Драшко Написано Октобар 15, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2015 Ne bre brate nije na tvoj racun sta je sa tobom, govorio svi ono sto znamo i zakljucujemo zajedno. Dzaba meni da pisem sam sa sobom, moram i tebe da ukljucim i da se zajedno pitamo,zapitkujemo istrazujemo. Bas mi je do svadje sa bratom ako vec govorim da je stanje alarmantno. Ок. 8086.gif "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 15, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2015 За Вучића нисам ни питао, ок, без нервозе, не знам чему вика и сто упитника Могуће је, није нам јасно, што не значи да нас не боли и да не волимо своју земљу Joj brate pa ne vicem ja na vas nego na aspide. Vicem da skrenem paznju na ova pitanja, imas li odgovore? Razumes li da vicem i stojim na istoj liniji sa tobom a ne preko puta sahovske table? Драшко је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 15, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2015 Joj brate pa ne vicem ja na vas nego na aspide. Vicem da skrenem paznju na ova pitanja, imas li odgovore? Razumes li da vicem i stojim na istoj liniji sa tobom a ne preko puta sahovske table? Сад разумем Извини знам да си ти са Косова и тебе то много више боли, ја нисам тамо ни био сем једном што сам прошао и што сам провео у КЗБ 72 дана. Мој разум не може да сконта да неко гледа оне....јаднике.... и додели им нешто што су уништили а цео свет зна, (или би требало да лако може да сазна) да то није њихово!! "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 15, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2015 . Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dexi Написано Октобар 15, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2015 Ko nema svoje otima tuđe. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 15, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2015 Данас сам чуо из друге руке о једном Албанцу који ради у Србији, како се они (има их) гаде свог Едија Раме премијера. Између осталог Рама је на неком самиту у Словачкој ваљда, узео са неког стола неке шљиве и смазао их усред састанка, пљунуо кошмице у руке и вратио у чинију. Француз је видевши призор устао и извинио се да мора хитно у Вц. Свуда ваљда има нормалних. Можда сад и ја лупам, али нама треба да радимо на нашој пропаганди, лобирање, тражење веза, сарадника, нормалних људи који неће да се бламирају и да газе туђе. "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 15, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2015 ЈЕдном смо упознали неког АМера на ПЛАТО-у док су тамо биле свирке, радио је на Косову, и ми га "напали" како му је било, шта мисли. Сећам се реченице "when you are dating a Serbian girl, you are dating a Serbian girl, when you are dating an Albanian girl, you are dating a whole family!" "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Октобар 15, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2015 пљунуо кошмице у руке и вратио у чинију Realno, situacija je neugodna: nije to tresnja, pa da je progutas nekako, a opet, nece da drzi kostice po dzepovima; takodje nije ni zvaka, pa da moze da se zalepi pod sto. Ja bih je odlozio pored case, u cosak od papira (sigurno je imao neki dokument pred sobom na sastanku). Takodje, dovoljno dugo bih je motao po obrazima, da ne ostaju koncici oni sto vise sa spiceva kad se na brzinu prozdrne sljivciga. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 15, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2015 Realno, situacija je neugodna: nije to tresnja, pa da je progutas nekako, a opet, nece da drzi kostice po dzepovima; takodje nije ni zvaka, pa da moze da se zalepi pod sto. Ja bih je odlozio pored case, u cosak od papira (sigurno je imao neki dokument pred sobom na sastanku). Takodje, dovoljno dugo bih je motao po obrazima, da ne ostaju koncici oni sto vise sa spiceva kad se na brzinu prozdrne sljivciga. Mожда је први пут у животу јео шљиву, па није знао шта има унутра. nana, drvce and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 15, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2015 Извини знам да си ти са Косова и тебе то много више боли, ја нисам тамо ни био сем једном што сам прошао и што сам провео у КЗБ 72 дана Evo jos jednog narokotika koji su sipali u Srpski narod. Nije istina da ljude sa Kosova i Metohije mnogo vise boli od ostalih Srba, mi mozemo da prodamo nase kutje, nasa imanja, nase poslove koje su neki imali tamo razvijene. Ako svakog srbina isto ne boli i da svakom srbinu nije to ista rana, koja krvari onda Kosovo i Metohija kao Srbija vise ne postoji. Razumete i me bolje? Nije samo KiM oteto, otimaju nam svaki pedalj zemlje i svaki atom zdravog razuma. Razumete li isto od nase trenutne politike? Bilo sta? Eto makar sitnice? A razumete mene kad vam navedem naroktike koje nam sipaju svojom politikom? Драшко, nana and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 15, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2015 Mожда је први пут у животу јео шљиву, па није знао шта има унутра. ) ... pa ja pado' pod astal čoveče..... Драшко and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 15, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2015 Vi stvarno mislite da su evropejci neobavesteni???? Ne. Ne radi se o "obavestavanju" Evrope, vec o tome da se zaboraviti nece. Niti ukoniti sa neta. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 15, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2015 Ko nema svoje otima tuđe. .... a najpre onaj ko pobahati jer zna da je našao zajednički jezik sa sebi sličnim pa mu je iza leđa sila nezasitih. Kaludjerovic Sreten, Dexi and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 16, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2015 Potpisujte, share-ujte: www.change.org/p/council-of-the-european-union-european-ombudsman-european-commission-oficina-del-parlamento-europeo-en-espa%C3%B1a-no-kosovo-in-unesco?recruiter=405724220&utm_source=share_for_starters&utm_medium=copyLink "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука