kordun Написано Новембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 јебено мало сам разумео jeba ga ti posti se od danas.... nego ne rade fotografije, a zanimljiva tema, mozes li to kako srediti, ni jedna fotografija ti se ne vidi.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 Hoces to i u Onaj Dan reci: "Види букво ја нисам био пуританац нити сам живео у Енглеској у пред викторијанско доба." ? Tad ce sve biti apsolutno i tvoje relativizacije te nece opravdati. Vidi bukvo ti relativizuješ ili zezancije radi ili što si stvarno bukva. Rekoh nisam puritanac ni u ovaj ni u onaj dan. Takav sam kakav sam, sad i na strašnom sudu, sve jedno je. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 jeba ga ti posti se od danas.... nego ne rade fotografije, a zanimljiva tema, mozes li to kako srediti, ni jedna fotografija ti se ne vidi.... Mogu ali me mrzi. To je preneto sa Standarda, ima dole link na kraju. A onaj drugi Željko sa Standarda vazda nešto prčka oko tih fotografija, valjda ih tako štiti, srećom nije ko oni likovi sa Balkan bašče. kordun and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 Vidi bukvo ti relativizuješ ili zezancije radi ili što si stvarno bukva. Rekoh nisam puritanac ni u ovaj ni u onaj dan. Takav sam kakav sam, sad i na strašnom sudu, sve jedno je. U redu, lakse mi je kad znam da nas je vise koji nismo puritanci! Sto onda svi da ne budemo takvi kakvi jesmo i da pisemo kako nam je volja i da nam oni koji nisu kakvi jesu ne disu za postovima? "Све поруке на форуму ... су искључиво лична мишљења чланова форума", pa ipak, imamo ovde cenzore koji brisu i umecu reci u (napisana) misljenja clanova. U cemu je fora? Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 U redu, lakse mi je kad znam da nas je vise koji nismo puritanci! Sto onda svi da ne budemo takvi kakvi jesmo i da pisemo kako nam je volja i da nam oni koji nisu kakvi jesu ne disu za postovima? "Све поруке на форуму ... су искључиво лична мишљења чланова форума", pa ipak, imamo ovde cenzore koji brisu i umecu reci u (napisana) misljenja clanova. U cemu je fora? То је сад већ нека мистична појава и морао бих се прво консултовати са Тарабићима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука