо чујем.Споменуо си "Песме изнада истока и запада", која је од њих твој фаворит?Да ли знаш за још неке бендове који се баве оваквом врстом музике? Да ли си слушао бенд Визант из Никшића, и шта мислиш о њима? ИВАН KARINGTON је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИВАН KARINGTON Написано Јануар 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Поздрав, Иване, још једном све похвале, како за идеју, тако и за реализацију. Надам се да ћу имати прилике да вас уживо чујем. Споменуо си "Песме изнада истока и запада", која је од њих твој фаворит? Да ли знаш за још неке бендове који се баве оваквом врстом музике? Да ли си слушао бенд Визант из Никшића, и шта мислиш о њима? Чуо сам за Визант, али морам признати да их нисам слушао, али преслушаћу све што има на Ју тјубу. Есхатон је бенд који познајем, колеге и пријатељи, и који свира Christian metal. Све су ми ствари омиљене са албума "Изнад истока и запада"; Гора висока, Све је твоје Боже, Кога ћу да хвалим, Исток са висине...итд; један од најбољих рок албума, право музичко откровење. Goku је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 @@ИВАН KARINGTON, Da li poznajete članove benda novosadskog Emanuila? Oni su mi lično jedan od boljih sastava, ne znam da li su aktivni više: Vrhovac and ИВАН KARINGTON је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИВАН KARINGTON Написано Јануар 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 На жалост не познајем их. Ово ми се веома допада . Pancakes је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Август 10, 2016 Пријави Подели Написано Август 10, 2016 ИВАН KARINGTON је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Август 10, 2016 Пријави Подели Написано Август 10, 2016 ИВАН KARINGTON је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 ИВАН KARINGTON је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИВАН KARINGTON Написано Октобар 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИВАН KARINGTON Написано Октобар 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2018 Наши другари ,,Есхатон" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука