Jump to content

Мило Ђукановић - готов је?!

Оцени ову тему

Зосима

Препоручена порука

Calm down people...ja sam krajnje pro-zapadno orijentisan i znam da takve pojave u ovim pobožno-crkvenim prostorima nisu baš dobrodošle i borba je ovog formata...borba neprestana.

Mene jedino žao Mitropolita, velikog čojeka i duhovnika koji tako zaluta na one protestanske bine i priča nešto, kome i čemu, to sam Bog zna.

Хех, опет немаш појма.

То што се митрополит појавио на митингу ти је јасан знак да су Амери одбројали дане Милу.

Наравно то неће променити систем и ви ћете свакако упасти у тај НАТО ( мада не и у ЕУ).

Подели на овим сајтовима

Криминалац Мило ће завршити у прдекани... и то отприлике исти број година колико је ведрио и обачио, Читај: крао по Црној Гори...

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

on je bio teokratski vladar sa nježnim pjesničkim zanosom.

El se izjašnjavao kao Srbin?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Криминалац Мило ће завршити у прдекани... и то отприлике исти број година колико је ведрио и обачио, Читај: крао по Црној Гори...

Старац Тадеј вели да ће га рокнути његови.

Е сад на кога је тачно мислио под "Његови" појма немам. Или генерално на све Црногорце или искључиво на милогорце, видећемо.

Подели на овим сајтовима

Њежно се изјашњавао као Србин а то се дакле не важи, мора се изјашњавати епски у десетерцу дакле јуначки...

Прц, па баш тако се и изјашњавао.

Подели на овим сајтовима

Старац Тадеј вели да ће га рокнути његови.

Е сад на кога је тачно мислио под "Његови" појма немам. Или генерално на све Црногорце или искључиво на милогорце, видећемо.

Можда ће га и НАТО рокнути... Ја ипак, навијам за прдекану, иначе НАТО и Амери увек на крају и рокну своје пулене...

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Da se čovjek pocijepa od smijeha...i Srbija će u NATO ako joj bude stalo do napretka....Slovenija je tu, Mađarska,  Albanija, Hrvatska, Bugarska, Rumunija sad i lijepa CG-orica...steže se omčica oko srbadije...hehehe

Pa hoće, to srpski političari izjavljuju sami u sastancima sa najvišim NATO funkcionerima:

Ivica Dačić - Jenis Stoltenberg, saopštenje od 20. marta 2015., http://www.natoaktual.cz/

Bombardovanje Srbije prije 16 godina ne može biti preprekom za partnerstvo u budućnosti

Srbija: Aliančno bombardovanje je prošlosti za nas je važan NATO

Srbsko: Alianční bombardování je minulostí, NATO je pro nás důležité

http://www.natoaktual.cz/na_media.aspx?r=na_media&c=A150320_135238_na_media_m02

Подели на овим сајтовима

Има једна занимљива појава тачније српска реакција на то расрбљавање.

Оног момента када су расрбљена племена почела себе називати по региону на коме се налазе а одрицати своје српство. Срби из тих региона су почели одрицати своју регионалну припадност.

Тако су Срби из Босне и Херцеговине сви листом постали Срби из Републике Српске и данас ће тешко било ко од њих рећи за себе да је Босанац на пример.

Исто тако само од многих Срба из Црне Горе чуо да за себе говоре да нису они Црногорци него Срби. Иако је ово Српско име Црногорци донело управо српству велику славу. Исто тако и у Војводини Србин неће рећи за себе да је Војвођанин а све ређе и Лала иако је Лала искључиво српско обележје.

Просто кад неко нешто засере у региону Срби неће у томе да учествују. Џаба и име и све, јер Српство је после Светосавља Србима највећа светиња.

А ови који га пљују и који га се одричу. Ништа они тиме не добијају. Напротив само губе. Но то мали чоек не може видети у овако кратким временским периодима од 10, 20 или 30 година мада већ после 30 се по прилично тога види. Али кад се направи сума сумарум, онда се све лепо види и сви колаборационисти и народни издајници на крају добију оне епитете и етикете које заслужују.

Данас је то политички некоректно говорити, али само зато што су окупатори на власти у целом региону. Па је онда логично да окупатор не дозвољава да се пљује по њему. Но свака укопација прође па ће проћи и ова. Ко је био чоек за време укопације биће и после, ко је био сиса за време углавном га после стрељају, ко зна можда ће доћи нека другачија времена па такве људе више неће стрељати, мада Балкан је ово, тешко ће се ту нешто променити.

Ал ето ми Хришћани се увек надамо некој бољој сутрашњици и верујемо да ће се људи променити једаред.

Подели на овим сајтовима

Можда ће га и НАТО рокнути... Ја ипак, навијам за прдекану, иначе НАТО и Амери увек на крају и рокну своје пулене...

Сатана једе своју децу.

Или то беше изрека за револуцију?

Не могу сад да се сетим...

Подели на овим сајтовима

Jes kako nije, eno sam slušao njegove izjave juče na svetigoru, to većega srbina svijet ne viđe.

No mučenik, iz vedra neba, pod mlade dane, sa blagoslovom naslijedi tron svetog mu strica, ni kriv ni dužan...što je Bogu skrivio da mi je znat,

No napisa tih par knjiga, ne baš po kanonima, no pjesnički, slobodnoumno, zapadno.. dušu svoju iskupi.

Подели на овим сајтовима

Pa hoće, to srpski političari izjavljuju sami u sastancima sa najvišim NATO funkcionerima:

Ivica Dačić - Jenis Stoltenberg, saopštenje od 20. marta 2015., http://www.natoaktual.cz/

Bombardovanje Srbije prije 16 godina ne može biti preprekom za partnerstvo u budućnosti

Види заки, кад ово није прошло у Црну Гору која је већ добила и своје усташе, како мислиш да ће тек у Србији проћи.

Ајд зајеби радњу.

Подели на овим сајтовима

Pa ta mogućnost je trn u oku ovim srednjovjeovnim vitezovima koja očekuje ostvarenje proročanstava staraca srpskih, tipa Tadej, Tarabići i ostali.

Подели на овим сајтовима

Jes kako nije, eno sam slušao njegove izjave juče na svetigoru, to većega srbina svijet ne viđe.

No mučenik, iz vedra neba, pod mlade dane, sa blagoslovom naslijedi tron svetog mu strica, ni kriv ni dužan...što je Bogu skrivio da mi je znat,

No napisa tih par knjiga, ne baš po kanonima, no pjesnički, slobodnoumno, zapadno.. dušu svoju iskupi.

:)):)) 8086.gif

Е па ти си баш блесав.

Велиш западњачко му песништво душу искупи.

:))

Није то западњачко песништво. То је баш типично српско песништво.

Тако су у његово време певали и други Србови. Али хеби га за то треба бити образован па читати мало више.

Подели на овим сајтовима

Kome zakoni leže u topuzi tragovi mu smrde nečovještvom kaza taj slobodoumni pjesnik.Pa sad ja tebe pitam el NATO-u tragovi smrde nečovještvom?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...