turo Написано Август 20, 2015 Пријави Подели Написано Август 20, 2015 Juce sam se nasao u situaciji da je otac moga krstenog KUMA oslovio mog drugog KUMA i njegovu porodicu CIGAN..MA, u mom prisustvu. Razlog je taj sto mu prilikom izvodjenja radova nisu stavili neku lajsnu, koja njemu puno znaci iz estetskih razloga. Kaze nemaju veze sa estetikom-pravi cigani. A onda je to jos jednom ponovio. Bilo mi je mnogo tesko, jako sam vezan za Kuma, tako da sam se jedva suzdrzao da mu ne uzvratim sa jednim petominutnim vaspitnim predavanjem. Bilo ko drugi da je to rekao doslo bi do teskog problema, jer to nije prvi put da moram reagovati za KUMA. Sudrzao sam se, i pokusao da ga na drugaciji nacin matiram, gadjajuci ga na njegov materializam i mozda egoizam. Interesuje me vase misljenje, sta to govori o njemu kao osobi? Da li mozda nema prijatelja i ne zna sta znaci biti kum i prijatelj i nije znao da za mene to predstavlja uvredu? Da li je on tim svojim postupkom pokazao visoki stepen nepostovanja prema meni? I da li sam trebao jos zesce da reagujem? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука