Zayron Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Zayron, сад баш кад си помен'о оте свемире... Samo da vas ubrzo ne prejde taj smijeh, da vam ne prisjedne! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Sad na rastanak vam dam još dva videa na pregled jer ću od sutra imati nekog urgentnog posla u našem medjuslovenskom društvu sve do 22.9.2015. a ponovu ću se vratiti k postovanju valjda 23.9.2015. tako da ne mislite da već figurišem kao statista u narandžastom zatvoreničkom kombinezonu u nekakvom propagandnom islamističkom klipu ili tako nešto slično. Ako budem saznaćete preko YT i FB. Ovdje je taj video o onom infiltratoru Habibu a pokažem vam tačno taj dio gdje govori o tome da nešto tako kao umjereni (umirněni) islam ne postoji! Razumjećete tome i bez prevoda! https://goo.gl/4fSi2F A ovdje taj infiltračni video od prije tačno deset godina, na njemu ćete ga i vidjet. On je inače vrelo zamršene biografije dostojne vrhunskih špiona, zaista je Arap i kao dijete je živio u Češkoj, bilingvalan, i češki i arapski su mu maternjim jezicima i zato može nekog zbunit njegov savršeni češki izgovor sa gotovo neprimjetnim arapskim akcentom, inače živi u zapadnoj Evropi a u Češkoj je samo povremeno. Pred deset godina je imao jači taj akcent a sad u tom gore videu je neprimjetan. Ovdje sam naštimao da ga možete vidjet odmah bez traženja kako izgleda i govori: Inače govori odlično i njemački i engleski a bio je takodjer infiltrator i u Njemačkoj. Sam se vjerski okarakterisao kao exmusliuman, bez odredjene vjere ali ne ateista. https://goo.gl/cbjhTz A ovdje je cijeli taj video. Ja muslim from Publicistika Do vidjena za deset dana! 8086.gif Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 A razni manijaci i teroristi moraju nuzno na ilegalan nacin uci u zemlju da bi terorisali? Ne mogy uci na legalan sa vizom i pasosem? Pitam jel ne vidim cemu legitimisanje i pravljenje baze kad moze isto da se desi i ovako, pa i ovo sto Zayron pise tu neki pasosi ne mogu bas pomoci Evropi da se odbrani od manijaka. Naravno da mogu i da ulaze i ulazili su i pre ovih migracija. Ali prosto, da bi koliko-toliko drzao bezbednosnu situaciju pod kontrolom, moras poceti od toga da znas koliko ljudi i kojih ti je uslo u zemlju a koliko i kojih izaslo. Npr. imas lice M.Lj. koje ulazi u Srbiju a vec raspisana poternica za njim u Grckoj gde je izvrsio neko krivicno delo odmah po dolasku iz Turske. Ako postoje obavestajni podaci koje drzave razmenjuju i apdejtuju, postoji i verovatnoca da ce ga neko vec privesti na putu od Grcke do Nemacke. U suprotnom, ako ne postoji nikakva kontrola, ako se nigde ne prijavi, ako nigde nije u bazama podataka, kako ce ga uhvatiti? https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Ovdje je taj video o onom infiltratoru Habibu a pokažem vam tačno taj dio gdje govori o tome da nešto tako kao umjereni (umirněni) islam ne postoji! Razumjećete tome i bez prevoda! https://goo.gl/4fSi2F Zaboravio sam tu postavit link, dakle to je u vezi s ovim postom koji je potrebno pročitati radi bolje razumljivosti toga svega o čemu je bila riječ: https://www.pouke.org/forum/topic/40158-srbija-da-podigne-zid-na-granici-sa-makedonijom/?p=1336015 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 Pa niko ni neće vraćati izbjeglice, samo vojno sposobne momke koji nisu iz zaraćenih oblasti a koji čine 801% invazionog ešelona ili korpusa koji pogrešno u medijima nazivaju izbjegličkom kolonom. To je islamska invazija sa 10-20% izbjeglica koje nam naravno neće činit problem ostavit ovdje, taj problem su 80% ostalih koji dolaze iz zemalja i oblasti u kojima nikakav rat ni oružani konflikt nije momentalno u toku i koji imaju izmedju 20-40 godina, vojno i radno su sposbni i nisu invalidi ili trudnice ili politički proganjane osobe. Nek' zvuci kako zazvuci, ali smatram da su ti "vojno sposobni" i previse zainteresovani za sebe i sopstvenu dobrobit (iz hriscanske perspektive je to promasaj cilja, naravno) i buducnost da im verovatno ne pada na pamet da ratuju i da rizikuju svoje zivote. Sve je manje ljudi koji bi polozili zivot za svoje ideale, sto je, u neku cudnu ruku, sasvim dobro po ostale. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 Naravno da mogu i da ulaze i ulazili su i pre ovih migracija. Ali prosto, da bi koliko-toliko drzao bezbednosnu situaciju pod kontrolom, moras poceti od toga da znas koliko ljudi i kojih ti je uslo u zemlju a koliko i kojih izaslo. Npr. imas lice M.Lj. koje ulazi u Srbiju a vec raspisana poternica za njim u Grckoj gde je izvrsio neko krivicno delo odmah po dolasku iz Turske. Ako postoje obavestajni podaci koje drzave razmenjuju i apdejtuju, postoji i verovatnoca da ce ga neko vec privesti na putu od Grcke do Nemacke. U suprotnom, ako ne postoji nikakva kontrola, ako se nigde ne prijavi, ako nigde nije u bazama podataka, kako ce ga uhvatiti? Naravno da mogu i da ulaze i ulazili su i pre ovih migracija. Ali prosto, da bi koliko-toliko drzao bezbednosnu situaciju pod kontrolom, moras poceti od toga da znas koliko ljudi i kojih ti je uslo u zemlju a koliko i kojih izaslo. Npr. imas lice M.Lj. koje ulazi u Srbiju a vec raspisana poternica za njim u Grckoj gde je izvrsio neko krivicno delo odmah po dolasku iz Turske. Ako postoje obavestajni podaci koje drzave razmenjuju i apdejtuju, postoji i verovatnoca da ce ga neko vec privesti na putu od Grcke do Nemacke. U suprotnom, ako ne postoji nikakva kontrola, ako se nigde ne prijavi, ako nigde nije u bazama podataka, kako ce ga uhvatiti? Dobro dosla u KPJ ... Ovo sa kontrolom se dopada drugovima iz politbiroa ... . Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 Nek' zvuci kako zazvuci, ali smatram da su ti "vojno sposobni" i previse zainteresovani za sebe i sopstvenu dobrobit (iz hriscanske perspektive je to promasaj cilja, naravno) i buducnost da im verovatno ne pada na pamet da ratuju i da rizikuju svoje zivote. Sve je manje ljudi koji bi polozili zivot za svoje ideale, sto je, u neku cudnu ruku, sasvim dobro po ostale. Dobro! Ni ja ne tvrdim da su svi nekakvi teroristi a ne bi bilo to ni moguće ali nažalost ne raspolažemo rendgenom koji će nam medju njima otkriti 4.000 elitno izvježbanih terorista ISIL-a na nivou specijalaca evropskih vojski i policije koji su već prošli u Evropu prošvercovani upravo medju izbjeglicama u manjim grupivama po 10-20 onda je svaki takav sumnjiv ako je došao ilegalno i bez dokumenata jer u takvim slučajevima ne važi presumpcija nevinosti već obrnuto presumpcija "sumnjivosti" jer su se već dopustili najmanje jednog ozbiljnog krivičnog djela: ilegalnog prelaska granice, pogotovu kad tvrde da nikakve identifikacijske dokumente kod sebe nemaju što je redovit slučaj kod njih. Dakle dok se ne dokaže suprotno svaki od njih je više, manje sumnjiv i potencijalno može predstavljati bezbjednosni rizik, zato tajne službe provode trijažu, selekciju takvih osoba dijele na "zanimljive i nezanimljive" s tog gledišta i informativno, obavještajno ih obradjuju, već sam to negdje prije objašnjavao. Ovdje je to: https://www.pouke.org/forum/topic/40158-srbija-da-podigne-zid-na-granici-sa-makedonijom/?p=1335492 https://www.pouke.org/forum/topic/40158-srbija-da-podigne-zid-na-granici-sa-makedonijom/page-59#entry1335652 Strašidelná spoveď bojovníka IS o utečencoch Sú medzi nimi tisícky našich zabijakov Strašna ispovijed ratnika IS o izbjeglicama. Medju njima su hiljade naših ubica, mordera Tamo su spomenuti dosta vjerodostojni i ozbiljni engleski izvori pa kad stignem i pronadjem postravim ih tu. https://youtu.be/be_VvVed_WU Ovdje se vratim još samo na tog infiltratora Habiba i poistavim vam linkove na sva tri puta kako je bio pitan tamo u videu za "umjereni islam". Inače ga se ovaj moderator na čak tri mjesta u tom videu pokušao pitati na razne načine i uvijek u drugačijem kontekstu i drugačije formulisanim pitanjem na takozvani "umjereni islam i umjerene muslimane" ili "light, pink islam" i svaki put je dobio isti negativan i odričan odgovor. Ako pogledate ovaj link https://goo.gl/4e6Pvjovdje se pitao prvi puta na to postoje li češki konvertiti koji će proglasit da se u Češkoj žene ne budu mlatit ili nešto slično jer to nije u skladu s "umjerenim evropskim poimanjem islama". tu je dobio odgovor da takav niko ne postoji a najviše postavljeni musliman češkog porijekla inače univerzitetski profesor Vladimir Saňka http://blisty.cz/art/9324.html koji je u medjuvremenu stigao biti i optužen zbog radikalnog islamizma i širenja mržnje prema nemuslimanima http://goo.gl/QGR6wJ u toj njihovoj lokalnoj češkoj komnuniti je s mlaćenjem žena i ostalim rigorozniim praktikovanjem šarije sasvim saglasan i ne pada mu na pamet protestovati u ime nekakvog "umjerenog evropskog poimanja islama" jer kao što je bilo rečeno, tako nešto kao "umjereni ili evropski islam po mjeri evropske kulture", nekakva praktična aplikacijska podskupina ili ogranak islama ne postoji. Ovdje je drugi taj pokušaj koji ste već vidjeli https://goo.gl/4fSi2F a tamo ga se pita koliko bi moglo biti "umjerenih muslimana" medju češkim konvertitima a ovo je konačno taj treći put https://goo.gl/AxzaZJkad mu postavlja pitanje koliko "umjerenih muslimana" bi moglo biti otprilike medju tim izbjeglicama iz Sirije i imigrantima iz drugih arapskih zemalja a sva tri puta je dobio isti odgovor da takvi NE POSTOJE jer nešto takvo kao "umirnjeni, umjereni islam" ne postoji. A to će vam potvrditi i svaki imalo objektivniji islamolog i arabista. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 I još samo da dodam da je na Habiba izdana fetva kojom je osudjen na smrt zbog te učestvovanja u toj emisliji što znači da svaki pravovjerni musliman ima pravo da ga ubije a nakon čega je morao emigrovat iz Češke u koju ipak dolazi povremeno na svoj rizik a žibvi na bliže neodredjenom i utajenom mjestu negdje na Zapadu. Još samo da spomenem da je ta emisija bila češke državne TV tj. ČTV, dakle radilo se o vrlo ozbiljnom infiltračnom projektu koji je slijedio odredjeni cilj koji je postignut, isprovocirat pažnju češke javnosti, policije, sudova i tajnih službi na to što se dešava u toj praškoj džamiji na Černom Mostu u čemu je i uspjela a ne neke privatne bulevarske ili zabavne TV tipa Pink. Poslije su uslijedile i policijske racije i optužbe. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 To je taj video ČTV državne češke televizije zbog kojeg je infiltrator Habibi exkomunikovan iz svoje ume, džemata ili čega (islamske lokalne komunite) i izdana bila na njega fetva - smrtna presuda. Postavim ga ponovo jer gore sam dao nekakav feleričan link možda pa počinje od pete minute, ne znam zašto: Možda je to samo kod mene zbog cookies. Ako vam ne počne od početka vratite ga ručno na početak, nešto nije u redu ili s tim videom ili linkom i kolačićima možda cookies kod mene. https://youtu.be/WBYimV_0YRE Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 Zaki popi jos neko pivo prenego vam zabrane tocenje alkohola ... ) lab_man, feeble, Н И Н Е and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 Заборавио си брате да споменеш да смо ми на српском двору ономад јели виљушком а Шваба рукама. Едит: Е да, и да је Адам био наш чоек, Србин. mora da sad mislis da si mnogo pametan . Nece Srbiji biti bolje dok se Srbi sprdaju sa sopstvenom istorijom. J a sam vidis ponosan sto moj narod nikada nije radio sve one stranse stvari koje zapadnjaci jesu i to je nesto sto treba jasno i glasno pricati svima i svuda . A to sa viljuskama je tacno , svabe su inace do ranog 17 veka jeli ljude ali to nije nesto o cemu se rado prica . Nego da te pitam , kakav ti se osecaj budi kad se sprdas sa svoijm narodom i istorijom? Jel nekako toplo oko srca ? Razmisli mao o tome , nisu to naivne i nevazne stvari ... feeble and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 Krasno zboriš, šteta što nisi premijer ti! Steta , jer da jesam poslao bih agente tajne sluzbe da te nadju i nateraju da predjes u pravoslavlje i javno ispovedis da si Srbin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 Ne znam da li je direkno vezano za temu, ali ipak da pitam... Da li ste promenili misljenje vezano za razlog imigracije Siptara sa Kosova koja se desila neposredno pre ove velike migracije iz Sirije? Ja sam npr. bila ubedjena da su Siptari sa Kosova bezali iz ekonomskih razloga i zato sto nisu vise mogli da zive pod onom zlocinackom vlascu. Medjutim, sad vise nisam sigurna da je to jedini razlog. Ne znam, sve mi je to sad nekako cudno, mada, mozda je samo koincidencija. Sta vi mislite? https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 mora da sad mislis da si mnogo pametan . Nece Srbiji biti bolje dok se Srbi sprdaju sa sopstvenom istorijom. J a sam vidis ponosan sto moj narod nikada nije radio sve one stranse stvari koje zapadnjaci jesu i to je nesto sto treba jasno i glasno pricati svima i svuda . A to sa viljuskama je tacno , svabe su inace do ranog 17 veka jeli ljude ali to nije nesto o cemu se rado prica . Nego da te pitam , kakav ti se osecaj budi kad se sprdas sa svoijm narodom i istorijom? Jel nekako toplo oko srca ? Razmisli mao o tome , nisu to naivne i nevazne stvari ... Ne treba se "sprdati" sa svojom istorijom ali dobro je bar pokusati biti realan. Srbi mozda nisu naneli toliku stetu drugim narodima ali jesu sami sebi i to je ono na cemu bi mi, zarad zdravije i bolje buducnosti, trebali insistirati i iz cega bi trebali uciti. Ne znam da li smo i kakvim kasikama jeli u srednjem veku, ali znam da nam veliki broj dece i staraca danas, u 21.v., u sred Evrope uopste ne jede jer nema sta vec gladni odlaze na spavanje vecinu noci tokom godine. Dijasporka је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 definitivno je srbiji put u EU zatvoren. Mi to vec znamo i ne trebas ti to da nam pricas. Sva sreca EU postuje zelje naroda bolje njegove vodje , Znas , Srbi su ponosni i vrlo izbirljivi u pogledu drustva, ja polazim od sebe , ne moze svaka fukara da sedne sa mnom za isti sto u kafani a zamisli tek da izbrisemo granice sa recimo fasistickom madjarskom , austirjom, hrvatskom , nemackom , i svim onim NATO skotovima koji su nas bombardovali 1999. Nego mi lepo sami sa sobom a vi sa vasim sirijcima , iracanima i vec odomacenim turcima pa kako se kome zalomi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука