Тавита Написано Март 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Пут ка Дражевини? 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марина Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Негдје у округлој... 0205_whistling А, ти знаш гдје је то... За ове који не знају, то је између Вишеграда и ..не знам како да објасним.. између Вишеграда и границе са Србијом... углавном 4-5 км од Вишеграда... О, како је велико благо вјера! Она нас спасава и тада када западнемо у безизлазно стање, када нас угрожава смрт, када смо у очајним околностима. (Св. Златоуст). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Требала си бона и ти наставити 0110_hahaha лијепа слика! 0110_hahaha Е вала у Босни је све округло 0104_cheesy , ђе не знам Округлу, па са моста сам скакала https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марина Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Ишла сам 2 километра... и 'нако мало причала са њом... Интересантно... А сад ће јој се у Бугарској придружити још двоје! 0110_hahaha О, како је велико благо вјера! Она нас спасава и тада када западнемо у безизлазно стање, када нас угрожава смрт, када смо у очајним околностима. (Св. Златоуст). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Дивно да има друштво,слава Богуууу 0110_hahaha Диван пут! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Еј, па ти си наш репортер 0104_cheesy шта ти је рекла? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марина Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Па...шта знам.. каже да су људи у Босни најљубазнији (прошла је Италију, Словенију и Хрватску али није доживила такво гостопримство као у Босни).. Имала је, каже, само једну непријатност... неки лик у Међеђи јој нешто добацивао, неки муслиман...шта знам, али га је некако искулирала.. Лош јој је енглески, али је зато научила мнооого ријечи на српском... "хвала", "не треба", "довиђења", "љешник" (зато што јој се тако магарац зове), "добро", "молим вас", "ходочасник"... итд.. 0104_cheesy О, како је велико благо вјера! Она нас спасава и тада када западнемо у безизлазно стање, када нас угрожава смрт, када смо у очајним околностима. (Св. Златоуст). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Него шта него су љубазни у Босни 0104_cheesy (мало рекламе https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0311_womens' />) а то што Међеђа прозива.... 0110_hahaha баш је опасна Међеђа! 0110_hahaha Љешник!! Симпатично Хвала ти Марина имамо информацију више од новинара, надам се да ће јој то бити незаборавно искуство, лијепо да си је срела знајући гдје ходи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука