коЖељ њацИ Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 (ВИДЕО)ШЕШЕЉ: Американци су кренули да мењају власт у Србији Лидер Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ рекао је гостујући у специјалном издању емисије „Тешка реч“ да су Американци и „напредњаци спавачи“ кренули у рушење српске Владе Србије и премијера Александра Вучића. – Америкнци су кренули да мењају власт у Србији… То се види кроз активности западних служби и кроз активности западног дипломатског кора… Амерички притисак почиње да расте. Спремни су да активирају своје „спаваче“ како међу опозицијом, тако и међу напредњачким спавачима – навео је Шешељ. Упитан на кога тачно мисли, он је прецизирао да говори о потпредседници Владе Зорани Михајловић. – Видите, то што је она прославила славу у Хајату и што јој је гост био Мајк Кирби, амерички амбасадор, довољно говори. Кирби је тиме послао Вучићу поруку да Зорана ужива америчку заштиту – рекао је Шешељ, истичући да су Американци спремни у сваком тренутку да изазову хаос. Према његовим речима, међу „напредњацима спавачима“ су и министарка локалне самоуправе Кори Удовички, али и председник Србије Томислав Николић. – Када је мене издао, Томислав Николић је спреман да изда и Вучића. Ето, видите, у Куриру су до јуче о њему писали свашта, а онда су напрасно престали. Куд ћете већи доказ да Николић ужива америчку подршку и заштиту- објаснио је Шешељ. Према његовим речима, амерички инструменти у Србији су и РТС, преко генералног директора Драгана Бујошевића, као и други медији и телевизије. Иначе, поред Шешеља, гости у студију ТВ Пинк су и политички аналитичар Дејан Вук Станковић и уредник Новог Стандарда Жељко Цвијановић. http://vojvodjanskenovine.rs/video-seselj-amerikanci-su-krenuli-da-menjaju-vlast-u-srbiji/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Galija Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 (ВИДЕО)ШЕШЕЉ: Американци су кренули да мењају власт у СрбијиЛидер Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ рекао је гостујући у специјалном издању емисије „Тешка реч“ да су Американци и „напредњаци спавачи“ кренули у рушење српске Владе Србије и премијера Александра Вучића. – Америкнци су кренули да мењају власт у Србији… То се види кроз активности западних служби и кроз активности западног дипломатског кора… Амерички притисак почиње да расте. Спремни су да активирају своје „спаваче“ како међу опозицијом, тако и међу напредњачким спавачима – навео је Шешељ. Упитан на кога тачно мисли, он је прецизирао да говори о потпредседници Владе Зорани Михајловић. – Видите, то што је она прославила славу у Хајату и што јој је гост био Мајк Кирби, амерички амбасадор, довољно говори. Кирби је тиме послао Вучићу поруку да Зорана ужива америчку заштиту – рекао је Шешељ, истичући да су Американци спремни у сваком тренутку да изазову хаос. Према његовим речима, међу „напредњацима спавачима“ су и министарка локалне самоуправе Кори Удовички, али и председник Србије Томислав Николић. – Када је мене издао, Томислав Николић је спреман да изда и Вучића. Ето, видите, у Куриру су до јуче о њему писали свашта, а онда су напрасно престали. Куд ћете већи доказ да Николић ужива америчку подршку и заштиту- објаснио је Шешељ. Према његовим речима, амерички инструменти у Србији су и РТС, преко генералног директора Драгана Бујошевића, као и други медији и телевизије. Иначе, поред Шешеља, гости у студију ТВ Пинк су и политички аналитичар Дејан Вук Станковић и уредник Новог Стандарда Жељко Цвијановић. http://vojvodjanskenovine.rs/video-seselj-amerikanci-su-krenuli-da-menjaju-vlast-u-srbiji/ Da li je prof.dr.Seselj nesto rekao sto vec nije poznato? Ja nisam clan nijedne partije ali sam bila simpatizer radikala i prof.dr.Seselja sve dok nije dosao u Srbiju i poceo blago receno da se ponasa indiferentno, prema teskoj situaciji u zemlji.Godinu dana on vodi politiku "rekla-kazala"i nista ne cini da se Srbija spasi,cak naprotiv obmanjuje ionako obmanut narod,koji je zapao u svojevrsno psihicko stanje koje psiholozi nazivaju:"Naucena bespomocnost". Cekali smo ga "k'o ozeb'o sunce" a on omalovazava narod i vredja njegovu inteligenciju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Seselj ovo radi iz dva razloga. 1.Ima pakt sa Vucicem 2. Smatra da je Nikolic sam po sebi slaba tacka. I Seki je veliko razocaranje,ali imam malo sluha...bolestan je i ostalo,mozda mu je to borba za porodicu,da ostanu sa necim. Amerika i zapad postavlja i zbacuje ljude sa vlasti u Srbiji i to je od 90tih tako. Sloba Milosevic je bio najevropljanin,veliki demokrata,americki coek i sve ostalo,pa su ga oni rusili. Djindjic takodje,pa su ga ubili. Kostunica takodje pa su ga smenili. Tadic takodje pa su mu gubitak tesnih izbora odredili vec u 15h na dan samog glasanja iako izbori traju do 20h najmanje. Tako da Vucic je svoje odradio,ne bi me cudilo da ga pustaju niz vodu...ali ko ga doveo taj ga i odveo. Stoga ne vidim neku famu. Niti ce me to odrediti da kazem posto sam protivnik zapada i Amerike uaaaa ne dirajte Vucica,posto je verovatno to teznja koja treba da se izazove,on im je posluzio odradio je posao za njih,vreme je za nekog njihovog novog coveka,verovatno upravo iz redova SNS-a. I kao mi ne znamo da je Vucic jos kao radikal odlazio u strane ambasade,trazio pomoc, kako je napravljen sns,sa kim je sve surovao da bi dosao na vlast...I kao sad Zorana Mihajlovic radi nesto strasno,ono isto sto radi i Vucic. A dokle ce biti tako? Dokle ce zapad kreirati drzavnu politiku? Dokle ce u Srbiji a i drugim drzavama na vlast moci doci samo oni koji su u dilu sa zapadom i Amerikom? I ja se pitam. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Одакле изађе овај вампир поново... Милан Ракић and Плутон је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Seselj ovo radi iz dva razloga. 1.Ima pakt sa Vucicem 2. Smatra da je Nikolic sam po sebi slaba tacka. I Seki je veliko razocaranje,ali imam malo sluha...bolestan je i ostalo,mozda mu je to borba za porodicu,da ostanu sa necim. Amerika i zapad postavlja i zbacuje ljude sa vlasti u Srbiji i to je od 90tih tako. Sloba Milosevic je bio najevropljanin,veliki demokrata,americki coek i sve ostalo,pa su ga oni rusili. Djindjic takodje,pa su ga ubili. Kostunica takodje pa su ga smenili. Tadic takodje pa su mu gubitak tesnih izbora odredili vec u 15h na dan samog glasanja iako izbori traju do 20h najmanje. Tako da Vucic je svoje odradio,ne bi me cudilo da ga pustaju niz vodu...ali ko ga doveo taj ga i odveo. Stoga ne vidim neku famu. Niti ce me to odrediti da kazem posto sam protivnik zapada i Amerike uaaaa ne dirajte Vucica,posto je verovatno to teznja koja treba da se izazove,on im je posluzio odradio je posao za njih,vreme je za nekog njihovog novog coveka,verovatno upravo iz redova SNS-a. I kao mi ne znamo da je Vucic jos kao radikal odlazio u strane ambasade,trazio pomoc, kako je napravljen sns,sa kim je sve surovao da bi dosao na vlast...I kao sad Zorana Mihajlovic radi nesto strasno,ono isto sto radi i Vucic. A dokle ce biti tako? Dokle ce zapad kreirati drzavnu politiku? Dokle ce u Srbiji a i drugim drzavama na vlast moci doci samo oni koji su u dilu sa zapadom i Amerikom? I ja se pitam. Fali ti jos jedna opcija: 3. Dosadno mu kuci пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Шешељ је очигледно склопио дил са Вучићем Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука