Млађони Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Ti se otvoreno zalazes za albansku stranu i otvoreno branis srpske neprijatelje. U svakoj situaciji i svakog oderda. Evropu, EU, Nato, svaku clanicu Natoa pojedinacno i kao clanicu natoa i kao clanicu EU ... branis ih kako okrenes a srbe okrivljujes uvek i gde su krivi i gde su pravi. I ove druge okrivljujem na temama o njima. Ali naravno u tvojoj glavi cim kazem da su i Srbi cinili zlocine odmah branim albansku stranu. branis ih kako okrenes a srbe okrivljujes uvek i gde su krivi i gde su pravi. To sto ti termin Srbin izjednacavas sa terminom Ratko Mladic, Radovan Karadzic, Slobodan Milosevic ne znaci da ja okrivljujem Srbe, vec da okrivljujem Ratka Mladica, Radovana Karadzica i Slobodana Milosevica. To sto otvoreno kazem da su I SRBI CINILI ZLOCINE NA ALBANCIMA, ne znaci da se zalazem za albansku stranu vec da se kajem za stvari ucinjene u moje ime. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 I ove druge okrivljujem na temama o njima. Ali naravno u tvojoj glavi cim kazem da su i Srbi cinili zlocine odmah branim albansku stranu. Ne. Ti uvek napadas i okrivljujes Srbe a sve druge opravdavas. Albance, Hrvate, Muslimane, Amere, Nemce, sve odreda. Iz tvoje vizure samo Srbi su krivi uvek i usvim situacijama. Srbi su krivi jer su se bunili protiv Natoa, tj. jacega od sebe pa su dobili po zubima, pa su Srbi krivi jer se nisu bunili protiv komunista pa su u situaciji u kojoj su danas, pa su Srbi u hrvatskoj krivi jer su se bunili protiv Hrvatske jer Hrvatska ima pravo na samoopredeljenje , pa su krivi sto im ne pasu Avnojevske - komunisticke granice a opet su krivi i sto se nisu bunili protiv komunista, pa su krivi i Srbi koji su bili u cetnicima i borili se protiv komunista itd .... da ne nabrajam vise. Za tebe su Srbi jedini krivci na balkanu , u evropi i na svetui i niko vise. Volim_Sina_Bozjeg, -Владимир-, Тања1 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Ne. Ti uvek napadas i okrivljujes Srbe a sve druge opravdavas. Albance, Hrvate, Musklimane, Amere, Nemce, sve odreda. Iz tvoje vizure samo Srbi su krivi uvek i usvim situacijama. Srbi su krivi jer su se bunili protiv Natoa, tj. jacega od sebe pa su dobili po zubima, pa su srbi krivi jer se nisu bunili protiv komunista pa su u situaciji u kojoj su danas, pa su srbi u hrvatskoj krivi jer su se bunili protiv hrvatske jer hrvatska ima pravo na samoopredeljenje , pa su krivi sto im ne pasu Avnbijevske- komuniosticke granice a opet su krivi i sto se nisu bunili protiv komunista, pa su krivi i srbi koji su bili u cetnicima i borili se protiv komunista itd .... da ne nabrajam vise. Za tebe su Srbi jedini krivci na balkanu , u evropi i na svetui i niko vise. Gomila lazi i klevete.... Ali gde sam ja opravdao Oluju? Gde sam ja opravdao nato bombardovanje? Gde sam ja rekao da su te dve stvari ISPRAVNE? Gde sam ja rekao da Hrvati vojnici nisu ucinili strasan zlocin ili da amerika nije glumila kauboja tamo gde ne treba i opet ucinila zlocin? Gde sam rekao da su Srbi krivi sto su ih albanci proterali iz njihovih domova? Gde sam rekao da to nije zlocin koji treba biti osudjen? Ako nesto mozes da sprecis, a to ne uradis, nosis teret odgovornosti. Ako neko hoce da ti ukrade dete, a ti mozes da ga sprecsi u tome i to ne uradis, jel bi se osecao krivim? E ta krivica koju bi ti osecao ako ti neko ukrade dete ispred nosa je ona krivica kojom ja "optuzujem" nas u mojim postovima. I na kraju, nijednom nisam OPTUZIO SRBE. Vec neodgovorne Srpske politicare. Nisu Srbi krivi sto nas je nato gadjao, vec nedgovorna politika Slobodana Milosevica i NATO. Ali ti imas jedan veliki problem izjednacavas Milosevica sa "Srbima" i time mislis da ja ako okrivim milosevica krivim Srbe. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Gomila lazi i klevete.... Ali gde sam ja opravdao Oluju? Gde sam ja opravdao nato bombardovanje? Gde sam ja rekao da su te dve stvari ISPRAVNE? Gde sam ja rekao da Hrvati vojnici nisu ucinili strasan zlocin ili da amerika nije glumila kauboja tamo gde ne treba i opet ucinila zlocin? Gde sam rekao da su Srbi krivi sto su ih albanci proterali iz njihovih domova? Gde sam rekao da to nije zlocin koji treba biti osudjen? Ako nesto mozes da sprecis, a to ne uradis, nosis teret odgovornosti. Ako neko hoce da ti ukrade dete, a ti mozes da ga sprecsi u tome i to ne uradis, jel bi se osecao krivim? E ta krivica koju bi ti osecao ako ti neko ukrade dete ispred nosa je ona krivica kojom ja "optuzujem" nas u mojim postovima. I na kraju, nijednom nisam OPTUZIO SRBE. Vec neodgovorne Srpske politicare. Jok vala, ti optuzujes Srbe i kada se brane. Uvek su za tebe Srbi krivi. Kada brane opstanak Jugoslavije i njihov ostanak u jugoslaviji, kada brane teritorije na kojima su vecina kao i Krajini un Hrvatskoj ili Bosni, kada brane teritorije u Srbiji odnosno Kosmet, kada se povuku i ne brane vise kao sto se desilo u Hrvatskoj opet su Srbi i Srbija krivi, kada posalju trupe na Kosmet da se suprotstave Natou opet su Sbi krivi, uvek su krivi Srbi, Srbija, Srpski politicari, nikada Hrvati, Hrvatska, hrvatski politicariu ili muslimani, bosna, bosanski politicari ili albanci i pristinskim politicara a Amere ili Nato ili EU da ne pominjem, njima bre mirise i kada prdnu. To si ti. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Ti uvek napadas i okrivljujes Srbe a sve druge opravdavas Хоће дечко да буде модеран, европејац, кул, у тренду и ИН. А српски патриотизам, противљење Западу и Америци, неприхватање геј параде и ГМО хране... не иду заједно са модерним трендовима и наметнутом сликом савременог човека, грађанина света. Тако да пусти човека да ужива у животу. Таша, Тања1 and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Jok vala, ti optuzujes Srbe i kada se brane. Uvek su za tebe Srbi krivi. Kada brane opstanak Jugoslavije i njihov ostanak u jugoslaviji, kada brane teritorije na kojima su vecina kao i Krajini un Hrvatskoj ili Bosni, kada brane teritorije u Srbiji odnosno Kosmet, kada se povuku i ne brane vise kao sto se desilo u Hrvatskoj opet su Srbi i Srbija krivi, kada posalju trupe na Kosmet da se suprotstave Natou opet su Sbi krivi, uvek su krivi Srbi, Srbija, Srpski politicari, nikada Hrvati, Hrvatska, hrvatski politicariu ili muslimani, bosna, bosanski politicari ili albanci i pristinskim politicara a Amere ili Nato ili EU da ne pominjem, njima bre mirise i kada prdnu. To si ti. Srbi nikad nisu hteli da brane opstanak Jugoslavije, Milosevic je hteo da brani opstanak Jugoslavije. Istina rekao sam da je Milosevic kriv sto je branio opstanak Jugoslavije. Kao sto rekoh izjednacavas termin Milosevic sa terminom Srbin. Izvini ja stvarno ne mogu da krivim HRVATSKE POLITICARE, u postovima gde pricamo o Srpskim politicarima. Ali oces da cujes da je Tudjaman kriv? Naravno da jeste. Kriv je koliko i milosevic. Oces da cujes da je Alija kriv? PODJEDNAKO KOLIKO I MILOSEVIC. KRIVA SU SVA TA KOMUNJARSKA GAMAD I SVE TO KOMUNJARSKO RAZMISLJANJE. A to sto je tebi Komunjara koja nosi "Srbin" draga - to nije moj problem, u romantiche odnose ne zalazim. U vise postova sam to rekao. Samo ti to odbijas da vidis. А српски патриотизам, противљење Западу и Америци, неприхватање геј параде и ГМО хране... Ja sam veci patriota od njega. nisam pobegao trbuhom za kruhom i ako mogu. Tako da molim te ... nemoj da se vredjamo. I kakve veze protivnljenje zapadu i Americi ima veze sa Srpskim patriotizmom gej paradom i GMO hranom? Ja sam mislio da je patriotizam ljubav prema svojoj zemlji i zelja da tvojim sugradjanima bude sto bolje a ne sto losije? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Srbi nikad nisu hteli da brane opstanak Jugoslavije, Milosevic je hteo da brani opstanak Jugoslavije. Istina rekao sam da je Milosevic kriv sto je branio opstanak Jugoslavije. Kao sto rekoh izjednacavas termin Milosevic sa terminom Srbin. Kada brane teritorije u Srbiji naravno da nisu Srbi krivi. Opet mesas termin Srbin sa imenom Slobodan Milosevic. Kada slobodan Milosevic posalje vojsku na kosmet da terirose i proteruje albansko stanovnistvo onda je Slobodan Milosevic kriv. Eto. Opet si poceo. Srpska vojska ide na Kosmet da terorise Albansko stanovnistvo ... A Albanci nikada, nigde, ni jednim gestom ne da nisu terorisali Srpsko stanovnistvo nego im to nikada nije palo ni na pamet... A to sto su postavljali zasede i ubijali policiju to tebe zabole uvo. Ubijali su Srbe i Srbi su naravno krivi jer sta ima da trazi srpska policija na Albanskom Kosmetu... To si ti . Nema to veze sa Milosevicem, Milosevic je tebi samo lajt motiv da pljujes po Srbiji i Srbima. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Ono sto je silom oteto silom se i vraca. Znaci treba da oformimo jednu specijalnu jedinicu kao sto je nakada u Rimu bila pretorijanska garda, i da vratimo ono sto nam je oteto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Eto. Opet si poceo. Srpska vojska ide na Kosmet da terorise Albansko stanovnistvo ... . Pa jeste isla je milosevic je slao. A Albanci nikada, nigde, ni jednim gestom ne da nisu terorisali Srpsko stanovnistvo nego im to nikada nije palo ni na pamet... Naravno da jesu. Ja sam ti lepo rekao, da jesu ali ti to ne vidis. Lepo sam rekao da je to jedna glupost koja se odvija vekovima, malo oni nas malo mi njih. Medjutim ti vidis samo ono "Oni nas" i posle me klevetas.... A to sto su postavljali zasede i ubijali policiju to tebe zabole uvo. Ubijali su Srbe i Srbi su naravno krivi jer sta ima da trazi srpska policija na Albanskom Kosmetu... Naravno da me ne boli uvo, ali to ne daje milosevicu za pravo da proteruje albance kompletno sto jedan deo ekstremista ubija policiju. Neka se obracunava sa EKSTREMISTIMA ne sa obichnim svetom. Nema to veze sa Milosevicem, Milosevic je tebi samo lajt motiv da pljujes po Srbiji i Srbima Nije u redu da me klevetas i vredjas sto ti optuzujem idola. Evo, okaci i ti.. http://www.youtube.com/watch?v=r3N_pAYCpgQ oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Pa jeste isla je milosevic je slao. Naravno da jesu. Ja sam ti lepo rekao, da jesu ali ti to ne vidis. Lepo sam rekao da je to jedna glupost koja se odvija vekovima, malo oni nas malo mi njih. Medjutim ti vidis samo ono "Oni nas" i posle me klevetas.... Naravno da me ne boli uvo, ali to ne daje milosevicu za pravo da proteruje albance kompletno sto jedan deo ekstremista ubija policiju. Neka se obracunava sa EKSTREMISTIMA ne sa obichnim svetom. Nije u redu da me klevetas i vredjas sto ti optuzujem idola. Samo govorim istinu. Kao prvo slagao si da bi optuzio Srbe da je Milosevic poslao vojsku da terorise Albance. Istina je da su Albanski teroristi postavljali zasede i ubijali Srpske policajce i to je razlog, kada je stvar vec uzela maha, zbog koga je drzava Srbija morala da intervenise i pokrene policijsku operaciju za likvidiranje terorista. Ali ti se ne libis da lazno optuzujes Srbiju da je "terorisala Albance" i za tu neistinu koristis Milosevica kao lajt motiv... Milosevic poslao vojsku da terorise Albance? Tri neistine u jednoj recenici a sve sa jednim ciljem, Napadati Srbiju i Srbe. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Milosevic poslao vojsku da terorise Albance? Tri neistine u jednoj recenici a sve sa jednim ciljem, Napadati Srbiju i Srbe. Tuzno je to sto da bi opravdao postupke svog idola, moras da napravis da oni koji kritijuju njegove postupke napadaju Srbe i Srbiju. Idi celivaj mu sliku nemoj da saljes klevete na moj racun. Indentichne Milosevicevske fore, ko se ne slaze sa Milosevicem napada Srbe i Srbiju. Milosevic poslao vojsku da terorise Albance? Tri neistine u jednoj recenici a sve sa jednim ciljem, Napadati Srbiju i Srb Sve tri su istinite. Srpska vojska je po milosevicevom nalogu proterivala albance sa kosova. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Izmedju njega.... i ovih.... ...ti uvek izaberes stranu koja vise mrzi Sbiju i Srbe. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Milošević nije proterivao albansko stanovništvo. Ovo nije ni smeo jer je već 1998 jasno zaprećeno vojnom intervencijom NATO, pre nego što je konflikt na Kosovu početkom 1999'e pravo i izbio. To je bila ratna propaganda, ali inače laž, i ako si ti Mladene voljan da prihvatiš laž za istinu, onda počinjem da sumnjam u tebe. Ja kazem sta sam video u dokumentarcu koji je ocigledno vise nego naklonjen Srpskoj strani http://www.youtube.com/watch?v=MiZZj00MeQI Ja sam spreman da prihvatim istinu kada mi neko dokaze da ovo sto ovde vidim nije istina. ...ti uvek izaberes stranu koja vise mrze Sbiju i Srbe. Obe strane su mi podjednako ogavne. Stvarno ne zelim da biram izmedju psihopate i psihopate. To sto u diskusiji kritikujem zlo koje je oko mene ne znaci da volim ono drugo. DA SE OVDE POJAVI NEKO KO PODRZAVA OVU DRUGU STRANU PO NJEMU BIH RASPALIO TRIPUT GORE NEGO PO TEBI. To nemoj da sumnjas uopste.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Obe strane su mi podjednako ogavne. Stvarno ne zelim da biram izmedju psihopate i psihopate. To sto u diskusiji kritikujem zlo koje je oko mene ne znaci da volim ono drugo. Opet neistine. Ja cu naci na ovom forumu bez problema 50 tvojih postova u kojima ti pises da je srpska vojska terorisala Albance ali ti neces naci ni jedan svoj post u kome pises da su albanci terorisali srbe. A psihopata ovaj ili onaj, nas ili njihov sa ovim nema nikakve veze. Ti u svom "potpisu" imas mrznju prema Srbima. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Milosevic nije proterivao siptare, oni su sami u vreme bombardovanja napustili Kosovo i Metohiju i onda je to prikazano kao etnicko ciscenje. Jedino je mogao da proba silom uz pomoc vojske i policije da spreci odlazak siptara u Albaniju. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука