Jump to content

Српска VS. Хрватска војна парада. (Т)Ко је био бољи?

Препоручена порука

Немој тако, Милане брате. У тебе сам највише наде полагао у вези теме. Имате снимке, податке о броју учесника, наоружања, зракоплова, водоплова.... Ко се показао бољи, па и јачи? Сви знамо да су Хрвати ову параду организовали због наше пре тога. Да није било наше параде не би било ни њихове.

Нека се у обзир узме наше доста краће време за припрему параде за разлику од Хрвата.

Ама нећу да гледам-не интересује ме нити као промататеља!

Подели на овим сајтовима

Ама нећу да гледам-не интересује ме нити као промататеља!

Твоја је обавеза да знаш како дише непријатељ, са ума да не скидаш мисао да непријатељ никада не спава.

Упућен си ти добро о односу снага Србије и Хрватске. Поставио си недавно једну такву тему. Али ок, ако не желиш нека буде тако.

Подели на овим сајтовима

Твоја је обавеза да знаш како дише непријатељ, са ума да не скидаш мисао да непријатељ никада не спава.

Они нам нису непријатељи. Како они на нас гледају, то је њихов проблем, али они нама нису непријатељи.

Сва су питања око којих се може ратовати међу нама решена 1995. године (на нашу штету углавном), па је питање гледање на њих кроз мушицу потпуно беспредметно (сем док они не покажу неке аспирације према нама које би ишле даље од фолклорне усташке иконографије).

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Off: Rylah, ti to pocrveneo? Cestitam, sve najbolje u daljem radu! :* "Drscite niznji i ubogi..." :D

Фала, бате, фала. Онолико увлачење ГАС Г.Г. Ињцу, слава му и част, се коначно исплатило.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Онолико увлачење ГАС Г.Г. Ињцу, слава му и част, се коначно исплатило.

Тако је одвајкада било са црвенима. :)))

Шалим се мало.Честитамо! :pivo:

Подели на овим сајтовима

Упућен си ти добро о односу снага Србије и Хрватске. Поставио си недавно једну такву тему. Али ок, ако не желиш нека буде тако.

Види овако друже... 

Синоћ сам "пратио" њихов програм и морам да кажем да су направили изузетну емисију о обљетници тзв. "Олуја"-е, где су за саговорнике "узели" и релевантне чимбенике из негдашње СВК и политичког руководства те државе или "државе"... "Скидам капу" 8086.gif  за оно дијете "са" Ријеке које је са збором `рватске РМ отпевала химну "без грешке"... Али све остало је било "не" и "без" укусно... Можемо ми изигравати "Калимера", бити незадовољни нашим тадашњим првацима и прочаја, али су нас тада "ушили" и сместили у "мали џеп".. За сада :))) И ако бих нешто рекао, не желим да кажем... Мој исписник и колега из ХРЗ, неколико класа старији од мене je "лепо рекел":

"Олуја сама по себи (гледано са државотворног аспекта) није злочин! То је била војно-редарствена акција у којој су почињени злочини! О којима међ` `рватима ник` не прича! У томе је ствар...И неко данас на Каптолу слави тај злочин! Мислите о томе!

Према томе, можемо да причамо о ХРЗ и нашем РВ и ПВО, али овде, ја не желим... Из простог разлога што су неки нечасни људи из ХРЗ тада бомбатдовали колоне, а још нечаснији ракетирали наше хеликоптере који су носили конзерве, ћебад и храну... Не желим о томе и доста! На овој теми!!!

Подели на овим сајтовима

Za mene su najljepše vojničke pjesme moravske:

KUŽELOV-Horňácké slavnosti:Kuželovem chodníčky-HCM

Mirka Minkse a mužský sbor, tanečníci z Kuželova

VIDEO:

https://youtu.be/30fF4-96Myo?t=4m15s

KÚTY-CM Břeclavan, mužský sbor Kúcané a Skaličan "mluvka" Tonek Dinka

Ovdje ih ima više:

https://www.pouke.org/forum/topic/39823-vojna-muzika-parade-i-vojni%C4%8Dke-pjesme-iz-cijelog-svijeta/

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...