Adelaida Написано Јануар 6, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2016 Да ли би вам било драго да вам се дете "украси" овим? Шта бисте му рекли, да ли би било реакције и какве отприлике? Сматрате ли да не треба обраћати пажњу? Pa pazi...ne bi...Pitala bih: A sto cero slatka(jer je devojka na slikama) meces te pentagrame? Cemu ti sluze a uz to i ne rade? ... Ozbiljno, mislim da svak od nas treba da zna sta simbolizuje nesto sto nosi na sebi. Recimo tetovaza. ja kad sam istetovirala Pegaza ( kojeg zovem Jabucilo ) znala sam zasto zelim da bas taj " simbol " nosim na svom telu. Znaci, imala sam punu sliku o tome sta predstavlja i svesno sam to uradila...a ne iz pomodarstva ili zato sto sam videla od drugih...sto mislim da mnoga deca, odnosno mladi ljudi rade. Ako bi mi dete odgovorilo da zna sta znaci pentagram, ovako prikazan a ne zvezda petokraka ( kao na Ce Gevarinoj kapi) zabrinula bih se zaista...lakse bih podnela da mi se dete zanima komunizmom nego satanizmom.... sqny and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 6, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2016 ja kad sam istetovirala Pegaza paganko Adelaida, ИгорМ and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 6, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2016 paganko Pegaz mi je objedinio, na neki moj nacin, mitologiju, traganje za prosvetljenjem, mudrost, snagu, krilatog konja iz Otkrovenja,simbol herojstva, poeziju, Srpstvo ( Vojvoda Momcilo i njegov Jabucilo, jelte) a i u Nepalu podno Everesta na molitvenim zastavama u raznim bojama nalazi se i Pegaz, jer im jedna rec oznacava Pegaza i molitvene zastave...tako da....moja vecita teznja da se vinem u nebesa, dosegnem neslucene visine....taj buckuris bih zapravo bila ja...ili moja priroda. A uvek imam i rezervni par krila...ako ustreba Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 6, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2016 krilatog konja iz Otkrovenja Kog krilatog konja iz Otkrovenja? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 6, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2016 na sta vas podseca ovaj logo: Иван Ивковић and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 6, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2016 na sta vas podseca ovaj logo: 666 the number of the beast! http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 6, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2016 na sta vas podseca ovaj logo: На заузетих 4 гига рама ни за шта. RYLAH, Милан Ракић, sqny and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 6, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2016 na sta vas podseca ovaj logo: Na žig zveri: RYLAH and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 6, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2016 i idemo dalje, latentni satanizam koje obično oko ne vidi ali produhovljeno oko revnitelja ne može da ne zapazi RYLAH, Плутон and ИгорМ је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 6, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2016 На заузетих 4 гига рама ни за шта. Stvarno? Uopste nisam obratio paznju. Mada sad sam pogledao i giga i po, ali i to je ni za sta ako mene pitas (gmail + forum). Rasparcali ga na gomilu manjih procesa, na mac-u barem. Ali, ipak radi brze i od Safari-a i od Firefox-a GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 6, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2016 Kog krilatog konja iz Otkrovenja? Cini mi se da se pominje neki krilati konj? Ne znam sad si me zbunio... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 6, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2016 Cini mi se da se pominje neki krilati konj? Ne znam sad si me zbunio... Ja se ne sećam da ima.Znam za četiri jahača apokalipse. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 6, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2016 Znam i ja za njih, ali cini mi se da ima da se negde pominje...bas krilati konj. Ne konj jahaca apokalipse....ma ajde bre ti, opet teras mak na konac... kad se uhvatis za neku sitnicu .... ne pustas... ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 6, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2016 Znam i ja za njih, ali cini mi se da ima da se negde pominje...bas krilati konj. Ne konj jahaca apokalipse....ma ajde bre ti, opet teras mak na konac... kad se uhvatis za neku sitnicu .... ne pustas... Đavo se krije u detaljima. – Nemačka poslovica Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 6, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2016 na sta vas podseca ovaj logo: Кад сам био скоро код ортака који се ложи на овакве глупости, показује он мени на ово, ја се смејем и гледам у под и видим му на тепиху неке шаре све у облику 6, реко ево имаш антиристе и овде. ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука