Jump to content

Да ли ће се мигранти вратити својим државама када ратна криза прође? Какве би поседице неповратка биле по Европу?

Оцени ову тему

Ignjatije

Да ли че се мигранти вратити својим државама када ратна криза прође? Какве би поседице неповратка биле по Европу?  

19 члановâ је гласало

1. 1. Да ли че се мигранти вратити својим државама када ратна криза прође?

• Вратиће се сами
      0
    • Врати ће их законски европске државе у земљама из које су дошли
      0
    • Остаће велики проценат у Европи
      18
    • Не знам
      1
  2. 2. Какве би поседице неповратка биле по Европу?

• Остала би иста
      1
    • У блиској будућности постала би већински муслиманска
      8
    • Била би кутурно богатија и разноврснија
      6
    • Не знам
      4

Препоручена порука

- NATO je krvlju okupao čitav Bliski istok, i sada će slaba Evropa, koja se prepustila američkom Satani, biti uništena. Naše žene će roditi mnogo dece. Za pet godina će se lice Evrope potpuno izmeniti...

http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/ahmed-iz-libije-stigao-do-kanjize-umesto-crkava-u-evropi-ce-stajati-minareti-to-ce-biti-nasa-osveta-clanak-1908259

Umesto crkava u Evropi će stajati minareti. To će biti naša osveta!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Одговори 67
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

A tebi i ostalima na Balkanu ce za to vreme da prave baklave? 

• Волим 1

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Ma nek se rokaju sa NATO i američkim Satanom kolko oće, to nije naš problem...

A šta kažeš ti na onu mapu Isisa gde kažu da će islamizirati Srbiju?To je bilo pre par meseci

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

I ja mogu da napravim mapu gde ću da kolonizujem Bliski Istok  :)

Znači ti ne vidiš tu neku realizaciju unapred osmišljenih planova?Ok....vreme će pokazati svoje daj Bože da si ti u pravu....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Sumnjam da ce se vratiti u svoje drzave i ovaj veliki talas migranata je ocigledno dobro isplaniran sa ciljem islamizacije Evrope, a posebno Balkana. Oni ne beze u bogate islamske zemlje, vec su usmereni na ove nase prostore. Sve me ovo podseca na neku modernu verziju "trojanskog konja".

Ratovi u njihovim zemljama ne traju od juce, vec decenijama unazad. I nikada do sada nije ih bilo u tolikom broju. Nista to nije slucajno.

Zele da se nasele u hriscanske zemlje, a odbijaju pakete pomoci na kojima se nalazi logo Crvenog krsta....zanimljivo....

Подели на овим сајтовима

Zele da se nasele u hriscanske zemlje, a odbijaju pakete pomoci na kojima se nalazi logo Crvenog krsta....zanimljivo....  

A zar niko nije pomislio da ne odbijaju pomoc zbog toga sto se krst nalazi na kutijama kao logo? U celom prilogu nema nigde ni u jednom momentu objasnjenje sa njihove strane da odbijaju pomoc zbog krsta na kutiji....to je samo medijski zakljucak koji nam se servira.

Zar nikome nije palo na pamet da pomoc odbijaju iz razloga sto su ih zatvorili tom bodljikavom zicom ko stoku u oboru,mozda zbog incidenta od pre par dana kada je bilo povredjenih zena, ljudi i dece medju migrantima. Zar nikome nije palo na pamet da pomoc odbijaju zato jer im je donosi policija, ta ista policija koja ih je tukla pre par dana?

Zasto nisu odbijali pomoc od volontera crvenog krsta?

Ne radi se tu o krstu, vec o onome..." Ne treba nam vasa humanitarna pomoc, treba nam prolaz dalje"

Sve ostalo su medijske manipulacije.

Mozda je i tacno da medju migrantima ima terorista, u svakom zitu ima kukolja, ali nisu svi migranti teroristi, dzihadisti i monstrumi.

Naravno, to je samo moje misljenje i svi imaju pravo da se sloze ili ne. Jednostavno ne zelim da razmisljam pravolinijski i da " gutam sta mi se servira" od strane medija, politicara i sirokih narodnih masa.  

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

A zar niko nije pomislio da ne odbijaju pomoc zbog toga sto se krst nalazi na kutijama kao logo? U celom prilogu nema nigde ni u jednom momentu objasnjenje sa njihove strane da odbijaju pomoc zbog krsta na kutiji....to je samo medijski zakljucak koji nam se servira.

Zar nikome nije palo na pamet da pomoc odbijaju iz razloga sto su ih zatvorili tom bodljikavom zicom ko stoku u oboru,mozda zbog incidenta od pre par dana kada je bilo povredjenih zena, ljudi i dece medju migrantima. Zar nikome nije palo na pamet da pomoc odbijaju zato jer im je donosi policija, ta ista policija koja ih je tukla pre par dana?

Zasto nisu odbijali pomoc od volontera crvenog krsta?

Ne radi se tu o krstu, vec o onome..." Ne treba nam vasa humanitarna pomoc, treba nam prolaz dalje"

Sve ostalo su medijske manipulacije.

Mozda je i tacno da medju migrantima ima terorista, u svakom zitu ima kukolja, ali nisu svi migranti teroristi, dzihadisti i monstrumi.

Naravno, to je samo moje misljenje i svi imaju pravo da se sloze ili ne. Jednostavno ne zelim da razmisljam pravolinijski i da " gutam sta mi se servira" od strane medija, politicara i sirokih narodnih masa.  

Uh, bas ovo htedoh da napisem. Meni onaj snimak nista ne govori i nista ne objasnjava. Svuda se seje strah a iz tog straha se radja mrznja i netrpeljivost.

Подели на овим сајтовима

Zar nikome nije palo na pamet da pomoc odbijaju iz razloga sto su ih zatvorili tom bodljikavom zicom ko stoku u oboru,mozda zbog incidenta od pre par dana kada je bilo povredjenih zena, ljudi i dece medju migrantima.

Bas zato sto je bilo povredjenih, trebalo je da prihvate pomoc. Policija obavlja svoju duznost i to nema nikakve veze sa njihovim zvizducima i negodovanjem. 

Nekada je ista ta Evropa dozvolila da Turci zauzmu pravoslavni deo Evrope i kada su hteli "prolaz dalje" - nije moglo.

I ne treba bilo ko da se oslanja samo na medije, dovoljno je samo da se osvrne na neke istorijske lekcije.

Подели на овим сајтовима

Ma da. Istina je da je stvarno alarmantno stanje, ali brate....mediji sire mrznju i netrpeljivost kao sto i sama kazes, i posle kada stvarno bude nekih problema ( a ako se nastavi negativna kampanja, bice ih) bice, eto, dalo se ocekivati, upozorili smo vas...govorili smo vam...bla, bla, truc. 

Umesto da se svi okrenu uzroku migracije tih naroda i stanu vise u kraj toj Americi, pokusavaju da saniraju posledice i prave samo gore. 

Подели на овим сајтовима

dovoljno je samo da se osvrne na neke istorijske lekcije.

Istoriju pisu pobednici i uvek je subjektivna.

Ali izvini ni ja ne bih primila pomoc od nekoga ko me je prvo pretukao, pa mi ponudio da jedem, verujem da ne bi vecina. 

Подели на овим сајтовима

U redu, onda ponovo i ovdje, već sam vam objasnio da je to njihova

uobičajena reakcija, neće krst ni crveni ni zeleni, samo POLUMJESEC!

https://www.pouke.org/forum/topic/40158-srbija-da-podigne-zid-na-granici-sa-makedonijom/?p=1330072

https://www.pouke.org/forum/topic/40158-srbija-da-podigne-zid-na-granici-sa-makedonijom/?p=1330112

https://www.pouke.org/forum/topic/40158-srbija-da-podigne-zid-na-granici-sa-makedonijom/?p=1330163

https://www.pouke.org/forum/topic/40158-srbija-da-podigne-zid-na-granici-sa-makedonijom/?p=1330180

Već sam vam to objašnjavao da se to dešavalo više pouta u raznim

zemljama  i na zapadu. gdje su ovdje kakve ŽICE? Oni neće KRST!

Tako bismo to imali konačno razjašnjeno i tu najveću svjetsku misteriju!

Menton : Les migrants africains aidés par des musulmans français à la frontière italienne

African invader Muslims camped at French border refuse help from Red Cross but accept it from "French" Muslims

"Although the migrants invaders were, up till then, refusing any assistance from the French and Italian Red Cross, they are now accepting food and clothing from French (sic) Muslims. Distribution is underway. Some of them are even playing the part of guides, giving out train tickets... What was previously a humanitarian problem is becoming a religious matter."

Dimanche 14 Juin 2015
Alors que les migrants refusaient jusqu'alors toute aide de la part des Croix Rouge française et italienne, ils acceptent désormais nourriture et vêtements de la part de musulmans français. La distribution est en cours. Certains d'entre eux jouent même le rôle de meneur en distribuant billets de train ...
Ce qui était jusque là un problème humanitaire devient une affaire religieuse.

A hoće ovo! Sve vam se mora crtat!I šta tsad u ima toliko čudnog, neće nikakav krst

jer to nije znak ni simbol njihove vjere već hoće taj svoj polumjesec, islamski znak!

I to ima biti nekom ovdje tako začudjujuće što musliman neće krst već hoće polumjesec?

To se podrazumijeva da tamo ima biti polumjesec a ne krst, kako ste to mislili pomagat

muslimanima pa im davat hranu u kutijama s krstom i to još možda i i konzerve sa svinjetinom?

Tako ne možete pomagat muslimanima, oni moraju takvu vašu "pomoć" odbiti jer nije halal ni po šerijatu!

Ako im hoćete pomagat onda samo halal i po šerijatu, ne budete ih valjda još i pokrštavat s tim krstovima?

Imigranti u Mađarskoj - Haos i uzvici 'Allahu Akbar'

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Bas zato sto je bilo povredjenih, trebalo je da prihvate pomoc. Policija obavlja svoju duznost i to nema nikakve veze sa njihovim zvizducima i negodovanjem. 

A sta mislis da se po njihovim redovima prosirio glas kako evropska policija zeli da ih otruje da bi ih se resila, pa zato-iz straha-odbijaju njihovu hranu. Zvuci ti apsurdno? Mozda i tim  napacenim ljudima zvuci apsurdno sto mi mislimo da odbijaju hranu samo zato sto je na njoj krst.

Подели на овим сајтовима

A sta mislis da se po njihovim redovima prosirio glas kako evropska policija zeli da ih otruje da bi ih se resila, pa zato-iz straha-odbijaju njihovu hranu. Zvuci ti apsurdno? Mozda i tim  napacenim ljudima zvuci apsurdno sto mi mislimo da odbijaju hranu samo zato sto je na njoj krst.

8086.gif Bravo. Potpuno realno. 

Kad se samo setim dezinformacija za vreme bombardovanja 1999..... :0222_shocked:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...