Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Evropa nikad nijedan zlocin nije pocinila jer evropa nijednom nije delovala vojno zlocinacki. Drzave u evropi, svaka pa i Srbija su pocinile mnoge zlocine i nijedna se nije istinski pokajala ni za jedan zlocin koji je pocinjen niti je stigla bilo kakva pravda pobednika. Nikad nikog. Isto vazi i za Rusiju i svaku drugu zemlju. Tako da je ovo sto si ti reko, em netachna em prazna izjava.. Druga stvar.. evropa nema nikakav sud, Haag je medjunarodni sud ne evropski. kraj citata tvog. Ma bravo koliko dobro poznajes duh vladike Nikolaja. Procitaj ti malo sta Vladika misli pod Evropom mozda ce ti i on delovati isprazan jer nije prorocki predvidio sud u Hagu i kako je opste moguce koristiti ime Evropa sad kad se to zove EU el da? ma uzas jedan koliko smo nenormalni i neprecizni i ispraznjeni jer tebe licno ne zadovoljavamo. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Ma bravo koliko dobro poznajes duh vladike Nikolaja. Procitaj ti malo sta Vladika misli pod Evropom mozda ce ti i on delovati isprazan jer nije prorocki predvidio sud u Hagu i kako je opste moguce koristiti ime Evropa sad kad se to zove EU el da? ma uzas jedan koliko smo nenormalni i neprecizni i ispraznjeni jer tebe licno ne zadovoljavamo. U pravu si, ne pozjanem duh Vladike Nikolaja. Medjutim ja znam jednu drugu stvar koju ti ne znash. A to je da Sud u Haagu nema nikakve veze sa EU. Povezivati evropu sa Sudom u Haagu je besmisleno jer ta organizacija nema nikakve veze sa istim. Sud u Haagu je medjunarodni sud pravde koji je dobio mandat od UN-a (ujedinjenih nacija) ma uzas jedan koliko smo nenormalni i neprecizni i ispraznjeni jer tebe licno ne zadovoljavamo. Gde sam ja rekao da je neko nenormalan, i ispraznjen? Ali ako vec pricamo o nekim stvarima, ajde da ne pricamo netachne stvari kao naprimer da Evropska Unija zaduzena za Haagom. U suprotnom konverzacije zvuce kao Aleksandar Sapic u utisku nedelje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Ajd da ti ponovim pitanje, kakve veze ima sa Hriscanske tacke gledista gde su siptari a gde Srbi i ko je na Kosovu? Hoces li da mi odogovoris na pitanje, ili ti je odgovor da ja buncam? Evo da ti ponovim posto nisi razumeo, sa hriscanske tacke gledista ne bi valjalo niko da zivi na Kosovu jer je sve zatrovano, a to sam vec rekao samo ne citas sa razumevanjem A isto tako nisi razumeo ni +Amfilohija jer posmatras formalno i "razmisljas" ko advokat Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Daj ne kaki. Ako ti otmem majku i zatvorim je negde kod mene, jel je tvoja majka ili moja? Ako ja imam njivu, pa ti je prodam, jel to moja njiva ili tvoja? Ili mi je uzmes zbog duga? Ili me oteras pa se ti na toj njivi naselis sa tvojom porodicom i tvoja porodica zivi tu sledecih 50000 godina? Evo da ti ponovim posto nisi razumeo, sa hriscanske tacke gledista ne bi valjalo niko da zivi na Kosovu jer je sve zatrovano, a to sam vec rekao samo ne citas sa razumevanjem A isto tako nisi razumeo ni +Amfilohija jer posmatras formalno i "razmisljas" ko advokat Iskreno ne razumem sta hoces da kazes, ne umem da citam misli. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 U pravu si, ne pozjanem duh Vladike Nikolaja. Medjutim ja znam jednu drugu stvar koju ti ne znash. A to je da Sud u Haagu nema nikakve veze sa EU. Povezivati evropu sa Sudom u Haagu je besmisleno jer ta organizacija nema nikakve veze sa istim. Sud u Haagu je medjunarodni sud pravde koji je dobio mandat od UN-a (ujedinjenih nacija) Gde sam ja rekao da je neko nenormalan, i ispraznjen? Ali ako vec pricamo o nekim stvarima, ajde da ne pricamo netachne stvari kao naprimer da Evropska Unija zaduzena za Haagom. U suprotnom konverzacije zvuce kao Aleksandar Sapic u utisku nedelje. mda lepe su im lego kockice mi neobrazovani ne znamo sta je sud u Hagu kad smo zadojeni nebeskim sudom cak ni autobus nismo videli sa te nase sinajske planine. uzmi matematiku pa budi precizan. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 mda lepe su im lego kockice mi neobrazovani ne znamo sta je sud u Hagu kad smo zadojeni nebeskim sudom cak ni autobus nismo videli sa te nase sinajske planine. uzmi matematiku pa budi precizan. Ako se ti osecas neobrazovanim zato sto ne znash sta je Haag i ko mu je dao mandat... ok. Ali to stvarno nije moj problem, ja nigde nisam rekao da si neobrazovan niti ista slichno. Ali zamolio bih te da ne pricas da sam rekao stvari koje nisam rekao. 1. Da si neobrazovan 2. Da si isprazan 3. Da si nenormalan. Sve si mi to pripisao da sam ti rekao a ja nista od toga. Ja sam ti jasno rekao da optuzujes EU za nesto sa cim EU kao organizaciaj veze nema a to je Sud u Haagu. sta si mislio pod ovim: smo zadojeni nebeskim sudom Sta si time hteo reci? Kako si to ti tachno zadojen nebeskim sudom? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Milosavljevicu momche pobrko si loncice, preporucujem limunadu! :lol: cenzurisali su na youtube ceo crtic ono kad lize limun pa eto ovo sasvim odgovara ritam Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Ako ja imam njivu, pa ti je prodam, jel to moja njiva ili tvoja? Ili mi je uzmes zbog duga? Ili me oteras pa se ti na toj njivi naselis sa tvojom porodicom i tvoja porodica zivi tu sledecih 50000 godina? Ili dodje neko kod tebe i kaze, cuj ona njiva nije tvoja vec moja, a ti blesav pa kazes, pametan je ovaj covek vidi kakva kola vozi, mora biti da je u pravu i da je njiva njegova a ne moja ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 iseckao nas kao deci cevape. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 A +Amfilohije je pravi hriscanski pastir. Pametan, obrazovan, srcan, hrabar, posten ... Golub је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Kosovo nije prodato nego je oteto. Kompletna Srbija je oteta od ljudi koji su ziveli tu kada su dosli Srbi. Ono sto hocu da ti kazem, Kosovo treba da bude sastavni deo republike Srbije, i Republika Srbija jeste DE JURE (po pravu) "vlasnik" Kosova. Ali sa druge strane (de fakto) Srbija nikako ne moze nista da uradi na kosovu, nema nikakav Suverenitet tamo. Jednostavno kao ukradena kola. Ako ti neko ukrade auto, i policija nikad ne uspe da ga uhvati... taj auto je de jure tvoj, al ide fakto nije, vozi ga neko drugi... nadam se da razumes pojmove. E sad to sto ja ne volim prazne fraze KOSOVO JE SRPSKO ili KOSOVO JE SRCE SRBIJE.. to je druga prica i o tome pricamo. To je kao da se ja sad dogovorim sa Grigorijem preko neta i prodam mu tvoj automobil ukoliko jedan imaš, on mi plati na devizni račun i onda dođe kod tebe i traži svoj auto.. Ovo se zove pljačka. Niko ne kaze da to nije pljacka. Ali jednostavno uzeta stvar koju ne mozes da povratis je uzeta stvar koju ne mozes da povratis. Neko drugi raspolaze njome. Ako te neko otera sa tvoje njive, i tvoja porodica izgubi nacine da je povrati, to jednostavno vise nije "tvoje". Poenta je da "tvoje" i "moje" postoji samo pred zakonom, kao i u kulturi i svesti danasnjeg coveka. A +Amfilohije je pravi hriscanski pastir. Pametan, obrazovan, srcan, hrabar, posten ... Nema sumnje, a kakve to veze ima sa njegovim politickim misljenjem? Imas i Vladike koje se politicki ne slazu sa +Amfilohijem, da li hoces da kazes da su oni nepravi hriscanski pastiri? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Sto si ti neki ucen cooovek :lol: de fakat! lol Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Nema sumnje, a kakve to veze ima sa njegovim politickim misljenjem? Imas i Vladike koje se politicki ne slazu sa +Amfilohijem, da li hoces da kazes da su oni nepravi hriscanski pastiri? Mislis da ima neki srpski vladika koji podrzava otimanje Kosmeta? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Mislis da ima neki srpski vladika koji podrzava otimanje Kosmeta? Mislis li da ja podrzavam otimanje Kosova? Zato sto kazem realnu cinjenicu da Srbi postoje i bez Kosova kao i da Srbija nema nikakav suverenitet na Kosovu? DA ti kazem jednu stvar, mom komsiji skoro ukrali kola. I ja to nikako ne podrzavam, ali policija je rekla da su ta kola do sada odvezena na kosovo i prekucana jer im se izgubio svaki trag... Jel ja podrzavam kradju automobila ako kazem da je moj komsija ostao bez auta zauvek? Sto je cinjenicno stanje jer on taj auto vise nikad u zivotu nece da vidi. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Mislis li da ja podrzavam otimanje Kosova? Zato sto kazem realnu cinjenicu da Srbi postoje i bez Kosova kao i da Srbija nema nikakav suverenitet na Kosovu? Ti se otvoreno zalazes za albansku stranu i otvoreno branis srpske neprijatelje. U svakoj situaciji i svakog oderda. Evropu, EU, Nato, svaku clanicu Natoa pojedinacno i kao clanicu natoa i kao clanicu EU ... branis ih kako okrenes a srbe okrivljujes uvek i gde su krivi i gde su pravi. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука