Плутон Написано Фебруар 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 То је то српско уопштавање. Нико не ваља, само да ја дођем на власт онда би то све било другачије. Није, против тог уопштавања стално говорим. А што се тиче патриотских странака, покрета и организација, њих ћу увек да подржавам. Подржавај, ал' пази да не подржиш неке који се само тако представљају, а од патриотизма ништа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Zapravo se u potpunosti slazem s tobom. Mada ipak postoji par razlika u korist DSovaca. Bar su bili lepsi i obrazovaniji (sto nama nista nije znacilo u politickom smislu al eto samo primecujem). Ovi danas su zaista iz traktora seli u fotelju. Ididte na facebook i potrazite zamenika gradonacelnika Nisa... Definicija pojma uzivanje je ilustrovana fotografijom jutarnjeg dorucka u kabinetu: "Kafica, grejana rakija i pihtije"... То је тачно. Ово је сељачка власт. Такорећи народа. Зато је толико и масовна и зато на њу не утиче ни фејсбук ни твитер нити интернет уопште. ТВ још ту и тамо а опет знамо која је најсељачкија телевизија , дакле коју ТВ сељаци прате а управо на њој се рекламира СНС. Све у свему некако ми баш драго због тога. Јесам ја скроз контра од сељака и избегавам их у широком луку , али ми драго због вас покондирених што су сељачине најзад селе на власт и што вас то толико нервира. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Ovaj rad http://www.srbijadanas.net/radoje-domanovic-vodja-video/ Плутон је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Није, против тог уопштавања стално говорим. Подржавај, ал' пази да не подржиш неке који се само тако представљају, а од патриотизма ништа. А ти си меродаван да тачно и прецизно измериш колико има патриотизма у тим странкама које се теби не свиђају? Јеби га брате. На крају ја сам мање више транспарентно писао и говорио сам да те људе познајем лично. Кад су се попичили и поделили звао сам на фон и једне и друге и рекао им да престану да пљују једни друге по медијима. И видиш престали су. Мало ли је. Утичем колико могу. Али ја нисам политички ангажован па не могу колико други мисле да могу. Сад ми разни нуде да уђем у председништва њихових странака. Све сам редом одбио. Ја не могу бити страначки војник, једва и Цркву слушам. Ако би некад којим случајем и пристао то би било само под мојим условима. Али, не знам, не знам како да пристанем кад ја не верујем у те идеологије. Како да изађем јавно и причам нешто у шта не верујем? Немам појма. зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 То је тачно. Ово је сељачка власт. Такорећи народа. Зато је толико и масовна и зато на њу не утиче ни фејсбук ни твитер нити интернет уопште. ТВ још ту и тамо а опет знамо која је најсељачкија телевизија , дакле коју ТВ сељаци прате а управо на њој се рекламира СНС. Све у свему некако ми баш драго због тога. Јесам ја скроз контра од сељака и избегавам их у широком луку , али ми драго због вас покондирених што су сељачине најзад селе на валст и што вас то толико нервира. Ja ne razmisljam na taj nacin. Ne mogu da se radujem cinjenici da je neko drugi nesrecan. Cak i kad se radi o nekome ili o grupi koju ne gotivim. A da ne pricam o diskursu: "ma nek i ja crknem, samo da vidim klaudkinga kako se koprca" S'ti bio takav i pre no sto si posto pravoslavac? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Ovaj rad http://www.srbijadanas.net/radoje-domanovic-vodja-video/ То ће историја да пресуди. Сад је рано. Рано је још и за Слобу а камо ли за Вучка. Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Ja ne razmisljam na taj nacin. Ne mogu da se radujem cinjenici da je neko drugi nesrecan. Cak i kad se radi o nekome ili o grupi koju ne gotivim. A da ne pricam o diskursu: "ma nek i ja crknem, samo da vidim klaudkinga kako se koprca" S'ti bio takav i pre no sto si posto pravoslavac? Једва си дочекао да се*еш. Могу ти рећи само следеће: 1. Или си ретардиран па не схваташ шта говорим( а то чисто сумњам) 2. Или си се*оња троловски па настављаш да радиш оно што једино умеш на овом форуму иако те више нико не јебе ни 5% Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 2. Или си се*оња троловски па настављаш да радиш оно што једино умеш на овом форуму иако те више нико не јебе ни 5% Trudi se siroma,napreže se,vena kenjara će da iskoči iz čela al đaba.Zatvor.Tu više ni probavita ne pomaže. Баба је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 То ће историја да пресуди. Сад је рано. Рано је још и за Слобу а камо ли за Вучка. Iako sam bio protiv Slobe dok je bio vlasti za ove današnje je politička elita par ekselans i mozak.Vučić je samo neka bleda kopija Đinđića u pokušaju.Fali mu malo više šurovanja sa mafijom da bude original. Плутон, feeble, 3006 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 @cloudking Али пази ти његов комуњарски трип : "pre no sto si posto pravoslavac?" О јадан ли си и ти и сви твоји комунисти листом. А као овамо ниси ти комуњара, неее, твоје је атеизам чистокрвни, није црвен, ти си новорођени атеиста, а не старих бољшевика потомак. Види мајкане, има нас и којима тата и деда нису били комунисти па нисмо постајали православци него смо такви од малена, и крштени од малена, и веровали од малена, и тако васпитани. Срећа твоја тe вечерас имам довољно времена да те доведем у познаније права. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Iako sam bio protiv Slobe dok je bio vlasti za ove današnje je politička elita par ekselans i mozak.Vučić je samo neka bleda kopija Đinđića u pokušaju.Fali mu malo više šurovanja sa mafijom da bude original. Знаш како ја то видим. Сви ти политичари из 90-их се не могу поредити са овим данашњим. Некако су политичари девалвирали. Или је оно што црквене бабе веле да се свету одузима благодат или је нешто друго по среди, стварно не знам. Али рецимо погледај данашњег Шешеља и оног из 90-их. То није за поредити ко два различита човека. Мислим он иако није умро ко да је умро. Тако мислим да после Ђинђића се завршава та ера старих политичара из 90-их и почиње ера ових напаљених и надрнданих фенси политичара XXI века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 A zaboravio si srpsku Marin Le Pen Ili mlade lavove iz Trece Srbije. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 A zaboravio si srpsku Marin Le Pen Ili mlade lavove iz Trece Srbije. Ко је уопште чуо за Санду пре 2000-те или за клинце из ТС ? Лепо сам разлучио пре 2000 и после. Све је то данас боза. И то је тако и с тим морамо да рачунамо. Боље нећемо имати у догледно време. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Али рецимо погледај данашњег Шешеља и оног из 90-их. čini ti se jer je daleko manje medijski zastupljen.Njegova politika i ideologija je ista zbog čega ga cenim kao čoveka i političara i sve je to bio spreman da brani i svojim životom u Hagu.To je jedan čovek koga politički cenim.Drugi je Voja isto i to Koštunica.Jeste malo biuo tunjav,pravio se toša,neobavešten al je bio državnik al džaba zapadna ala ne da. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Што се мене лично тиче, уопште не мислим да ће одлазак ове власти да промени суштински било шта у Србији и то сам и писао више пута. Александар Вучић ме нервира због много ствари, али ме мнооого више нервирају његови 'кадрови'. Кадрови према којима су Слобини били енглески лордови. Када министар полиције држи конференцију за штампу због непостојећег државног удара са специјалцима са дугим цевима иза њега где је новинарима забрањено да постављају питања; када министар одбране директно скриви пад хеликоптера и смрт неколико људи, укључујући и бебу, и направи џиберски испад са клечањем новинарки, а премијер га не смени два месеца и још га сваки дан брани причама типа 'их, колико пута су у Русији падали авиони и хеликоптери па је Шојгу још увек министар'; када директор Поште изјави да уопште нема разумевања за оне којима је гориво скупо и да када би се возило неколико људи у колима и делили паре, онда не би било тако страшно; када директор Путева Србије изјави да ако грађани имају пара да се возикају ауто-путевима, имаће и за нове више путарине; када Председник Србије прича да се мора очувати српски генетски код и наша врста да нам се преци не би стидели како им изгледају потомци. Сулуди мегаломански пројекти типа БГ на води од којих и деца виде да нема ништа. Неписмени (чак не ни полуписмени) страначки анонимуси који искачу сваки дан и изазивају жесток трансфер блама код сваког иоле нормалног. А ово је само оно што ми сад пада на памет без да се много присећам чега све има... Једноставно, вређа ме као појединца ова гомила зомбија и чињеница да воде ову несрећну државу. Плутон, Аурор and Баба је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука