Драшко Написано Август 6, 2015 Пријави Подели Написано Август 6, 2015 Имате ли свој став, своје мишљење у вези тема на форуму, поготову озбиљних, у односу са родитељима (иако им се не свиђају ваши ставови и мишљења)? Да ли то изговарате и колико често и у којим ситуацијама? Какве су реакције? Биљана је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 6, 2015 Пријави Подели Написано Август 6, 2015 Имате ли свој став, своје мишљење у вези тема на форуму, поготову озбиљних, у односу са родитељима (иако им се не свиђају ваши ставови и мишљења)? Да ли то изговарате и колико често и у којим ситуацијама? Какве су реакције? Imam svoje misljenje na forumu,ali kao da ga nemam...nije mi dopusteno da mislim bez kontrole misljenja... (Nista licno ) Uvek imam svoje miljenje,nemam potrebu da se nekom slihtam ... Cesto imam potrebu da mislim suprotno...Ne znam zasto...samo da mislim drugacije...da se ne slazem,da imam neki predlog koji nikome ne pada na pamet,da predlazem stvari koje ne dolaze u obzir...isl.Ranije to nisam primecivala,ali se u poslenje vreme zaista trudim da potisnem tu svoju potrebu u svemu nadjem neku manu.... Ja mogu da mislim sta hocu ,ali kad nesto pitam ,zna se ono cuveno-"Svako ima svoje misljenje....Hhahahahahahahaha..... Ne." Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука