Православни Србин Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 BRATIMLJENJE BEOGRADA I ISTANBULA: Potpisivanje memoranduma i sađenje lala! Шта мислите о овој најновијој одлуци да се побратиме Београд и Истанбул? Да ли је то у реду, са наше стране, у овом јеку сукоба Русије и Турске? Изнећу и ја свој став о овоме. Наиме, ја не мислим као неки, да је ово толико катастрофалан потез наших власти, мислим да има много горих од овога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 "Umiljato jagnje dve ovce sisa." Svaka čast Vučiću! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 Братимљење није никада лош потез. Не заборављају се стара пријатељства. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука