Jump to content

Raj i Pakao u Islamu i Hriscanstvu

Оцени ову тему

Препоручена порука

Na ovom forumu je vise puta konstatovano da je Muhamed bukvalno prepisao opis raja od apostola Pavla.

A od koga je onda pokupio ove opise Dzehenema? Da inace da ne zaboravim Dzehenem se sastoji od 7 nivoa

5 je pripremljen za jevreje, a 6 za hriscane. Svaki nivo je topliji 70 puta vise od prethodnog.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Grigorije, od apostola Pavla nema se šta prepisati.A ti si na dobrom putu da postaneš musliman.samo nastavi imaš moju podršku.Samo čitaj.Možda jednog dana uputa istine uđe u tvoje srce.Vjeruj nećeš biti ni prvi ni posljednji.Samo napred čitaj sinko.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

dobro, to onda znaci da je preko apostola Pavla krenuo Islam jel tako? :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Grigorije, od apostola Pavla nema se šta prepisati.A ti si na dobrom putu da postaneš musliman.samo nastavi imaš moju podršku.Samo čitaj.Možda jednog dana uputa istine uđe u tvoje srce.Vjeruj nećeš biti ni prvi ni posljednji.Samo napred čitaj sinko.

Ja sam vec dosta ucvrscen u svojoj veri tako da nebi mogao da zamislim tu situaciju da predjem u neku drugu.

A inace Ignjat je vec pripremio knjigu za mene Od sestodnevca do muslimana najkraci put.

Подели на овим сајтовима

Ja sam vec dosta ucvrscen u svojoj veri tako da nebi mogao da zamislim tu situaciju da predjem u neku drugu.

A inace Ignjat je vec pripremio knjigu za mene Od sestodnevca do muslimana najkraci put.

Nemoj se stiditi i kreni putem kojim te srce tvoje vodi.

Подели на овим сајтовима

dobro, to onda znaci da je preko apostola Pavla krenuo Islam jel tako? :)

Tako nekako. Onda su kasnije neki Muslimani izmisljali Hadise i na tome zasnovali veru. A Kuran je napisan nekoliko vekova kasnije.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Tako nekako. Onda su kasnije neki Muslimani izmisljali Hadise i na tome zasnovali veru. A Kuran je napisan nekoliko vekova kasnije.

Na osnovu čega Bogati zakluči tako umnoplitki zaključak.Jao bolan ne izmišljaj!

Подели на овим сајтовима

• 2 years later...
  • 5 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...