obi-wan Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Dakle, saljem malopre coveku dugacku poruku sa Huawei G6609, nije android fabricki je OS ali lepo radi, i tek kod slanja vidim da je on sam konvertovao poruku sa sms na mms, zbog duzine i automatskog rezima u podesavanju. E sad, nista to nije strasno, covek dobio poruku i procitao, ali ja ne mogu da je nadjem medju poslatim niti bilo gde drugo. Imate li predstavu gde bi jedan prosecan telefon mogao da cuva te mms-ove? Hvala unapred na odgovoru. Inace, ne nadjo` slicnu temu, ako je ipak ima spajajte, ako je nema kilo sladoleda je dosta... javor, Suncokret54 and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 19, 2015 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 instaliraj Solid Explorer i sve ce biti lakse pregledno gde je sta. Za instalaciju Solid Explorer-a mozda treba root telefona ne secam se ... . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 instaliraj Solid Explorer i sve ce biti lakse pregledno gde je sta. Za instalaciju Solid Explorer-a mozda treba root telefona ne secam se ... . Андроид је опен сорс, па увек можеш да пронађеш у коду шта систем зауста ради са порукама након што их аутоматски пребаци у ммс. А ако ни то ни рутовање не ради, увек можеш да напишеш програм за проналажење порукука које си послао. То никада не би могао да је систем затворен. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 20, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2015 Ali ovo nije android, nego telefon ima fabricki OS... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2015 Ali ovo nije android, nego telefon ima fabricki OS... Ма био сам саркастичан. Обожавам када те неко саветује да рутујеш телефон да би добио елементарну функционалност... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 18, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2017 Evo pitanja: naime, vec nekoliko puta u proteklih par meseci mi se desava da kao zovem sam sebe, tj. na listingu se pojavljuje minutaza nekoliko poziva izmedju moja 2 broja, koji su oba u jednom istom dual-sim telefonu. Pozivi se pojavljuju nekoliko puta i sa jednog i sa drugog broja (na onaj drugi). Da li je neko nekad imao neko slicno iskustvo? Imate li pojma o cemu ovde uopste moze da se radi?? Ajde sve, ali sto jedan od brojeva nema paket nego samo novcanu uplatu, i tako mi je sa njega skinuto 95 din. u julu, kao da sam zvao sam sebe?!... Da li moze da bude u pitanju neko treci ko tako potkrada moje minute i novac? Ako ne, sta to uopste moze da bude? Da napomenem da sam vec menjao telefon krajem jula bas zbog ovoga, i opet koristim dual-sim, ali sasvim drugi. I gledam listing malopre, i vidim juce isti problem. @Grizzly Adams @Juanito "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 18, 2017 Пријави Подели Написано Август 18, 2017 пре 11 минута, obi-wan рече @Grizzly Adams То је веома чудно... Не знам пуно о томе, али рекао би да вероватно неко нешто "мува" са твојим бројем. Можда би било добро да одеш код провајдера да ти замене SIM картице. Можеш да задржиш исти телефонски број, али са другом картицом која има други "network id". То није број телефона, него други интерни број који се користи за идентификацију на мрежи. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 18, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2017 To je dobra ideja, ali da muva bas sa oba?? OK, kapiram da i to sigurno moze, ali mi prosto neverovatno. Ako nista drugo ne uspem da skapiram, to sa ID-om cu i da uradim. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 18, 2017 Пријави Подели Написано Август 18, 2017 Па звучи чудно, ал једино то ми пада на памет... Осим да телефон зове сам себе из неког разлога. Нисам користио дуал-сим никад, можда има нека опција за "проверавање" другог броја или слично? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука