misionar.com Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 УМРЕЋУ Умрећу ја можда данас можда већ овога трена можда док песму ову пишем грли ме самртна сена можда је овога часа решила смрт да ме слама а можда поживим још мало можда још неколико дана. Зато праштајте ми, људи ако увредио вас јесам кад речи оштре сам реко кад био сам љут и бесан ево, праштам и ја свима не желим никог кунут, клети јер желим мирно тада заспат јер желим мирно тада мрети. Ја не знам којег ћу часа пред суд Божији стати зато ја сећаћу се смрти јер знам да свуда ме прати и захваљиваћу Христу свако јутро и вече што покајање моје прима и што крв још у венама ми тече. (Сретен Станчевић) Goku, Ненад Р. and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 www.misionar.comHrišćanstvo je način života, stil života, naših navika, stavova, mišljenja i delanja.Hrišćanstvo je put u život. Hrišćanstvo je hleb nasušni. Hrišćanstvo je put mira i ljubavi! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 Ја не знам којег ћу часа пред суд Божији стати зато ја сећаћу се смрти јер знам да свуда ме прати и захваљиваћу Христу свако јутро и вече што покајање моје прима и што крв још у венама ми тече. (Сретен Станчевић) Vaskrsnucu,Boze... Ja tvojim vaskrsenjem A kad umrem i smtni dodje mi cas Neka tvoje ime bude moj jedini spas... Ali dok taj jos ne kucne mi cas I smrt ne proviri kroz moja vrata Okretace se kazaljka pomahnitaloga sata Nekad brze,nekad lenjo A do tada,avaj,avaj... A do tada... sta ce biti... Neka bude volja tvoja. Poslednja je poruka moja Bolesti prokletice,sta ucini od mene... Goku, Sanja Т. and misionar.com је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
misionar.com Написано Октобар 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 ЈЕДНОМ Промениће се једном окружење твоје прекречит ће неко твоје омиљене боје преораће неко све путеве ти знане посећи ће неко твога дрвећа гране. Доћи ће неко једном, питати те неће дал сме да ти гази башту и цвеће да све то је твоје, он неће ни знати јер време ће све твоје трагове спрати. Кости ће твоје хумка да скрије на твојој ће земљи други да сије распршиће ветар прах твога тела остаће само љубави дела. Душу ћеш понет само са собом го и босоног стајаћеш пред Богом Он неће те питат шта могао си, хтио већ да ли си праштао и милостив био. (Сретен Станчевић) Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 www.misionar.comHrišćanstvo je način života, stil života, naših navika, stavova, mišljenja i delanja.Hrišćanstvo je put u život. Hrišćanstvo je hleb nasušni. Hrišćanstvo je put mira i ljubavi! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 ЈЕДНОМ Промениће се једном окружење твоје прекречит ће неко твоје омиљене боје преораће неко све путеве ти знане посећи ће неко твога дрвећа гране. Доћи ће неко једном, питати те неће дал сме да ти гази башту и цвеће да све то је твоје, он неће ни знати јер време ће све твоје трагове спрати. Кости ће твоје хумка да скрије на твојој ће земљи други да сије распршиће ветар прах твога тела остаће само љубави дела. Душу ћеш понет само са собом го и босоног стајаћеш пред Богом Он неће те питат шта могао си, хтио већ да ли си праштао и милостив био. (Сретен Станчевић) Дивно...ПРЕДИВНО misionar.com је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
misionar.com Написано Октобар 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 САМО КРОЗ ЉУБАВ Све књиге што написаше људи све речи, које изговорио је човек дал истину, пунину нуде ил празни ехо што одзвања довек? Вир моћне, временске реке у прах мрви све градове и села у смртној тами, кад све очи ослепе нестају боје и сва људска дела. Толико горди, а толико мали да смрти нема, дал икад би стали дал икад мого би мир да се гради дал краја било би човечијој глади? Да Бога нема, шта човек би био само прашине, пепела дио да Христос грехе узео на себе није човек од судбе не би могао да се скрије. Само Реч Божја истину збори само Бог љубави прашта и воли само Он љубав у нама буди само у Христу остајемо људи. Само кроз љубав дела ће да живе само ће љубав разбит облаке сиве само кроз Христа човек жив може бити и са извора живота вечно пити. (Сретен Станчевић) Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 www.misionar.comHrišćanstvo je način života, stil života, naših navika, stavova, mišljenja i delanja.Hrišćanstvo je put u život. Hrišćanstvo je hleb nasušni. Hrišćanstvo je put mira i ljubavi! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука