Jump to content

спам теме

Оцени ову тему

flex202

Препоручена порука

Hidden

sladoled-rakija-cheaprecipeblog-com.jpg

Беломанастирска посластичарница Галерија Но1, тачније њен власник Исмет Алија, осмислила је нови производ – сладолед од виљамовке који је у трену освојио муштерије. Оне пунолетне, наравно.

ВИШЕ НА

http://vijesti365.com/sladoled-od-rakije/

"Уђите на уска врата; јер су широка врата и широк пут што воде у пропаст,и много их има који њиме иду.Јер су уска врата и тесан пут што воде у живот,и мало их је који га налазе".Јеванђеље по Матеју 7:13

• 4 months later...
Hidden

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Hidden

Брате Трифке зашто си отворио тему са овом дебилношћу??? О чему да дискутујемо овде? Шта је поента? Шта је тема?

Овај психо са клипа ми је згадио дан, да није био у теми не бих кликтала на линк.

Ово бре није вредно времена а камоли теме, или обратно.

Hidden

Брате Трифке зашто си отворио тему са овом дебилношћу??? О чему да дискутујемо овде? Шта је поента? Шта је тема?

Овај психо са клипа ми је згадио дан, да није био у теми не бих кликтала на линк.

Ово бре није вредно времена а камоли теме, или обратно.

Pa nisu sve teme za diskusiju, neke su samo da se pogledaju.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Hidden

Па није баш.  Ако хоћеш да само неки линк погледамо, окачи га на статус или наши тему у којој су груписани такви линкови. Немаш појма колико је иритантно кад неко отвара тему за сваки линк који га је насмејао, а о коме нема шта да се каже. Теме су за дискусију.

Ако ти је за утеху, све и једна тема коју сам ја отворила су глупе, али не спамујем насловну страницу темама које то нису.

Hidden

Опет ти сугеришем да отвориш ЈЕДНУ тему и да у њој качиш све линкове које желиш да само погледамо и поделиш са нама.

Hidden

Па није баш.  Ако хоћеш да само неки линк погледамо, окачи га на статус или наши тему у којој су груписани такви линкови. Немаш појма колико је иритантно кад неко отвара тему за сваки линк који га је насмејао, а о коме нема шта да се каже. Теме су за дискусију.

Ако ти је за утеху, све и једна тема коју сам ја отворила су глупе, али не спамујем насловну страницу темама које то нису.

Nikakva mi uteha nije potrebna. Jednostavno tema ti se ne svidja i kraj. Rec lud je dovoljno objasnjavala sta stoji iza.

Схиархимандрит Авраам

Hidden

Не није проблем у теми, проблем је у ТЕМАМА множина којим затрпаш почетну страну а на којима се нити може учествовати нити је нешто битно па да погледамо ургентно те отвориш тему. 

Смета ми јер је број тема на поћетној ограничен, и многе интерактивне теме потону зарад жутих сензација.

Не замери.

• Волим 1
Hidden

Не није проблем у теми, проблем је у ТЕМАМА множина којим затрпаш почетну страну а на којима се нити може учествовати нити је нешто битно па да погледамо ургентно те отвориш тему. 

Смета ми јер је број тема на поћетној ограничен, и многе интерактивне теме потону зарад жутих сензација.

Не замери.

Pa i meni se nesvidja sto se mnoge bezvezne (za mene ) teme pojavljuju i zatrpavaju ono sto bih ja voleo, ali sta da radis. Moj predlog ti je klikni na novi sadrzaj pa ces moci da ispratis sve.

Схиархимандрит Авраам

Hidden

Ово нису безвезе теме, ово је спамовање линковима. Не знам зашто то схваташ лично, ја сам ти скренула пажњу крајње добронамерно а ти терај по свом. Ко шиша друге! 

Свако добро од Господа ти желим.

• Волим 1
Hidden

Ima onih dobrih klipova - Why we love russia

I neka mi posle neko kaze da ti nisi ruski spijun! :)  :bleh:  Otkriven si nema ti spasa! :bleh:

Схиархимандрит Авраам

• 4 weeks later...
  • 1 year later...

Moglo bi se reći da svaka veza na početku izgleda kao da ništa neće moći da je pokvari, ali se većini upravo to i dogodi. Ako ti se čini da je tvoja veza u toj, "pokvarenoj" fazi, pokušaj sa nekim od ovih rešenja.

186407421.jpg

Budi dobra prema sebi

Puno veza postaje loše, jer se jedna osoba previše trudi oko druge, a druga to ne uzvraća. Umesto da konstantno pokušavaš da ugodiš dečku, primeni jednostavan metod - ugodi sebi. Tako ćeš biti mnogo srećnija, opuštenija, a tvoj dečko će početi više da se trudi jer će mu nedostajati tvoja pažnja.

Manje osuđuj

Umesto da osuđuješ dečka zbog određenog ponašanja, pokušaj da sagledaš situaciju s njegovog stanovišta i reši problem komunikacijom. U mnogim vezama je problem upravo nedostatak komunikacije - umesto da pričamo o problemu, pokušavamo da ga sami rešimo ili donosimo zaključke koji nemaju veze sa realnošću.

Više pokazuj zahvalnost

Kad se trudimo oko nekoga, najgore nam pada činjenica da ne nailazimo na zahvalnost. Pokazuj dečku svakog dana da si zahvalna za sitnice koje radi, pohvali ga kad uradi nešto dobro, i gledaj kako se menja.

Pitaj se da li je problem u tebi

Naravno da je lakše prebaciti krivicu na drugu osobu, ali prvi korak za rešavanje problema je i priznanje da postoji mogućnost da si i ti kriva za nešto. Ako kreneš u svađu sa otvorenom mogućnosti da ni ti nisi sasvim nevina, veće su šanse da će ta svađa završiti konkretnim rešenjem.

Link

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...