DankaM Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Kad me neko optuzuje za makijavelizam, smem da se podsmehnem Tja, daleko ste otisli u izvodjenju zakljucaka iz jedne moje recenice, ali, opet, to je Vase pravo. Nije ni preterano bitno. Sve najbolje u buducem radu. Danka "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Андреј Фајгељ Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Gospodine Andrej , da li svet moze da se spasi ? Neko nosi bele , neko crne rukavice ,ali rukavice su rukavice ,ne prljaju se ruke ,nego savest . Sta mi ,mladi narastaji,mozemo realno da ocekujemo u zemlji u kojoj zivimo ? Mozemo da se naucimo skromnosti i trpljenju nepravdi , ali da li mozemo da ocekujemo ekonomsko blagostanje u narednih 50 godina ... Moze li se ,uopste predvideti buducnost previdjajuci apokalipsu ? Будућност се заслужује и ствара. За правду се бори. Судбина не постоји. Андреј nana and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука