Juanito Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 За 100 година неће бити ни Срба ни беле расе него ће бити некаква Исламска држава Европа и то мало Срба и белаца што остане помешаће се генецки са "обојенима" и постати муслимани. Нисам фашиста и нациста Нисам алкос, ал се лешим од алкохола свакодневно од кад устанем. Јеси нешто на тој линији, хеби га... Плутон, Милан Ракић and Јелена011 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 Боље и обојене, него никакве ....... Срби су Срби па ма које боје били....... Ако има нека од форумских сестара да оће да проба да освоји овог цара, ја ћу им бити кум. PredragVId and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Галеб Написано Јануар 6, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 6, 2016 Брате Галебе разумем твоју забринутост али не мислим да нама треба служба за брачно посредовање. Оно што нама треба је да се подигне животни стандард ниже и средње класе, да се људи ослободе комплекса и да не мраче више. Када би се то урадило људи би се опустили и ово са наталитетом би се спонтано решило. Можемо и те теме да се дотакнемо! Ina Ina and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 6, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2016 Галебе, оваква трабуњања, попут последњег поста који сам ти обрисао, на овом Форуму неће бити дозвољена. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Галеб Написано Јануар 6, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 6, 2016 Галебе, оваква трабуњања, попут последњег поста који сам ти обрисао, на овом Форуму неће бити дозвољена. Драги мој администраторе Милане Ракићу, ја "нетрабуњам" него пишем свој лични став и мишљење. Знам, ја одавно да истина боли када се каже јавно, стога вам саветујем драги моја администраторе Милане Ракићу да обришете целокупну тему и дискусију коју сам започео. Немојте водити бригу о оваквим темама нећу више писати на овом форуму, ако не на овом форуму моје лично мишљење и како ви кажете "трабуњања" могу се прочитати негде другде, свеједно истина ће доћи на овај или онај начин до људи кад тад. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 6, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2016 Драги мој администраторе Милане Ракићу, ја "нетрабуњам" него пишем свој лични став и мишљење. Знам, ја одавно да истина боли када се каже јавно, стога вам саветујем драги моја администраторе Милане Ракићу да обришете целокупну тему и дискусију коју сам започео. Немојте водити бригу о оваквим темама нећу више писати на овом форуму, ако не на овом форуму моје лично мишљење и како ви кажете "трабуњања" могу се прочитати негде другде, свеједно истина ће доћи на овај или онај начин до људи кад тад. Такав лични став ти не оспоравам, али Поуке нису 'френдли' место за такво што. Знаш и сам да постоје форуми на којима онакве тлапње о боји коже и пребројавању крвних зрнаца, а које сам назвао трабуњањм, на тим местима неће бити тако схваћене. Овде, још једном понављам, таквоме чему места нема. Што се тиче теме, нема потребе да се брише. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука