Млађони Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Milosevic nije proterivao siptare, oni su sami u vreme bombardovanja napustili Kosovo i Metohiju i onda je to prikazano kao etnicko ciscenje. Jedino je mogao da proba silom uz pomoc vojske i policije da spreci odlazak siptara u Albaniju. Jeste proterivao je. Vojskom isterivao iz kuca, 0:28 covek prica da su ih je miloseviceva vojska terali ne nato. Dokumentarac je ocigledno nama okrenut vise, zato ne sumnjam u autentichnost izjave ovog albanca u ovom dokumentarcu jer je dokumentarac vise nego objektivan i jako na strani Srba.. http://www.youtube.com/watch?v=MiZZj00MeQI U principu Milosevic je njih proterao u nekoj kolicini, ali su nam oni posle vratili duplo, ne samo sto su nas proterali nego su i porusili sve sto su stigli. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Milosevic nije proterivao siptare, oni su sami u vreme bombardovanja napustili Kosovo i Metohiju i onda je to prikazano kao etnicko ciscenje. Jedino je mogao da proba silom uz pomoc vojske i policije da spreci odlazak siptara u Albaniju. Isto kao sto su Srbi u kolonama bezali od Nato bombi u Srbiju tako su i Albanci bezali. Samo sto se Albanska bezanija predstavlja kao "etnicko ciscenje" ... slicno kao sto je nekada Srbija izvrsila agresiju na BiH pa joj uvedene sankcije. A agresije nigde ni od korova. grigorije22 је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Jeste proterivao je. Vojskom isterivao iz kuca, 0:28 covek prica da su ih Srbi terali ne nato. Dokumentarac je ocigledno nama okrenut vise, zato ne sumnjam u autentichnost izjave ovog albanca u ovom dokumentarcu jer je dokumentarac vise nego objektivan i jako na stranu Srba.. http://www.youtube.com/watch?v=MiZZj00MeQI Aaaaa pa Albanac na 0.28 je izvor tvoje pameti ?... A sta je sa onim namucenim Srbima po Kosmetu, Hrvatskoj, Bosni ...? To za tebe ne vredi pisljivog boba ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Jeste proterivao je. Vojskom isterivao iz kuca, 0:28 covek prica da su ih Srbi terali ne nato. Dokumentarac je ocigledno nama okrenut vise, zato ne sumnjam u autentichnost izjave ovog albanca u ovom dokumentarcu jer je dokumentarac vise nego objektivan i jako na strani Srba.. http://www.youtube.com/watch?v=MiZZj00MeQI U principu Milosevic je njih proterao u nekoj kolicini, ali su nam oni posle vratili duplo, ne samo sto su nas proterali nego su i porusili sve sto su stigli. Moras da razlikujes ono sto su radili pojedinci koji za to treba da odgovaraju, od tvrdnje da je tadasnji rezim citaj drzava Srbija organizovala i izvela etnico ciscenje. Treba samo da se setimo onog cuvenog plana Potkovica koji su nam podmetnuli braca Bugari. -Владимир- and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 To za tebe ne vredi pisljivog boba ... Opet klevetas, gde sam ja rekao da to ne vredi nista? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 На многаја љета свети владико Амфилохије! Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Jeste proterivao je. Vojskom isterivao iz kuca, 0:28 covek prica da su ih je miloseviceva vojska terali ne nato. Dokumentarac je ocigledno nama okrenut vise, zato ne sumnjam u autentichnost izjave ovog albanca u ovom dokumentarcu jer je dokumentarac vise nego objektivan i jako na strani Srba.. http://www.youtube.com/watch?v=MiZZj00MeQI Kada Albanc na 0.28 kaze onda je to istina a kada iste stvari pricaju Srbi onda oni izmisljaju jer su predodredjeni da lazu i izmisljaju ... Milosevic ih naucio ... A Taci i drustvo su Albance samo istini ucili ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Moras da razlikujes ono sto su radili pojedinci koji za to treba da odgovaraju, od tvrdnje da je tadasnji rezim citaj drzava Srbija organizovala i izvela etnico ciscenje. Ja to i pricam. Ali ja kada napdnem te pojedince "ja napadam Srbiju i Srbe" po Bilbiji. Kada Albanc na 0.28 kaze onda je to istina a kada iste stvari pricaju Srbi onda oni izmisljaju jer su predodredjeni da lazu i izmisljaju ... Milosevic ih naucio ... A Taci i drustvo su Albance samo istini ucili . Dakle to sto je taci sa grupom terorista radio teror nad Srbima, daje Milosevicu za pravo da radi teror nad albanskim civilima i ja ako kazem da je Milosevic tu ucinio zlodelno ravno onom koje je cinio Taci nad Srbima ja sam anti Srbin? p.s. Citat iz mog posta, one delove koje ne vidis: U principu Milosevic je njih proterao u nekoj kolicini, ali su nam oni posle vratili duplo, ne samo sto su nas proterali nego su i porusili sve sto su stigli. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 A osim toga, i da je proterivao (što nije), šta ja imam s tim? Zašto ja i svi mi moramo sad da odgovaramo zbog jednog Miloševića? Ne da ne moramo, nego ne trebamo. Ali ne treba ni da ga slavimo. Ako nisi primetio ja ovde diskutujem sa Bilbijom koji slavi tog Milosevica. U principu, mi za to nismo ni odgovarali. Optuzbe protiv republike Srbije su sve (bogu hvala) odbacene. Tuzno je samo to sto kod ostalih ni njihovi Milosevici nisu odgovarali. A kada ja kazem da je taj Milosevic odgovoran za sve to, ja sam protiv Srbije i Srba. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Ja to i pricam. Ali ja kada napdnem te pojedince "ja napadam Srbiju i Srbe" po Bilbiji. Nadji ti meni jedan jedini tvoj post na ovom forumu u kome pises da je "albanski zlocinacki rezim na Kosmetu" uradio to i to, a ja cu naci 50 tvojih postova u kojima to pises za Srbe i Srbiju i "srpski rezim i Milosevica". Nadji mi Tacija i post u kome nazivas "rezim u Pristini zlocinackim" ... Za svaki takav post dam ti 10 evra a ti meni samo po jedan evro za svaki u kojem si pomenuo Milosevicev zlocinacki rezim ... Jel vazi? pa da prebrojimo ko ce koju kintu da dobije .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Nadji mi Tacija i post u kome nazivas "rezim u Pristini zlocinackim" ... Za svaki takav post dam ti 10 evra a ti meni samo po jedan evro za svaki u kojem si pomenuo Milosevicev zlocinacki rezim ... Jel vazi? Na temi o Gotivini sam prozivao Gotovinu. Naprimer. Ne mogu da pregledam sve postove ali kada pricamo o Taciju ja ga nazivam zlocincem. Cak si mi i lajkovao post da je "odluka oslobodjenja gotivine toliko sramotna da je i u Sonji Biserko probudila nacionalna osecanja" A posle smo se svadjali da iza toga nije EU. Ja se sa tobom uvek svadjam jer ti za sve krivis EU, za oslobodjenje gotovine, za nepravdu u haskom tribunalu, za nato gadjanje Srbije, za nezavisnost kosova... ne samo ti nego mnogi ovde. Kada sam ja rekao da nato nisu zlocinci. Ustvari kad je bil prica uclanjenje srbije u nato ja sam rekao da Srbija ne treba da se uclanjuje u takve organizacije. Na drugoj temi sam prozivao Ivicu Dacica sto je ruckovao sa Tacijem jer je terorista. Cak sam imao tu temu i pitao sam ljude zast oto niko ne osudjuje. Ako se ne varam cak si mi i lajkovao. Kao sto rekoh, to sto ti ne vidis pa lazes... to je druga prica. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Na temi o Gotivini sam prozivao Gotovinu. Naprimer. Ne mogu da pregledam sve postove ali kada pricamo o Taciju ja ga nazivam zlocincem. Cak si mi i lajkovao post da je "odluka oslobodjenja gotivine toliko sramotna da je i u Sonji Biserko probudila nacionalna osecanja" Na drugoj temi sam prozivao Ivicu Dacica sto je ruckovao sa Tacijem jer je terorista. Cak sam imao tu temu i pitao sam ljude zast oto niko ne osudjuje. Ako se ne varam cak si mi i lajkovao. Znam ja da si ti na "onoj temi tamo" pomenuo Gotovinu i na onij drugoj Tacija ali si zato na 1000 drugih pomenuo "zlocinacki rezim Milosevica, "srpsku vojsku koja terorise albance", "etnicko cuscenje od strane srpske vojske" itd ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Znam ja da si ti na "onoj temi tamo" pomenuo Gotovinu i na onij drugoj Tacija ali si zato na 1000 drugih pomenuo "zlocinacki rezim Milosevica, "srpsku vojsku koja terorise albance", "etnicko cuscenje od strane srpske vojske" itd ... Naravno da to spominjem vise, jer necu da dozivim sudinu Hrvata i da mi zlocinca slave kao heroja, kao sto oni slave Gotovinu, ja necu da mi slavimo Milosevica. CAK sam i tebe napao kada si branio hrvate koji slave gotovinu kao da je to nesto ok. Upravo to treba da ti govori da sam protiv Milosevica a ne protiv Srbije. I na kraju tuzno mi je da me ti optuzujes za patriotizam kada si pobegao trbuhom za kruhom. Tvoje je pravo ali je ujedno i licemerje da pricas drugima nesto. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Naravno da to spominjem vise, jer necu da dozivim sudinu Hrvata i da mi zlocinca slave kao heroja, kao sto oni slave Gotovinu, ja necu da mi slavimo Milosevica. Upravo to treba da ti govori da sam protiv Milosevica a ne protiv Srbije. I na kraju tuzno mi je da me ti optuzujes za patriotizam kada si pobegao trbuhom za kruhom. Tvoje je pravo ali je ujedno i licimerje da pricas drugima nesto. Pa vidis Gotovina nije zlocinac, ni za Hrvate ni za sud u Hagu, a Milosevic jeste za Srbe iako na sudu nije osudjen. feeble је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Pa vidis Gotovina nije zlocinac, ni za Hrvate ni za sud u Hagu, a Milosevic jeste za Srbe iako na sudu nije osudjen. Sta mene briga sta je Gotovina ili Milosevic za Hrvate ili sud u Haagu? Ja znam sta je on za mene, i on i Milosevic. Rekoh ti sve sto sam imao. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука