Гости Guest Написано Јануар 4, 2016 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Веома сам изнервиран интернет услугом коју добијам од МТС-а. Већ недељу дана имам осећај као да немам интернет, и то што имам је катастрофално. Толико је иритирајуће да немам речи. Нажалост, узео сам њихов неки бокс пакет, али пошто ми не дају оно што ми наплаћују желео бих да раскинем уговор. Како то да се уради? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Немо, брате, замрзеће те Зоске горе неко гастосе, провинцијалце на привременом раду у Београду и клинце заједно! Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Зависи шта ти пише у уговору. Погледај услове за раскид уговора. У принципу, не верујем да би то био проблем уколико ниси узео нешто ђабо од њих за састављање уговора. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Немо, брате, замрзеће те Зоске горе неко гастосе, провинцијалце на привременом раду у Београду и клинце заједно! Можда баш тај Зоске и може да помогне чоеку? директно њега питати Плутон је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Плати све рачуне у року уговора и раскини... А како то да ти је нет слаб,коју брзину имаш,где се налазиш? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Морам и ја да се пожалим да ми је исти успорио. Мислио сам да је прво зато што ми је комп генерално затрпан, па сам очистио историју још из каменог доба, колачиће сам све појео и томе слично, мало се као поправио али и даље успорава. Малопре кад сам био на седмици коју иначе слабо користим, забо ми је комп због скидања неког прогрaма ништа нисам могао дурадим, па сам чекао једно 5 мин, што је за мене читав живот јер спор нет и комп никако не подносим немам стрпљења. Зоске брате ајд види са том твојом корпорацијом или ћемо дижемо петицију да се приватизује па ћеш останеш без посла буахаха. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 4, 2016 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Плати све рачуне у року уговора и раскини... А како то да ти је нет слаб,коју брзину имаш,где се налазиш? Знаш, плаћам све у року, испуњавам своје обавезе, али идијотски МТС не испуњава своје! Важно им је само да наплате "услуге" али не и да их дају. Зашто бих платио нешто што нисам ни користио? Дакле, класична превара од стране МТС-а- Опасна сте фирма... страшна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Мислио сам да је прво зато што ми је комп генерално затрпан, па сам очистио историју још из каменог доба, колачиће сам све појео и томе слично, мало се као поправио али и даље успорава. За порниће користи искључиво линукс! feeble, drvce, Deja Vu and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Телеком никад није био познат по брзини и ово сад што нуде 50 мб ,је у идеалним условима,што ближе централи,још ако имаш ИпТв и он ти скине доста... Уговор се тешко,готово никако не може раскинути,мислим да има као један месец форе,после пиши пропало... Мада су сад службе за отклањање кварова углавном усмерене на нет и иптв,раде у две смене ,субота, недеља, мере парицу мењају је по потреби као и све друге ствари рутере,сето бокс,каблове,адаптере заиста су ажурни по том питању,укључујући и мене самога... Дакле пријави сметњу,буди упоран, они морају утврдити,шта је разлог... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Уговор се тешко,готово никако не може раскинути,мислим да има као један месец форе,после пиши пропало... МОгу да пробају. Ал кад ствар дође до суда, не само што раскину уговор, него плаћају и судске трошкове. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 4, 2016 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Телеком никад није био познат по брзини и ово сад што нуде 50 мб ,је у идеалним условима,што ближе централи,још ако имаш ИпТв и он ти скине доста... Уговор се тешко,готово никако не може раскинути,мислим да има као један месец форе,после пиши пропало... Мада су сад службе за отклањање кварова углавном усмерене на нет и иптв,раде у две смене ,субота, недеља, мере парицу мењају је по потреби као и све друге ствари рутере,сето бокс,каблове,адаптере заиста су ажурни по том питању,укључујући и мене самога... Дакле пријави сметњу,буди упоран, они морају утврдити,шта је разлог... Ма интернет ради са прекидима, по десет петнаест минута, па престане, па опет тако... дакле, то је малтретирање и силовање. А све се сведе на "прослеђено је колегама"... Сад бих псовао, али није у реду, ипак је ово форум где није то допуштено.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Знаш, плаћам све у року, испуњавам своје обавезе, али идијотски МТС не испуњава своје! Важно им је само да наплате "услуге" али не и да их дају. Зашто бих платио нешто што нисам ни користио? Дакле, класична превара од стране МТС-а- Опасна сте фирма... страшна... Ништа се од тога не би дешавало да је приватизован. За порниће користи искључиво линукс! То је већ проверено, нисам ја тек онако линуксовац. Juanito, ИгорМ and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Ништа се од тога не би дешавало да је приватизован. Прича Вучић, ал' нема ко да слуша... Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 МОгу да пробају. Ал кад ствар дође до суда, не само што раскину уговор, него плаћају и судске трошкове. Е пријатељу,па јел ти мислиш да ми немамо правну службу, тај уговор сам прочитао сто пут,.не постоји ставка незадовољства, једноставно си везан уговором на једну или две године... Просто ако ниси задовољан,зовеш да реше тај проблем,а Р2Д2 није напоменуо да је уопште звао некога у вези квара??!! "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Е пријатељу,па јел ти мислиш да ми немамо правну службу, тај уговор сам прочитао сто пут,.не постоји ставка незадовољства, једноставно си везан уговором на једну или две године... Просто ако ниси задовољан,зовеш да реше тај проблем,а Р2Д2 није напоменуо да је уопште звао некога у вези квара??!! Пријатељу, јел ти мислиш да ја ово причам напамет? Не само да су морали да раскину уговор, него су човеку и вратили паре за месец дана преко што су пробали да наплате. Не постоји уговор који се не може раскинути, посебно уговор по приступу какав је у Телекому и осталим таквим фирмама. Него такве ствари и даље пролазе на фору да људе мрзи да туже, у фазону "они су велики, пусти их". Другим речима, на безобразлук монополиста. feeble, ВИЛМА and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука