Jump to content

Srbija da podigne zid na granici sa Makedonijom!

Препоручена порука

Najavljeno je već u Apokalipsi vrijeme kad će o mnogo čemu na svijetu odlučivati glavno genitalje i animalni instikti,

Jedino što ja o tome znam da to o čemu one odluče sigurno neće biti od Boga, prije od Zloga i od svega drogoga!.

A tvoje poučke mogu biti zanimljive sa prirodnjačkog gledišta ali s hrišćanskog ja ne vidim tamo ništa zanimljivog.

To o čemu pišeš, razmnožavat se umiju i skakavci u polju, umije to korov u vinogradu, puna Biblija takvih priča.

Plodite se i mnozite se  i napunite zemlju ...

Muslimani se plode i mnoze i pune zemlju a sada ce i Evropu da napune ...a i Cesku ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Plodite se i mnozite se  i napunite zemlju ...

Muslimani se plode i mnoze i pune zemlju a sada ce i Evropu da napune ...a i Cesku ...

Da i usput kamenuju svoje ako neće biti muslimani pa se opovaž bit nemusliman!

I isto tako potiru i iskorjenjuju kafire, infidele, nevjernike svuda gdje stignu a trajno!

I kako ti uopšte pada na pamet poredit hrišćanstvo s ovim, da nisi ti kriptomusliman?

https://youtu.be/KTGd6VJ-M6k

Подели на овим сајтовима

Ma sve OK nego razmotri opciju da otovris blog posto ova tema vise nema nikakvu svrhu za nas ostale...

A ti se mani tih impertinencija jer ću ja otvorit blog samo zbog

tebe a na kojem ću te opominjat da si otvoriš svoj blog za njh.

Ako nemaš ništa npametnije napisat poštedi nas impertinencija

i svojih opservacija o tom koliko ko piše i čim je motivisan da piše..

Подели на овим сајтовима

A ti se mani tih impertinencija jer ću ja otvorit blog samo zbog

tebe a na kojem ću te opominjat da si otvoriš svoj blog za njh.

Ako nemaš ništa npametnije napisat poštedi nas impertinencija

i svojih opservacija o tom koliko ko piše i čim je motivisan da piše..

Nista ne zameram niti se ljutim...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

pa Kosovo je etnicki skoro cisto od Srba-hriscana a kako rece jedan, Srbi iz RS dolaze u Novi Sad na faks i tu ostaju, za koju deceniju i RS ce zavrsiti kao Kosmet ...

A tako bi trebao kao vi završit i cijeli svijet samo zato što ste vi imali smolu u exSFRJ  iliti Titoslaviji s gradjanima albanskom manjinom na KiM i sa J.B. Tiiiiiitoooooooooooom kome ste se vi Srbi masovno (što Srbin to komunista ili milicioner, SUP-ovac il UDBA-š ili u JNA svuda kud si pogledao) i vaši republički i političari i KPJ/SKJ sekretari i ko zna sve ko zaklinjali da sa Tiiiiiitiiiiiiiiinog puta ne sidjete pa ga zbog vas nisu mogli skinut ni MASPOK-ovci 70-tih godina i tom ste dičnom sinu hrvatskome i svih naroida i narodnosti tako svojom podrškom najviše vi Srbi uradili na tome da mu podržite mandat još za sljedećih 20 godina  TitoZombiju koji vas je okrao za Kosovo i Mewohiju i slao UDBA-ške atentatore sza pravoslavnim popovima i četnicima po Australiji i svuda gdje prije stigao? A  svi ste bili sve samio komunista i ateista a SPC opijum naroda! Mislim da vam je J.B. Tiiiiiiiiiitoooooooooo zahvalan bio až do svoje smrti za tu podršku i za sve drugo što ste za njega učinili da na vlasti ostane ali vam to nikada nije stigao ili htio reći,l slatka tajna! Svaka čast Srbima koji su moghli sve to pretprjket a ne bili saglasni s tim, skidam kapu, heroji! Pa ja sam mislio da neću stići u životu upoznat Srbiuna vjernika dok se SDS  u BiH nije pojavio. Srbin i vjernik, da ide u crkvu, to je bilo skoro oximoron u Bosni, za ostale republike ne znam, ali masovno su bili zapisani u komuinista i išla im na živce vjera, crkva i popovi, svaka a i ta njihova i psovali Boga! Da ner bi Karadžića i njegover SDS ja bih umro u ubjedjenju da su svi Srbi komunisti i ateisti!

Koga buide zanimalo: duel direktora hum. org. Čovjeka u nevoilji s

a bivšim češkim ministrom inostranih poslova a sad Evroposlanikom

http://video.aktualne.cz/dvtv/duel-zahradil-panek-stavime-se-k-uprchlikum-prospecharsky/r~ce4a2b18530f11e5b6b20025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-1

Подели на овим сајтовима

A tako bi trebao kao vi završit i cijeli svijet samo zato što ste vi imali smolu u exSFRJ  iliti Titoslaviji s gradjanima albanskom manjinom na KiM i sa J.B. Tiiiiiitoooooooooooom kome ste se vi Srbi masovno (što Srbin to komunista ili milicioner, SUP-ovac il UDBA-š ili u JNA svuda kud si pogledao) i vaši republički i političari i KPJ/SKJ sekretari i ko zna sve ko zaklinjali da sa Tiiiiiitiiiiiiiiinog puta ne sidjete pa ga zbog vas nisu mogli skinut ni MASPOK-ovci 70-tih godina i tom ste dičnom sinu hrvatskome i svih naroida i narodnosti tako svojom podrškom najviše vi Srbi uradili na tome da mu podržite mandat još za sljedećih 20 godina  TitoZombiju koji vas je okrao za Kosovo i Mewohiju i slao UDBA-ške atentatore sza pravoslavnim popovima i četnicima po Australiji i svuda gdje prije stigao? A  svi ste bili sve samio komunista i ateista a SPC opijum naroda! Mislim da vam je J.B. Tiiiiiiiiiitoooooooooo zahvalan bio až do svoje smrti za tu podršku i za sve drugo što ste za njega učinili da na vlasti ostane ali vam to nikada nije stigao ili htio reći,l slatka tajna! Svaka čast Srbima koji su moghli sve to pretprjket a ne bili saglasni s tim, skidam kapu, heroji! Pa ja sam mislio da neću stići u životu upoznat Srbiuna vjernika dok se SDS  u BiH nije pojavio. Srbin i vjernik, da ide u crkvu, to je bilo skoro oximoron u Bosni, za ostale republike ne znam, ali masovno su bili zapisani u komuinista i išla im na živce vjera, crkva i popovi, svaka a i ta njihova i psovali Boga! Da ner bi Karadžića i njegover SDS ja bih umro u ubjedjenju da su svi Srbi komunisti i ateisti!

Koga buide zanimalo: duel direktora hum. org. Čovjeka u nevoilji s

a bivšim češkim ministrom inostranih poslova a sad Evroposlanikom

http://video.aktualne.cz/dvtv/duel-zahradil-panek-stavime-se-k-uprchlikum-prospecharsky/r~ce4a2b18530f11e5b6b20025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-1

Ne bi trebao tako zavrsiti svet vec samo onaj deo koji ide okolo i unistava stabilne drzave, izaziva krize zarad ekonomskih interesa, finansira i naoruzava teroriste poput ovih iz kalifata i slicno . A tu spada SAD, britanije, francuska ...

Подели на овим сајтовима

Srbija je do sada ispratila nekih 120 000 izbeglica i od njih samo 500 je zatrazilo azil u Srbiji. Tim odnosom ako bi prevezli nekih milion do EU u srbiji bi ostalo nekoliko hiljada ... Odlican omjer ...

:)):))

Подели на овим сајтовима

Nista ne zameram niti se ljutim...

Ako niko ništa ne piše to znači da je mogao napisati ali nije smatrao to za nužno, nije smatrao

to potrebnim ili korisnim ili se nije smatrao komnpetentnim ili ga to prosto nije uopšte zanimalo.

U koju grupu spadaš ti?

Ja lično spoadam u tu grupu ljudi koji o tom mogu nešto napisati, smatram to vrlo nužnim napisati,

smatram to potrebnim i korisnim napisati i smatram se dovoljno kompetentnim o tom nešto napisati.

Ne ljutim se ni ja ali mi tošto ti radiš liči na tklasično rolovanje,

trolovanje svakako nije kad ti imaš nešto reći sasvim novog 

k temi ali u medjuvremenu niko nije imao potrebu šta tamo novog

dodati ili okomnentarisati i reći. To je onda njihova stvar ne moja.

na blog liči i tema Etno muzika koju je otvorio Željko a ja sad trebam šta?

Nepisat ništa i ne objavljivat tamo samo zato što se nekom drugom to neće?

A namjerno ne postujem srpske stvari/videa kako bi imali šta postovat i oni

a zanimalo bi me to što bi oni napostovali, ali ONI to ne rade i neće a to je čiji problem?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Možda moje porijeklo po mami, baki i moravskom pradjedu ima

veze s ovom temom i tom mojom motivacijom što  o njoj pišem.

05. Radůza - Verbují chlapce

Text:

VERBUJÍ CHLAPCE
hudba, text: Radůza

Verbují chlapce
z horního konce
z horního konce dědiny
a když je mají
kabát jim dají
nosit ho nechce ni jediný

Ještě ten týden
přijdou pod Vídeň
šavličkou s Turkem se budou bít
šavlička ostrá
až je to o strach
pevně ji do ruky uchopit

Matěj a Jurka
jedou na Turka
šavlička na boku svítí se
tam pod tou Vídní/Bečom
plakali tři dni
viděli, že těžko vrátí se

Co chlapců švarných
život tu zmarní
zaklepe Bohu Pánu na dveře
Jene Sobieski
ať král nebeský
sám jim ty brány nebes otevře

Śpiewają chłopcy
nasi i obcy
bo chęć mają na nowe buty
ci co je mają
już nie śpiewają
wiedzą, że wdepnęli w kłopoty

Janie Sobieski
szalik nebieski
dała mi Kasia by ją wspominać
ej, przeleciał luty,
zniszczyłem już buty
a ten szalik przeszedł ze mną cały świat

Pod Vídní Jurka
zabit od Turka
leží tam i jeho koníček
kdopak tu zprávu
odnese domu
padnul tam i milý Matějíček

Ej, chlapci švarní
kdo život váš zmarnil
zkrvavil ty vaše kadeře
Jene Sobieski
ať král nebeský
potěší ty jejich mateře

Zpívají chlapci
naši i cizí
zachtělo se jim nových bot
ti co je mají
už nezpívají vědí, že se dostali do nesnází

Jene Sobieski
modrý šáteček
dala mi Katuška, abych na ni vzpomínal
ej, minul únor
boty jsem zničil
a ten šáteček se mnou prošel celý svět

Dalje o tom imate ovdje:

https://www.pouke.org/forum/topic/39823-vojna-muzika-parade-i-vojni%C4%8Dke-pjesme-iz-cijelog-svijeta/page-3

Подели на овим сајтовима

JUNKER ODLUČIO Određene nove kvote za prijem izbeglica, Nemačka i Francuska preuzimaju najviše

Srna | 07. 09. 2015. - 12:25h cat_icn_more.png 12:48h Foto: Reuters | Komentara: 0

Evropska komisija odredila je nove nacionalne kvote za prijem izbeglica, prema kojima će Nemačka zbrinuti ukupno 40.000 ljudi, a Francuska 30.000 od 160.000 azilanata koji će biti prebačeni iz Italije, Grčke i Mađarske, rekli su izvori u Briselu.

657409_zan-klod-junker03reutersfoto-reutNove predloge tokom dana predstaviće predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker.

Zvaničnici EU ranije su rekli da će predložiti da Unija zbrine dodatnih 120.000 ljudi, pored 40.000 čije je razmeštanje predloženo ranije.

Najviše od dodatnih 120.000 izbeglica naći će utočište u Nemačkoj - njih 31.443, a u Francuskoj 24.031. Ovu informaciju za Francusku je potvrdio predsednik ove države Fransoa Oland.

List "Pais" preneo je da će Španija, prema novom planu, primiti 14.931 izbeglicu, Poljska 9.287,a Holandija 7.214. Po 4.500 izbeglica zbrinuće Belgija i Švajcarska, a Austrija 3.640.

Za Hrvatsku je određena kvota od 1.064 osobe, a za Sloveniju 631, navodi "Pais".

Izvor iz EU rekao je da Evropska komisija planira da proglasi Tursku i države zapadnog Balkana za bezbedne zemlje, čiji bi se državljani suočili sa ubrzanom deportacijom ako bi zatražili azil u EU.

Izvor

Подели на овим сајтовима

Migranti su iz prihvatnog centra Reske pokušali da se vrate nazad u Srbiju, ali ih mađarska policija nije pustila. 

Добро нек се одлуче више, 'ел хоће да мигранти уђу у Мађарску или да оду из ње. 

Подели на овим сајтовима

PeQR48W.jpg
A migrant carrying a child falls after tripping on a TV camerawoman ® while trying to escape from a collection point in Roszke village, Hungary, September 8, 2015. REUTERS/Marko Djurica http://www.reuters.com/news/picture/pictures-report?articleId=USRTX1RP8P

PPOXUw3.jpg
A migrant falls over a child as he tries to escape from a collection point in Roszke village, Hungary, September 8, 2015. REUTERS/Marko Djurica http://www.reuters.com/news/picture/pictures-report?articleId=USRTX1RP8P

Подели на овим сајтовима

WORpDzP.jpg
Children from Syria eat raw corn after crossing into Hungary from the border with Serbia on a field near the village of Roszke, September 5, 2015. REUTERS/Marko Djurica http://www.reuters.com/news/picture/austria-and-germany-open-borders-to-migr?articleId=USKCN0R40FO20150905&slideId=1077201153

Подели на овим сајтовима

PeQR48W.jpg

A migrant carrying a child falls after tripping on a TV camerawoman ® while trying to escape from a collection point in Roszke village, Hungary, September 8, 2015. REUTERS/Marko Djurica http://www.reuters.com/news/picture/pictures-report?articleId=USRTX1RP8P

PPOXUw3.jpg

A migrant falls over a child as he tries to escape from a collection point in Roszke village, Hungary, September 8, 2015. REUTERS/Marko Djurica http://www.reuters.com/news/picture/pictures-report?articleId=USRTX1RP8P

Video sam ovaj snimak i smucio mi se zivot... Stavio sam se na mesto ovog coveka sa detetom i najstrasnije je to sto bih je ja nakon sto je uradila zavalio pesnicom u glavu... medjutim da je ovaj covek to uradio internet bi eksplodirao vestima:

"STRAVICNO!  Migrant krvnicki udario neduznu novinarku"

"DOKLE VISE! Migranti poceli da napadaju ljude koji im pomazu"

"NEVEROVATNO! Necete verovati sta je ovaj migrant uradio!"

"STRASNO! Evo kako migranti uzvracaju dobrocinstvo!"

A zajron i ekipa bi se razgoropadili ko nikad...

Подели на овим сајтовима

WORpDzP.jpg

Children from Syria eat raw corn after crossing into Hungary from the border with Serbia on a field near the village of Roszke, September 5, 2015. REUTERS/Marko Djurica http://www.reuters.com/news/picture/austria-and-germany-open-borders-to-migr?articleId=USKCN0R40FO20150905&slideId=1077201153

Zlocinci... Teroriti... Spavaci...

Ovo zaista predstavlja ozbiljnu pretnju po suverentiet i poredak nase drzave  i pod hitno bi trebalo naci neko konacno resenje...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...