zuti car Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Sami se poredite s njima jer hoćete biti i postati to isto što i oni, da vam ne imponuju i da ih prezirete ne biste to htjeli niti bi vam to padalo na pamet. Iako znate ko su i šta su bili i koliko su vas koštali i života i stradanja za 1ww i za 2ww ne možete se dočekat a ni smirit dok ne udjete u savez s njima i s ostalim katoličko-protetanstkim kanibalima, fašistima i nacistima i uništavateljima pravoislavlja. Ne dragi moj , Srbi ne zele u savez sa njima , to sto ova marionetska vlada prica nema veze sa stvarnim stanjem, je ne znam nikoga ko zeli u EU i ko misli ista pozitivno o EU , ni jednog jedinog coveka a znam prilican broj ljudi . I ne boj se , necemo mi nikada uci savez sa njima jer pripadamo potpuno drugacijim kuluturama , oni su fasiti , rasisti , secikese i ubice , sve ono sto mi nismo i nikada ne mozemo da budemo , istorija nam precizno pokazuje ko je kakvog duha . Nego reci ti meni kakvo je tvoje resenje za izbeglice , naravno , cak i tebi mora da bude jasno da niko normalan ne seda u gumeni camac sa sve decom i ide preko mora ako ima ikakvu drugu opciju , pa znajuci to sta rti predlazes , kako resiti pitaje ovih jadnih ljudi ,? Mozda ih vratitri u ratom zahvacene zavicaje ?Ili ih strpti u logore dok rat ne prodje pa ih o da vratiti nazad (ko prezivi naravno) ? Ili imas neki drugi predlog? feeble and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Ne dragi moj , Srbi ne zele u savez sa njima , to sto ova marionetska vlada prica nema veze sa stvarnim stanjem, je ne znam nikoga ko zeli u EU i ko misli ista pozitivno o EU , ni jednog jedinog coveka a znam prilican broj ljudi . I ne boj se , necemo mi nikada uci savez sa njima jer pripadamo potpuno drugacijim kuluturama , oni su fasiti , rasisti , secikese i ubice , sve ono sto mi nismo i nikada ne mozemo da budemo , istorija nam precizno pokazuje ko je kakvog duha . Nego reci ti meni kakvo je tvoje resenje za izbeglice , naravno , cak i tebi mora da bude jasno da niko normalan ne seda u gumeni camac sa sve decom i ide preko mora ako ima ikakvu drugu opciju , pa znajuci to sta rti predlazes , kako resiti pitaje ovih jadnih ljudi ,? Mozda ih vratitri u ratom zahvacene zavicaje ?Ili ih strpti u logore dok rat ne prodje pa ih o da vratiti nazad (ko prezivi naravno) ? Ili imas neki drugi predlog? Vaša kako ti kažeš "marionetska vlada" jje ta koju ste si izabrali demokratskom većinom tako da se o tome nema šta dalje raspravljati., ti i takvi kao ti, Crveni Baron itd. ste glasačkom manjinom koja nije pobijedila na izborima, koja je pobijedjena strana na izborima i čija volja i želja da se ne ide u savez sa EU neće biti uzeta k znanju kao što ni nije. Vučić radi ono za šta je dobio mandat od demokratski izglasane srpske većine. Mogao bi me uvjerit u suprotno jedino kad bi Srbija bila autoritarna monarhija kraljhevina ili carevina pa se desilo ono što se desilo s pristupanjem Srbije Trojnom paktu da su vlasti toi htjele i prtotiv vaše volje. dakle nisi me uvjeriio. Što se tiče iizbjeglica treba ih razlikjovati od imigranata, izbjeglice JESU iz ratom zahvaćenih oblasti a ekonomski imigranti NISU. Izbjeglice treba primiti svaka zemlja u skladu sa medjunarodnim zakonima o izbjeglicama što znači prema prioritetima i hijerarjiskim pravnim prinadležnostima ustanovljenim tim zakonima a te koji NISU izbjeglice iz ratom zahvaćenih područja svaka zemlja može primiti onoliko koliko sam hoće ili ih ne mora primiti uopšte nikoga od njih ako oddluči da ih primati neće, može ih i sve ili većinu njih vratiti, prinudno deportovat i ne odobriti im dalji boravak u toj zemlji. Naročito ako su u zermlju ušli ilegalno bez poziva i bez viza i mimo standardni granični prelaz i carinsku ulaznu proceduru a bez dokumenata, pasoša i iz zemlje su u kojoj se ne ratuje ali zato su tamo aktivni prevadječski gangi koji im za velike pare ilegalnim i zakonski nedozvoljenim načinima u okviru organizovanog prevadječskog kriminala omogućavaju prošvercat se preko ggranice protuzakonito i ilegalno Ekonomska migracija je uvijek bila dobrovoljna a zavisila od dobre volje tih koji su htjeli pozvati strance u ekonomsku imigraciju kao što je bio slučaj sa USA Srbima u Čikagu i drugim USA gradovima i svuda po svijetu gdje ih ima od USA i Kanade pa sve do Australije i Novog Zelanda i od dobre volje samih tih koji su se odazvali tom pozivu, a ni njih niko nije imao pravo silom slat tamo gdje to nisu htjeli, ni Kraljevina Srbija, ni Kraljevina Jugoslavija a ni FNRJ/SFRJ. http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.293.html:358022-Pavle-Karadjordjevic-verovao-u-istinu-o-Trojnom-paktu http://www.nspm.rs/istina-i-pomirenje-na-ex-yu-prostorima/knez-pavle-karadjordjevic-i-pristupanje-jugoslavije-trojnom-paktu.html?alphabet=l http://www.telegraf.rs/vesti/politika/1493202-evo-kako-su-srbi-trojnim-paktom-sa-hitlerom-mogli-postati-stub-eu-i-ekonomska-sila-jaca-od-svajcarske-foto-video http://www.telegraf.rs/vesti/politika/1462941-tajni-plan-kneza-pavla-i-hitlera-srbija-stub-eu-i-ekonomski-jaca-od-svajcarske-a-sokirace-vas-koliko-bi-srba-bilo-foto-video-2 http://www.kurir.rs/da-je-knez-pavle-ostao-na-vlasti-srbija-bi-bila-kao-svajcarska-clanak-447899 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 A izgleda da će se zaista morati pristupiti razantnom ograničavanju ulaska ilegalnih imigranata kako bi sredstva koja syu se do sada trošila na njih bila prerusmjerena onima koji su zaista zaštite potrebni, legalnim i pravim izbjeglicama iz ratnih područja a koji istovremeno ne provode kriminalne, vandalske i terorističke ili bilo kakve druge protuzakonite i nedozvoljkene aktivnosti na teritoriju dotičnih domaćinskih zemalja kao dilanje druga, organizovana prostitucija i sl. Bez toga to nejde, selekcija izmedju zakonitih legalnih izbjeglica iz ratnih područja i onih koji za plaštom imigracije provode kriminalne djelatnosti mora postojati. A zbog ovoga: Evropa je u opasnosti. Medju imigrantimna su teroriste iz IS, upozorava agenturaBrisel - Medju imigrantima doplovljavajucim preko Sredozemnog mora do evrope su i ratnici Islamske države (IS(, izjavila je Michele Coninsx, šefka Evropske unije za sudsku saradnju (Eurojust) http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/125278-evropa-v-ohrozeni-mezi-imigranty-jsou-teroriste-z-is-varuje-agentura/ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 A izgleda da će se zaista morati pristupiti razantnom ograničavanju ulaska ilegalnih imigranata kako bi sredstva koja syu se do sada trošila na njih bila prerusmjerena onima koji su zaista zaštite potrebni, legalnim i pravim izbjeglicama iz ratnih područja a koji istovremeno ne provode kriminalne, vandalske i terorističke ili bilo kakve druge protuzakonite i nedozvoljkene aktivnosti na teritoriju dotičnih domaćinskih zemalja kao dilanje druga, organizovana prostitucija i sl. Bez toga to nejde, selekcija izmedju zakonitih legalnih izbjeglica iz ratnih područja i onih koji za plaštom imigracije provode kriminalne djelatnosti mora postojati. Pa koje su ti sada zakonske legalne izbeglice? Oni mogu niti samo u turskoj Zaki? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Pa koje su ti sada zakonske legalne izbeglice? Oni mogu niti samo u turskoj Zaki? Ne samo u Turskoj već i u Jordanu, Libanonu, Iranu i svakoj tamo susjednoj bezbjednoj zemlji a većina ih tamo i jeste. A to iz već spomenutih razloga da se ne bi raspršili po cijelom svijetu i tamo usadili jer kad se rasprše kuds koji mili moji po cijelom svijetu i usade onda ih bude teško skupljat i vraćati odasvud. A prioritet te države i OUN je vratihi ih što više u Siriju jer je to njihova zemlja i normalno stanje stvari i jer treba da se vrate po svim zemaljskikm i Božijim zakonima. I zato im se NAMJERNO ne daju masovno vize dalje po svijetu USA, Kanadu, Australiju, Novi Zeland itd. kako bi se ih što više po završetku rata onda vratilo kući isto kao što su ih i većina izbjeglica iz BiH takodjer vraćena kući iz Njemačke, Austrije itd. To su legitimni interesi Sirije kao države o kojim OUN i UNHCR takodjer mora voditi računa i o tom je već bilo riječi. To isto se odnosilo i mene jer sam bio iz BiH ali sam ja s češkim/moravskim korijenima koje sam morao dokazati rodnim listovima svojim, roditelja i praroditelja dobio repatrijačnu iznimku od Češke republike i državljanstvo ui skraćenom postupku jer i danas imam rodbinu ovdje na južnoj Moravi! Inače bih se morao vratiti u FBiH odakle sam porijeklom da nije toga bilo, kaoi i svi drugi. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Pa koje su ti sada zakonske legalne izbeglice? Oni mogu niti samo u turskoj Zaki? Dzabe se trudis da mu objasnis , kad odluce da je neko nize bice onda ga tako i tretiraju ,kao zivotinju . Pomaze se selektivno , 'legalne" izbeglice imaju pravo na pomoc a 'ekonomske " treba vratiti u opustosene i opljackane zemlje , koje su gle cuda opljackane i opustosene upravo od od tog "humanog' zapada , i treba da budu srecni sto su uopse vraceni tamo jer iskustvo nas uci , posebo ono iz WWII , kako oni resavaju problem "nelegalnih " na njihovoj teritoriji Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Dzabe se trudis da mu objasnis , kad odluce da je neko nize bice onda ga tako i tretiraju ,kao zivotinju . Pomaze se selektivno , 'legalne" izbeglice imaju pravo na pomoc a 'ekonomske " treba vratiti u opustosene i opljackane zemlje , koje su gle cuda opljackane i opustosene upravo od od tog "humanog' zapada , i treba da budu srecni sto su uopse vraceni tamo jer iskustvo nas uci , posebo ono iz WWII , kako oni resavaju problem "nelegalnih " na njihovoj teritoriji Vi ste imali isto tako velikog razumijevanja za ekonomske izbjeglice iz Albanije koje ste pustili da demografski ovladaju Kosovom i Metohijom a zato su vam sad KiM gdje? Neko se uči iz tudjeg primjera a neko se ne pouči ni iz svog sopstvenog, o tom je to! Šiptari su bili sve ekonomski i legalni, čim dalje sve ih je bilo više i više a sad imaju sve legalno to što na KiM imaju a vi Srbi ste postali "niže biće i tretirani kao životinje" na svojoj sopstvenoj zemlji! To takvo isto rjšenje predlažete Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj? Hvala lijepa, ne! nana је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Vi ste imali isto tako velikog razumijevanja za ekonomske izbjeglice iz Albanije koje ste pustili da demografski ovladaju Kosovom i Metohijom a zato su vam sad KiM gdje? Neko se uči iz tudjeg primjera a neko se ne pouči ni iz svog sopstvenog, o tom je to! Šiptari su bili sve ekonomski i legalni, čim dalje sve ih je bilo više i više a sad imaju sve legalno to što na KiM imaju a vi Srbi ste postali "niže biće i tretirani kao životinje" na svojoj sopstvenoj zemlji! To takvo isto rjšenje predlažete Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj? Hvala lijepa, ne! Mnogo se nerviras Zajrone... sto ne odes na madjarsku granicu da malo sutiras i saplices migrante, cisto malo da das sebi oduska Плутон је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Nismo zainteresovani za reprizu KiM kod sebe! Taj film je već jednom bio! Možda nismo baš sasvim dobro shvatili zašto ste si tako nešto dozvolili ali smo iz istog tog vašeg KiM primjera shvatili šta se niipošto i ni u kojem slučaju ne treba i ne smije radit! A kako se ne smije ponašati nikada i nigdje! Ovako se to radi! Tužioci: Prevadječstvo (ilegalni šverc preko granice) je kažnjivo (krivično djelo) A to bez ogleda na Šengen! Žalobci: Převaděčství je trestné. Hranice Česka existují, nehledě na Schengen http://www.lidovky.cz/nsz-prevadecstvi-je-trestne-hranice-ceska-existuji-nehlede-na-schengen-1my-/zpravy-domov.aspx?c=A150910_160024_ln_domov_ELE Nejvyšší státní zastupitelství odmítlo právní názor, podle nějž nemůže docházet k nezákonnému pozemnímu překračování českých hranic, protože státy schengenského prostoru státní hranice zrušily. Nejvyšší státní zastupitelství dospělo podle serveru k závěru, že státní hranice České republiky stále existují, protože nebyly Ústavou zrušeny ani změněny. Najviše državno tuzžilaštvo odbilo pravni nazor, prema kojem ne može dolaziti k nezakonitom pozemnom prelasku čeških granica zato što su države šengenskog prostora državne granice ukinule. Najviše državno tzužilaštvo dospjelo prema serverui k zaključku, da državne granice Češke republike i dalje postoje, zato što Ustavom nisu bile ni ukinute a ni promjenjene. nana је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Zayron, јеси ли у стању (укратко) да објасниш на који начин је по твом неком схватању Чешка уопште угрожена овом миграцијом?Колико сам ја пратио целу причу, крајња дестинација овим несрећницима је Немачка и Скандинавско полуострво. Плутон and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 A evo zašto se moraju čuvati svoje granice: https://www.youtube.com/watch?v=xn-UCR5p0y0 Container with aid for "refugees" was full of weapons and ammunition Container full of help for Muslim "refugees" arrived in Greece and guess what was in there? It was full of weapon. Why isn't media reporting about this? Izvor i druga dva videa: http://www.liveleak.com/view?i=fab_1441910026 A znate li šta znači Hidžra? https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B8%D1%9F%D1%80%D0%B0 http://martinkonvicka.blog.idnes.cz/c/476124/hidzra-doslova-migrace.html A znate li koji je dan danas? https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%BF%D1%81%D0%B0%D0%B4%D0%B0_%D0%91%D0%B5%D1%87%D0%B0_%281683%29 https://youtu.be/umVMDDveOZQ http://www.raduza.cz/texty.php?id=137 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Zayron, јеси ли у стању (укратко) да објасниш на који начин је по твом неком схватању Чешка уопште угрожена овом миграцијом? Колико сам ја пратио целу причу, крајња дестинација овим несрећницима је Немачка и Скандинавско полуострво. 1. Spor oko kvota - Češka, Slovačka i Poljska odbijaju kvote za primanje i PRERASPODJELU iazilanata unutar EU! 2. Ako još nije momentalno ciljova već tranzitna zemlja, ciljovom zemljom može postati vrlo brzo za nekoliko mjeseci. A to s obzirom na neočekivan i nepregledan razvoj situacije, rozvjedke najavljaju milionske cifre koje idu prema Evropi. Češka je proglasila da će primati IZBJEGLICE s ratnog područja a hrišćane ili ateiste ali ne vojno sposobne muškarce MUSLIMANE od 20-35 godina a to isto Slovačka i Poljska što je spojeno s upetljanosti islamskih imigranata u medjunarodni islamistički terorizam. Dakle žene, djecu, maloljetnu omladinu starce i trudnice primati hoće, vojno sposobne muškarce NE! nana је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Ne samo u Turskoj već i u Jordanu, Libanonu, Iranu i svakoj tamo susjednoj bezbjednoj zemlji a većina ih tamo i jeste. A to iz već spomenutih razloga da se ne bi raspršili po cijelom svijetu i tamo usadili jer kad se rasprše kuds koji mili moji po cijelom svijetu i usade onda ih bude teško skupljat i vraćati odasvud. A prioritet te države i OUN je vratihi ih što više u Siriju jer je to njihova zemlja i normalno stanje stvari i jer treba da se vrate po svim zemaljskikm i Božijim zakonima. I zato im se NAMJERNO ne daju masovno vize dalje po svijetu USA, Kanadu, Australiju, Novi Zeland itd. kako bi se ih što više po završetku rata onda vratilo kući isto kao što su ih i većina izbjeglica iz BiH takodjer vraćena kući iz Njemačke, Austrije itd. To su legitimni interesi Sirije kao države o kojim OUN i UNHCR takodjer mora voditi računa i o tom je već bilo riječi. To isto se odnosilo i mene jer sam bio iz BiH ali sam ja s češkim/moravskim korijenima koje sam morao dokazati rodnim listovima svojim, roditelja i praroditelja dobio repatrijačnu iznimku od Češke republike i državljanstvo ui skraćenom postupku jer i danas imam rodbinu ovdje na južnoj Moravi! Inače bih se morao vratiti u FBiH odakle sam porijeklom da nije toga bilo, kaoi i svi drugi. A da im nije preko Sredozemng mora i EU susedna drzava? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 1. Spor oko kvota - Češka, Slovačka i Poljska odbijaju kvote za primanje i PRERASPODJELU iazilanata unutar EU! 2. Ako još nije momentalno ciljova već tranzitna zemlja, ciljovom zemljom može postati vrlo brzo za nekoliko mjeseci. A to s obzirom na neočekivan i nepregledan razvoj situacije, rozvjedke najavljaju milionske cifre koje idu prema Evropi. Češka je proglasila da će primati IZBJEGLICE s ratnog područja a hrišćane ili ateiste ali ne vojno sposobne muškarce MUSLIMANE od 20-35 godina a to isto Slovačka i Poljska što je spojeno s upetljanosti islamskih imigranata u medjunarodni islamistički terorizam. Dakle žene, djecu, maloljetnu omladinu starce i trudnice primati hoće, vojno sposobne muškarce NE! Аха, контам сад... Него, кад то тако напишеш некако се стиче (погрешан) утисак да Češku, Slovačku i Poljsku неко нешто уопште и пита "unutar EU". Тешко и да можете "cilkjovom zemljom postati vrlo brzo za nekoliko mjeseci" пошто ти "hrišćani, ateisti ili vojno sposbni muškarci MUSLIMANI" долазе из економски снажније земље (овде мислим на Сирију) од тих које си навео, па имам утисак и како ту нешта хорски фолирате. Да не кажем, к'о кечери. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Vojno sposobnim muskarcima muslimanima pa jos i pripadnicima ISIS je sto puta lakse bilo da se svrckaju po evropi i da prelaze granice kako hoce pre ove izbeglicke krize... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука