Jump to content

Књига "Шта ће скоро бити"

Оцени ову тему

trapa

Препоручена порука

Само да упозорим да већ неко време у Србији, може се наћи ова опасна књига у којој се налазе "пророчанства стараца Тадеја и Гаврила". Књигу је рађена по благослову рашчињеног Душана Давидовића некадашњег владике Дамаскина који веома штети СПЦ а и још понеке помесне Цркве. Књига нема благослов Цркве и у њој се могу наћи свакакве расколничке глупости и пророчанства која више личе на научну фантастику.

Ето довољно је мудрима ово што написах.

Подели на овим сајтовима

Moze li nesto o tom rascinjenom Dusanu, zasto kako i gde je rascinjen?

Videh tu knjizicu pre neki dan kod jednog prijatelja, pa bih da mu lepo obrazlozim o tome, a ne poznajem situaciju...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Знам да је вређао блаженопочившег патријарха Павла и није слушао одлуке сабора, не знам тачан разлог због чега је расчињен али расчињен је не само од епископства већ и из монашког чина. И знам да и даље делује у расколничком духу, такође сам чуо да је рукополагао без права у Русији, владика Иринеј аустралијски се скоро жалио на њега да прави проблеме у његовој епархији, та вест се има негде овде на форуму. Мени су ове информације довољне да одбацим све што од њега долази, то је све што знам није ме интересовало толко да истражујем његову биографију али треба упозорити, много је лакше спречити него лечити.

Подели на овим сајтовима

Ово је једна од првих књига коју сам озбиљније читао  :smiley: (мада сам читао као мали исто неке духовне књиге,али се слабо сећам). Књига је фалсификат. Није духовно корисна.

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...