Jump to content

Евентуелни проблеми приликом регистрације на наш форум?

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

Молимо све који су имали проблема да се овде јаве јер изгледа да имамо озбиљан проблем....

До сада неколико се мени пожалило да не виде она "слова са бројкама" приликом регистрације, па сам морао да их региструјем неким стереотипним никнејмовима и лозинкама, које би они после изменили сами....

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Мислим да увек треба да приступе са ћириличне верзије сајта и нема онда проблема. У сваком случају, за сваки проблем на форуму, обратите се Администрацији и проблем ће бити отклоњен у најкраће време.

Администарци clap

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • Гости

198ghx.jpg

Видео сам да су неки чланови имали проблем са пријавама на форуму.

Једна ствар је јасна. Никако не може да разлог буде грешка на форуму, јер би онда и ми који се без проблема пријављујемо имали тај проблем. Дакле, проблем може да буде да сте заборавили праву шифру, да је нисте уписали правилно (или користили правилно писмо) а онда форум аутоматски вас закључа на неко време.

Дакле, нема нервирања, све се може без проблема средити.

Први лек је да затражите нову шифру:

rsrmur.jpg

Тако ћете решити проблем без икаквих оптерећења.

Међутим, ако сте којим случајем забоправили мејл (што није реткост), онда је најбоље да се обратите неком од админа (обележени су црвеним словом на форуму) или мени лично на мејл [email protected] или на скајп ivan.cvetkovic8 или на наш званични фејсбук профил www.facebook.com/zruportal

Надам се да неће бити пуно ових проблема.

Администрација

Подели на овим сајтовима

Приликом повезивања форумског налога са налогом на фејсбуку, настали су дупли профили

ево неке које сам ја уочио:

https://www.pouke.org/forum/user/7909-nikola-radivojevic/- мој други профил

https://www.pouke.org/forum/user/7926-милан-милошевић/ - други профил Милана М.(ex Ми)

https://www.pouke.org/forum/user/7921-хаџи-михајло-божовић/ други профил AVE SERBIA

запазио сам још неке, али тренутно не могу да се сетим :)

Како је уопште могуће да на истој е-mail адреси постоје два налога?

Када сам покушао да повежем налоге куцао сам исту мејл адресу коју имам на форуму и коју користим за фејс, а ипак сам добио још један налог .mislise.

Подели на овим сајтовима

То ћемо средити ускоро. Молим оне који имају налог да не праве дупли налог.

Ја сам се једва пријавила, писало је да је корисничко име и лозинка погрешно.

сад сам промјенила лозинку.

најпре сам помислила да сте ме спречили да пишем, онда сам помислила, да би ме пре обавјестили.

Подели на овим сајтовима

Иван Недић не може да се пријави, јавио ми.

Мени је показивало да је и корсиничко име и гесло погрешно.

онда сам уписала корсничко име, добила аутоматско гесло од авс и онд ага замјенила са новим.

може и он тако а корисничко име му остане.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Иван Недић не може да се пријави, јавио ми.

ГАРАНТУЈЕМ да свако може без икаквих проблема да се пријави, али је веома потребно да пази на неколико елемената: да најпре погледа којим писмом је поставио корисничко име и шифру, да пази на велика и мала слова и на крају да види, ако у имену и шифри има бројеве, да ли су бројеви укључени.

Ако ни тада неће да ради (што је немогуће, али ајде...), онда нека замени шифру како сам објаснио у првој поруци. Ако и тада не буде ишло, онда нека се обрати мени или неком админу. Дакле, нема проблема, треба само испоштовати процедуру. То је једина ствар јер је сајт изузетно заштићен и то нам је један од главних напредака. У сваком случају, форум и сајт је у beta фази и још се развија што је, по мени изузетно добро.

Подели на овим сајтовима

Мени је показивало да је и корсиничко име и гесло погрешно.

онда сам уписала корсничко име, добила аутоматско гесло од авс и онд ага замјенила са новим.

може и он тако а корисничко име му остане.

I kod mene je bio isti slučaj, menjala sam lozinku i sad je sve ok.

Подели на овим сајтовима

не, не, не...

оно кад напишеш наки пост на некој теми па ти после пише кад неко одговори.

Ја на овим темама са новог садржаја нисам писао

"Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!"
soliver_mouseover.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...