Jump to content

Теорија глобалне завере?

Оцени ову тему

gane

Препоручена порука

Нисам никако присталица теорије завере,желим да верујем у добро и да се надам добром.У задње време међутим,излазе на видело разна документа којима је циљ да убеде човечанство да она ипак постоји.

Неко своје мишњеље на ту тему и немам,једино што схватам да су земаљски ресурси врло ограничени,

и већ мало по мало се све више доводе у питање.Можда тема и није за овај подфорум,али ако имате неки брз интернет,скините ово,погледајте,неће вас оставити равнодушним,титловано је на српски.

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 34
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

хм...

не волим да гледам такво нешто...

то само може да оптерети човека.

Можда и да те натера на размишљање...

али опет...

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Теорија глобалне завере?

ima je ali ne onoliko koliko paranoidni zele da ih bude jer se od toga hrane...

...time se samo previdja ono sto je sustinsko, Carstvo Nebesko sada i ovde, i dolazi do izgradjivanja identiteta na onome sto Bog nije...

...otuda, hiper-zaverenici cak i Crkvi namecu da joj identitet ne bude u Carstvu Nebeskom nego u sekundarnim stvarnostima...

Подели на овим сајтовима

Гаргамеле шта ово показујеш ?  :smiley:

Постављена слика

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

Гаргамеле шта ово показујеш ?  :smiley:

Постављена слика

klapklap  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif  aman  0110_hahaha  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Али није ништа бољи ни онај кога ловиш :

Постављена слика

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

Ovakve filmove vise coveka odalecavaju od Boga. Samo pogledajte Digitalni Andjeo i posle gledanja oseticete kao da imate neku ciglu u grudi. Ono trazenje 666 mislim nije toliko potrebno nama hriscanima za spasenje i nije od presudnog znacaja.

To su sve nepotrebne informacije i stvore neku paranoju u coveka. Takve filmove spadaju u ovu kategoriju  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/wc_joj.gif (samo fali onaj drugi deo  1312_womens) 

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...